PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Flammkuchen

un.

od

Le

7

met zalm,

4

"4

à

=,

bietjes en dille

er

s4

Rn

\

Lo

Se

N

& 4 personen & makkelijk

\

(

/

® 20 min.

he

TE

e 1 rol flammkuchendeeg

Ke

7

%

5

(Jan, 240 9)

FA

e 1 bekertje zure room (125 ml)

=

ON Ge

e 1 pak gekookte bieten (Bio+, 500 g)

e 1 rode ui

e 1 bakje dille (20 9)

+

e 1 citroen (schoongeboend)

kle

e 200 g gerookte Noorse zalm

Ln

eeooseeeonsceensercevvsceensseeesvee

ide

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Flammkuchen

Rol het deeg op het bakpapier uit

op een bakplaat. Bestrijk met de

met gegrilde

Je,

zure room. Snijd de bieten in partjes

asperges en

#2

van 2 em en de ui in dunne ringen.

Verdeel over het deeg. Bestrooi met

\

gorgonzola

€\

u

peper en zout naar smaak en bak de

flammkuchen in het midden van de

ef

& 4 personen ® makkelijk

DEN

oven in ca. 15 min. goudbruin.

® 20 min.

e 1 rol flammkuchendeeg

2. Snijd ondertussen de dille fijn.

sp de gele schil van de citroen en

(Jan, 240 g)

e Y2 bakje mascarpone (à 250 g)

à

ijd de vrucht in partjes. Verdeel de

over de flammkuchen, bestrooi

e 1 bakje tomatentapenade (125 g)

ey

wee

e 2 bakjes gegrilde groente tapas

à

nrasp en dille. Serveer

«

et de partjes citroen.

groene asperge (à 100 g)

e 80 g gorgonzola

VOEDINGSWAARDE P.P.: 510 KCAL. 21 G VET (9 G

e 100 g zoete trostomaatjes

VERZADIGD), 51 G KOOLHYDRATEN (13 G SUIKERS),

e 85 g rucola

7 G VEZELS, 24 G EIWIT, 3,5 G ZOUT

ces

oo.

soo.

.

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Serveeridee

Rol het deeg op het bakpapier uit

Krijg je wat meer gasten?

op een bakplaat. Bestrijk met de

Maak een flammkuchen-buffet!

mascarpone en tapenade. Verdeel

Schaal salade erbij, klaar.

de asperges erover en verkruimel de

gorgonzola erboven. Bestrooi met

peper en zout naar smaak en bak de

flammkuchen in het midden van de

\

oven in ca. 15 min. goudbruin.

#

Ock

2. Halveer de tomaatjes, verdeel ze

ee

met de rucola erover en serveer direct

hapje b

Tip: vervang voor kinderen de

gorgonzola door mozzarella.

270

VOEDINGSWAARDE P.P.: 630 KCAL. 41 G VET (21 G

VERZADIGD), 46 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

6 G VEZELS, 16 G EIWIT, 3,3 G ZOUT.

19