PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 92 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 92
cor BESTE UIT | 3ESTE KOOP OKT 2020 OKT 2020 en AA 1C san Dag winter, tijd voor een broodje met $ lentekrieb els! Pre, : AMÉRIC ID] us > | 5 | aad Benodigdheden Bereiding 4 PLUS donkere Besmeer de broodjes dun met crème fraîche en kruid meergranen turf broodjes 2 bakjes SMAECK vegetarische met gemalen zwarte peper en Crème Américain Naturel fijngesneden bieslook. Spuit 1 eetlepel crème fraîche de Crème Américain Naturel Dr % 2 cornichons (kleine augurkjes), op de broodjes en leg daarop in dunne plakjes wat ijsbergsla en de plakjes 5 1 eetlepel mini zilveruitjes, komkommer en radijs. Verdeel zoet/zuur in partjes dunne plakjes cornichons, . 1 eetlepel kappertjes, bleekselderij en rode ui over de sandwiches en bestrooi ze . afgespoeld onder koud water rode ui, in dunne plakjes licht met wat kappertjes en . 1 stengel bleekselderij, de partjes mini zilveruitjes. in dunne plakjes Meng alle ingrediënten voor komkommer, in dunne plakjes de saus goed samen en werk radijs, in dunne plakjes je sandwich af met wat takjes \_— % krop ijsbergsla, fingesneden tuinkers en een lepel saus. % bakje tuinkers bieslook, fingesneden Dee gemalen zwarte peper Recept: Jacob Jan Boerma Fotografie: Voor de Martinosaus Jan- ees Steenman Seeityourself.nl . 3 eetlepels PLUS pittige cocktailsaus 1 eetlepel yoghurt 1 eetlepel crème fraîche sap van % limoen SI een snufje peper | SM/ECK IS WAT JE PROEFT 92 PLUS
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 92