PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 22

Paashaas- Stylingidee Steek er een satéprikker in en broodjes doe daar een gekleurd rietje om voor een paasstok! à 8 personen = gemiddeld ® 20 min. + 1 uur + 40 min. wachttijd +15 min. oventijd W vegetarisch e 125 ml halfvolle melk e 1 pak mix voor brood wit (PLUS, à 450 g) EE e 50 g boter, op kamertemperatuur e 2 eieren il e 2 el poedersuiker e1tl kaneel e neutrale olie om in te vetten e 8 krenten e e weegschaal e bakpapier e vershoudfolie cevoocevossesessesescesessevescecesceen N 1. Verwarm de melk tot lauwwarm (niet warmer dan 37 °C). Doe de broodmix in een kom en voeg de melk, boter, 1 ei, poedersuiker en kaneel toe. Pe er Kneed 6 min. tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt met een Bi vochtige keukendoek op een tochtvrije plek 1 uur rijzen. 2. Kneed het deeg kort door en verdeel het in 8 gelijke stukken. Vorm van elk stuk deeg een rolletje en trek er VA 5 eN een bolletje voor het staartje en een stukje voor het hoofdje af. Rol op tot on een omgekeerde 6, plak het staartje en hoofdje eraan en knip met een FE schaar de oortjes. Maak oogjes met de krenten. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ze afgedekt \Ra (A met een stuk dun met olie bestreken vershoudfolie nog 40 min. rijzen. A 3. Verwarm de oven tijdig voor op 190 °C. Klop het laatste ei los en bestrijk de broodjes met losgeklopt ei. Bak ze in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar. VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL. à: LA #7: 8 G VET (4 G VERZADIGD), 44 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,9 G ZOUT. À à © 22 PLUS NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? KIJK OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 22