PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Cracker met avocadospread en gepocheerd ei

à 4 personen = uitdagend

1. Halveer de avocado's in de lengte,

een draaikolk in het hete water en

laat het ei erin zakken. Pocheer het

® 20 min. WW vegetarisch

verwijder de pitten en de schil en

prak het vruchtvlees fijn in een kom.

ei in ca. 3 min. tot het eiwit gestold is

e 2 rijpe avocado’s

Voeg de zuivelspread toe en breng

en de eidooier nog zacht. Neem met

e 100 g zuivelspread light bieslook

op smaak met zout en peper. Maak van

een schuimspaan uit de pan en laat

(Melkan, kuipje 200 9)

de komkommer met een dunschiller

uitlekken op keukenpapier. Pocheer

e Va komkommer

of kaasschaaf 4 lange linten. Snijd de

zo nog 3 eieren.

e 4 radijsjes

radijs in dunne plakjes.

3. Bestrijk de crackers royaal met

e 2 el azijn

e 4 kakelverse eieren

2. Breng ondertussen een pan met een

avocadospread en verdeel de kom-

ag

e 4 stevige spelt crackers

ca. 8 cm tot tegen de

kommer en radijs erover. Leg op

(zak 175 9)

in

e. Breek een

elke cracker een gepocheerd ei.

e1tl chili

en lepel

Bestrooi met de chilivlokken en zout

naar smaak.

hoe verser de eieren, hoe

em

kkelijker het pocheren.

pe

ri

pocheren lastig? Serveer

ve

Eh

m

n zachtgekookt eitje.

>

Bi

DE

\

N

u

P.P.: 405 KCAL. 30 G VET (7 G

an

ET

(OOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),

u

1,0 G ZOUT.

ee

Dr

}

fe

AE

) z

ete

>

Le

=

I"

hind

RL be

Le

-

à

€ -

Le

L 2 FE

Bei,

“ÿ

à

NE

EN

Kr =

ei

à

®

a

VER

nn