PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Paashaas-

Stylingidee

Steek er een satéprikker in en

broodjes

doe daar een gekleurd rietje

om voor een paasstok!

à 8 personen = gemiddeld

® 20 min. + 1 uur + 40 min. wachttijd

+15 min. oventijd W vegetarisch

e 125 ml halfvolle melk

e 1 pak mix voor brood wit

(PLUS, à 450 g)

EE

e 50 g boter, op kamertemperatuur

e 2 eieren

il

e 2 el poedersuiker

e1tl kaneel

e neutrale olie om in te vetten

e 8 krenten

e

e weegschaal

e bakpapier

e vershoudfolie

cevoocevossesessesescesessevescecesceen

N

1. Verwarm de melk tot lauwwarm

(niet warmer dan 37 °C). Doe de

broodmix in een kom en voeg de melk,

boter, 1 ei, poedersuiker en kaneel toe.

Pe

er

Kneed 6 min. tot een soepel deeg.

Laat het deeg afgedekt met een

Bi

vochtige keukendoek op een tochtvrije

plek 1 uur rijzen.

2. Kneed het deeg kort door en verdeel

het in 8 gelijke stukken. Vorm van

elk stuk deeg een rolletje en trek er

VA

5

eN

een bolletje voor het staartje en een

stukje voor het hoofdje af. Rol op tot

on

een omgekeerde 6, plak het staartje

en hoofdje eraan en knip met een

FE

schaar de oortjes. Maak oogjes met de

krenten. Leg ze op een met bakpapier

beklede bakplaat en laat ze afgedekt

\Ra

(A

met een stuk dun met olie bestreken

vershoudfolie nog 40 min. rijzen.

A

3. Verwarm de oven tijdig voor op

190 °C. Klop het laatste ei los en bestrijk

de broodjes met losgeklopt ei. Bak ze

in het midden van de oven in ca. 15 min.

goudbruin en gaar.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL.

à:

LA

#7:

8 G VET (4 G VERZADIGD), 44 G KOOLHYDRATEN

(4 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,9 G ZOUT.

À à

©

22 PLUS

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? KIJK OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN