PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Mange en z

chilisaus maken

=

v e kidsp.

LL |

u

I

er

5

en

4

a

-

>

Vietnamese loempia’s met kip en mango

à 4 personen (12 stuks)

À gemiddeld ® 35 min.

e 1 limoen

2. Snijd de kipfilet in lange, dunne

5. Vul een ondiepe schaal met

e 3 el mayonaise

reepjes van ca. 6 cm. Verhit de olie in

lauwwarm water. Dompel een rijstvel

e 1 el zoete chilisaus

een koekenpan en roerbak de kip op

kort (het mag nog wat hard zijn)

e 1 kipfilet (ca. 200 9)

hoog vuur in 4 min. goudbruin en gaar.

onder water en leg het op een gladde

e 1 el zonnebloemolie

Voeg de laatste minuut de sojasaus,

plank (geen hout). Leg iets onder het

e 1el sojasaus

suiker en peper en zout naar smaak toe.

midden wat blaadjes koriander, reepjes

e 1tl donkere basterdsuiker

Laat de kip afkoelen tot gebruik.

paprika, kip, komkommer, mango en

e 50 g mihoen

wat mihoen. Vouw de onderkant zo

e 1 eetrijpe mango

3. Bereid de mihoen volgens de

strak mogelijk over de vulling, vouw

e Y2 komkommer

aanwijzingen op de verpakking.

de zijkanten naar binnen en rol op.

e 2 rode paprika

Maak zo nog 11 loempia's. Serveer ze

e 2 bakje verse koriander (à 20 g)

4. Schil de mango, verwijder de

met de dip.

e 1 pak rijstvellen (Koh Tai, 100 9)

pit. Halveer de komkommer in de

lengte, verwijder met een theelepel

1. Rasp de groene schil van de limoen en

de zaadlijsten. Snijd de mango,

pers de vrucht uit. Roer de mayonaise

komkommer en paprika in lange repen

VOEDINGSWAARDE P.P.: 365 KCAL. 16 G VET (2 G

van ca. 12 cm. Haal de blaadjes van

VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS),

los met de chilisaus en breng op smaak

met limoenrasp en -sap.

oooooossovosssrorsvsservnversvversvvesernveorsvre

de koriander.

3 G VEZELS, 15 G EIWIT, 1,1 G ZOUT

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? PLUS.NL/PAASRECEPTEN

41