PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Mange en z
chilisaus maken
=
v e kidsp.
LL |
u
I
er
5
en
4
a
-
>
Vietnamese loempia’s met kip en mango
à 4 personen (12 stuks)
À gemiddeld ® 35 min.
e 1 limoen
2. Snijd de kipfilet in lange, dunne
5. Vul een ondiepe schaal met
e 3 el mayonaise
reepjes van ca. 6 cm. Verhit de olie in
lauwwarm water. Dompel een rijstvel
e 1 el zoete chilisaus
een koekenpan en roerbak de kip op
kort (het mag nog wat hard zijn)
e 1 kipfilet (ca. 200 9)
hoog vuur in 4 min. goudbruin en gaar.
onder water en leg het op een gladde
e 1 el zonnebloemolie
Voeg de laatste minuut de sojasaus,
plank (geen hout). Leg iets onder het
e 1el sojasaus
suiker en peper en zout naar smaak toe.
midden wat blaadjes koriander, reepjes
e 1tl donkere basterdsuiker
Laat de kip afkoelen tot gebruik.
paprika, kip, komkommer, mango en
e 50 g mihoen
wat mihoen. Vouw de onderkant zo
e 1 eetrijpe mango
3. Bereid de mihoen volgens de
strak mogelijk over de vulling, vouw
e Y2 komkommer
aanwijzingen op de verpakking.
de zijkanten naar binnen en rol op.
e 2 rode paprika
Maak zo nog 11 loempia's. Serveer ze
e 2 bakje verse koriander (à 20 g)
4. Schil de mango, verwijder de
met de dip.
e 1 pak rijstvellen (Koh Tai, 100 9)
pit. Halveer de komkommer in de
lengte, verwijder met een theelepel
1. Rasp de groene schil van de limoen en
de zaadlijsten. Snijd de mango,
pers de vrucht uit. Roer de mayonaise
komkommer en paprika in lange repen
VOEDINGSWAARDE P.P.: 365 KCAL. 16 G VET (2 G
van ca. 12 cm. Haal de blaadjes van
VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS),
los met de chilisaus en breng op smaak
met limoenrasp en -sap.
oooooossovosssrorsvsservnversvversvvesernveorsvre
de koriander.
3 G VEZELS, 15 G EIWIT, 1,1 G ZOUT
NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? PLUS.NL/PAASRECEPTEN
41