PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Flammkuchen
un.
od
Le
7
met zalm,
4
"4
à
=,
bietjes en dille
er
s4
Rn
\
Lo
Se
N
& 4 personen & makkelijk
\
(
/
® 20 min.
he
TE
e 1 rol flammkuchendeeg
Ke
7
%
5
(Jan, 240 9)
FA
e 1 bekertje zure room (125 ml)
=
ON Ge
e 1 pak gekookte bieten (Bio+, 500 g)
e 1 rode ui
e 1 bakje dille (20 9)
+
e 1 citroen (schoongeboend)
kle
e 200 g gerookte Noorse zalm
Ln
eeooseeeonsceensercevvsceensseeesvee
ide
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Flammkuchen
Rol het deeg op het bakpapier uit
op een bakplaat. Bestrijk met de
met gegrilde
Je,
zure room. Snijd de bieten in partjes
asperges en
#2
van 2 em en de ui in dunne ringen.
Verdeel over het deeg. Bestrooi met
\
gorgonzola
€\
u
peper en zout naar smaak en bak de
flammkuchen in het midden van de
ef
& 4 personen ® makkelijk
DEN
oven in ca. 15 min. goudbruin.
® 20 min.
e 1 rol flammkuchendeeg
2. Snijd ondertussen de dille fijn.
sp de gele schil van de citroen en
(Jan, 240 g)
e Y2 bakje mascarpone (à 250 g)
à
ijd de vrucht in partjes. Verdeel de
over de flammkuchen, bestrooi
e 1 bakje tomatentapenade (125 g)
ey
wee
e 2 bakjes gegrilde groente tapas
à
nrasp en dille. Serveer
«
et de partjes citroen.
groene asperge (à 100 g)
e 80 g gorgonzola
VOEDINGSWAARDE P.P.: 510 KCAL. 21 G VET (9 G
e 100 g zoete trostomaatjes
VERZADIGD), 51 G KOOLHYDRATEN (13 G SUIKERS),
e 85 g rucola
7 G VEZELS, 24 G EIWIT, 3,5 G ZOUT
ces
oo.
soo.
.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Serveeridee
Rol het deeg op het bakpapier uit
Krijg je wat meer gasten?
op een bakplaat. Bestrijk met de
Maak een flammkuchen-buffet!
mascarpone en tapenade. Verdeel
Schaal salade erbij, klaar.
de asperges erover en verkruimel de
gorgonzola erboven. Bestrooi met
peper en zout naar smaak en bak de
flammkuchen in het midden van de
\
oven in ca. 15 min. goudbruin.
#
Ock
2. Halveer de tomaatjes, verdeel ze
ee
met de rucola erover en serveer direct
hapje b
Tip: vervang voor kinderen de
gorgonzola door mozzarella.
270
VOEDINGSWAARDE P.P.: 630 KCAL. 41 G VET (21 G
VERZADIGD), 46 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),
6 G VEZELS, 16 G EIWIT, 3,3 G ZOUT.
19