PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

N

ul

Pad

|

fs

+

«

SE

Ee

Chocoladebrood

Breekbrood

Paasburgertjes

à 8 personen = makkelijk

met hazelnoten,

met pesto en

® 25 min.

witte chocolade

olijven

e 8 paasbroodjes

à 8 personen B gemiddeld

à 8 personen = gemiddeld

(PLUS FeestMoment)

® 30 min. + 35 min. oventijd

® 30 min. + 35 min. oventijd

e1ui

MW vegetarisch

WI vegetarisch

e 1el boter

e 8 gourmet mini Angus hamburgers,

e 40 g boter, gesmolten +

e 3 el olijfolie + extra voor invetten

extra voor invetten

e 150 g groene olijven zonder pit

op kamertemperatuur

e 3 tomaten

e 110 g hazelnoten

e 1 pak vers pizzadeeg (Jan, 600 g)

(Dr. Oetker, zak 55 9)

e 1 bakje groene pesto (125 9)

e 4 zoetzure augurken (pot 720 ml)

e 2 blikken super croissants (à 340 g)

e 4 el pijnboompitten

e Ya kropsla

e 3 el ketchup

e 200 g chocopasta melk Fairtrade

e 50 g Parmezaanse kaas,

(PLUS, pot 400 9)

versgeraspt

e 3 el mayonaise

e 9 tapasprikkers

e 100 g witte chocolade

e 10 g basilicum

e bakpapier

e bakpapier

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

e cakevorm 20x10 cm

e springvorm 22 cm

Bak de broodjes volgens de

1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

aanwijzingen op de verpakking af.

Bekleed de bodem van de springvorm

de cakevorm in met boter en bekleed

met bakpapier. Hak de hazelnoten grof.

met bakpapier en vet de rand in met

2. Snijd de ui in ringen. Verhit de boter

olijfolie. Hak de olijven grof.

in een koekenpan met antiaanbaklaag

2. Rol de deegrollen uit, bestrijk in de

en bak de burgertjes in ca. 8 min. gaar.

2. Rol het pizzadeeg uit (de

Voeg de laatste 3 min. de uienringen toe

lengte voor de helft met chocopasta

en bestrooi met hazelnoten. Vouw het

tomatensaus gebruik je niet) en bestrijk

en bak mee.

met de pesto, bestrooi met de olijven,

deeg dubbel over de pasta en noten.

Je hebt nu 2 gevulde, lange repen deeg

pijnboompitten en de Parmezaanse

3. Snijd de tomaten in plakjes, trek 6 of

kaas. Rol het vanuit de lange kant op

8 mooie blaadjes van de sla. Halveer de

van 15 X 55 cm. Vouw elke reep zig-

en snijd de rol in 8 gelijke stukken.

broodjes en bestrijk de onderkant met

zaggend 2 keer op, bestrijk tussendoor

mayonaise. Leg er wat sla en een paar

met chocoladepasta en bestrooi met

Leg ze in bloemvorm, snijkant naar

boven, in de springvorm.

plakjes tomaat op, dan de burger met

noten. Je hebt nu 2 deegpakketjes

wat ui en een paar plakjes augurk en

van 15 x 12 cm. Leg de pakketjes naast

3. Bestrijk met de olijfolie en bak het

een theelepel ketchup. Dek af met de

elkaar in de vorm, met de open kant

breekbrood in het midden van de oven

(daar waar de meeste vulling te zien

bovenkant en steek er een prikker in om

in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Laat

het bij elkaar te houden.

is) naar boven. Bestrijk de bovenkant

iets afkoelen en serveer warm met

met de gesmolten boter en bak

basilicumblaadjes.

het chocoladebrood in ca. 40 min.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 220 KCAL. 10 G VET (3 G

VERZADIGD), 23 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS),

goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen

Tip: voeg de tomatensaus toe aan

1G VEZELS, 9 G EIWIT, 0,9 G ZOUT

op een rooster.

soep, een pastasaus of aan gekookte

groente zoals sperziebonen, broccoli of

3. Smelt de chocolade au bain-marie

bloemkool voor een Italiaanse twist.

en zigzag over het brood. Serveer

Stylingidee

lauwwarm.

Pimp de prik!

s door er.

estelijke

vlaggetjes va

maken met

VOEDINGSWAARDE P.P.: 635 KCAL. 43 G VET (16 G

VOEDINGSWAARDE P.P.: 375 KCAL. 27 G VET (4 G

VERZADIGD), 51 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS),

VERZADIGD), 24 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),

gekleurd papier.

3 G VEZELS, 10 G EIWIT, 1,9 G ZOUT

oososooessscoossssoessesersnssseesssseesnssesonsessersssoorsssesssesorsssrrossseroesrsrssecerersssresnrserereerseoersenorssssrsssseroevsseonsseroesessvon

2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 2,1 G ZOUT

Sesnnsnesunnnnnnnnnne nn Rn EEE ER EEE ER EEE RE EEE EEE Eee“

35