PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Paashaas-
Stylingidee
Steek er een satéprikker in en
broodjes
doe daar een gekleurd rietje
om voor een paasstok!
à 8 personen = gemiddeld
® 20 min. + 1 uur + 40 min. wachttijd
+15 min. oventijd W vegetarisch
e 125 ml halfvolle melk
e 1 pak mix voor brood wit
(PLUS, à 450 g)
EE
e 50 g boter, op kamertemperatuur
e 2 eieren
il
e 2 el poedersuiker
e1tl kaneel
e neutrale olie om in te vetten
e 8 krenten
e
e weegschaal
e bakpapier
e vershoudfolie
cevoocevossesessesescesessevescecesceen
N
1. Verwarm de melk tot lauwwarm
(niet warmer dan 37 °C). Doe de
broodmix in een kom en voeg de melk,
boter, 1 ei, poedersuiker en kaneel toe.
Pe
er
Kneed 6 min. tot een soepel deeg.
Laat het deeg afgedekt met een
Bi
vochtige keukendoek op een tochtvrije
plek 1 uur rijzen.
2. Kneed het deeg kort door en verdeel
het in 8 gelijke stukken. Vorm van
elk stuk deeg een rolletje en trek er
VA
5
eN
een bolletje voor het staartje en een
stukje voor het hoofdje af. Rol op tot
on
een omgekeerde 6, plak het staartje
en hoofdje eraan en knip met een
FE
schaar de oortjes. Maak oogjes met de
krenten. Leg ze op een met bakpapier
beklede bakplaat en laat ze afgedekt
\Ra
(A
met een stuk dun met olie bestreken
vershoudfolie nog 40 min. rijzen.
A
3. Verwarm de oven tijdig voor op
190 °C. Klop het laatste ei los en bestrijk
de broodjes met losgeklopt ei. Bak ze
in het midden van de oven in ca. 15 min.
goudbruin en gaar.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL.
à:
LA
#7:
8 G VET (4 G VERZADIGD), 44 G KOOLHYDRATEN
(4 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,9 G ZOUT.
À à
©
22 PLUS
NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? KIJK OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN