PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 19 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 19
Flammkuchen un. od Le 7 met zalm, 4 "4 à =, bietjes en dille er s4 Rn \ Lo Se N & 4 personen & makkelijk \ ( / ® 20 min. he TE e 1 rol flammkuchendeeg Ke 7 % 5 (Jan, 240 9) FA e 1 bekertje zure room (125 ml) = ON Ge e 1 pak gekookte bieten (Bio+, 500 g) e 1 rode ui e 1 bakje dille (20 9) + e 1 citroen (schoongeboend) kle e 200 g gerookte Noorse zalm Ln eeooseeeonsceensercevvsceensseeesvee ide 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Flammkuchen Rol het deeg op het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met de met gegrilde Je, zure room. Snijd de bieten in partjes asperges en #2 van 2 em en de ui in dunne ringen. Verdeel over het deeg. Bestrooi met \ gorgonzola €\ u peper en zout naar smaak en bak de flammkuchen in het midden van de ef & 4 personen ® makkelijk DEN oven in ca. 15 min. goudbruin. ® 20 min. e 1 rol flammkuchendeeg 2. Snijd ondertussen de dille fijn. sp de gele schil van de citroen en (Jan, 240 g) e Y2 bakje mascarpone (à 250 g) à ijd de vrucht in partjes. Verdeel de over de flammkuchen, bestrooi e 1 bakje tomatentapenade (125 g) ey wee e 2 bakjes gegrilde groente tapas à nrasp en dille. Serveer « et de partjes citroen. groene asperge (à 100 g) e 80 g gorgonzola VOEDINGSWAARDE P.P.: 510 KCAL. 21 G VET (9 G e 100 g zoete trostomaatjes VERZADIGD), 51 G KOOLHYDRATEN (13 G SUIKERS), e 85 g rucola 7 G VEZELS, 24 G EIWIT, 3,5 G ZOUT ces oo. soo. . 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Serveeridee Rol het deeg op het bakpapier uit Krijg je wat meer gasten? op een bakplaat. Bestrijk met de Maak een flammkuchen-buffet! mascarpone en tapenade. Verdeel Schaal salade erbij, klaar. de asperges erover en verkruimel de gorgonzola erboven. Bestrooi met peper en zout naar smaak en bak de flammkuchen in het midden van de \ oven in ca. 15 min. goudbruin. # Ock 2. Halveer de tomaatjes, verdeel ze ee met de rucola erover en serveer direct hapje b Tip: vervang voor kinderen de gorgonzola door mozzarella. 270 VOEDINGSWAARDE P.P.: 630 KCAL. 41 G VET (21 G VERZADIGD), 46 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS), 6 G VEZELS, 16 G EIWIT, 3,3 G ZOUT. 19
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 19