PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 41

Mange en z chilisaus maken = v e kidsp. LL | u I er 5 en 4 a - > Vietnamese loempia’s met kip en mango à 4 personen (12 stuks) À gemiddeld ® 35 min. e 1 limoen 2. Snijd de kipfilet in lange, dunne 5. Vul een ondiepe schaal met e 3 el mayonaise reepjes van ca. 6 cm. Verhit de olie in lauwwarm water. Dompel een rijstvel e 1 el zoete chilisaus een koekenpan en roerbak de kip op kort (het mag nog wat hard zijn) e 1 kipfilet (ca. 200 9) hoog vuur in 4 min. goudbruin en gaar. onder water en leg het op een gladde e 1 el zonnebloemolie Voeg de laatste minuut de sojasaus, plank (geen hout). Leg iets onder het e 1el sojasaus suiker en peper en zout naar smaak toe. midden wat blaadjes koriander, reepjes e 1tl donkere basterdsuiker Laat de kip afkoelen tot gebruik. paprika, kip, komkommer, mango en e 50 g mihoen wat mihoen. Vouw de onderkant zo e 1 eetrijpe mango 3. Bereid de mihoen volgens de strak mogelijk over de vulling, vouw e Y2 komkommer aanwijzingen op de verpakking. de zijkanten naar binnen en rol op. e 2 rode paprika Maak zo nog 11 loempia's. Serveer ze e 2 bakje verse koriander (à 20 g) 4. Schil de mango, verwijder de met de dip. e 1 pak rijstvellen (Koh Tai, 100 9) pit. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel 1. Rasp de groene schil van de limoen en de zaadlijsten. Snijd de mango, pers de vrucht uit. Roer de mayonaise komkommer en paprika in lange repen VOEDINGSWAARDE P.P.: 365 KCAL. 16 G VET (2 G van ca. 12 cm. Haal de blaadjes van VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS), los met de chilisaus en breng op smaak met limoenrasp en -sap. oooooossovosssrorsvsservnversvversvvesernveorsvre de koriander. 3 G VEZELS, 15 G EIWIT, 1,1 G ZOUT NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? PLUS.NL/PAASRECEPTEN 41

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 41