PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
N
ul
Pad
|
fs
+
«
SE
Ee
Chocoladebrood
Breekbrood
Paasburgertjes
à 8 personen = makkelijk
met hazelnoten,
met pesto en
® 25 min.
witte chocolade
olijven
e 8 paasbroodjes
à 8 personen B gemiddeld
à 8 personen = gemiddeld
(PLUS FeestMoment)
® 30 min. + 35 min. oventijd
® 30 min. + 35 min. oventijd
e1ui
MW vegetarisch
WI vegetarisch
e 1el boter
e 8 gourmet mini Angus hamburgers,
e 40 g boter, gesmolten +
e 3 el olijfolie + extra voor invetten
extra voor invetten
e 150 g groene olijven zonder pit
op kamertemperatuur
e 3 tomaten
e 110 g hazelnoten
e 1 pak vers pizzadeeg (Jan, 600 g)
(Dr. Oetker, zak 55 9)
e 1 bakje groene pesto (125 9)
e 4 zoetzure augurken (pot 720 ml)
e 2 blikken super croissants (à 340 g)
e 4 el pijnboompitten
e Ya kropsla
e 3 el ketchup
e 200 g chocopasta melk Fairtrade
e 50 g Parmezaanse kaas,
(PLUS, pot 400 9)
versgeraspt
e 3 el mayonaise
e 9 tapasprikkers
e 100 g witte chocolade
e 10 g basilicum
e bakpapier
e bakpapier
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
e cakevorm 20x10 cm
e springvorm 22 cm
Bak de broodjes volgens de
1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
aanwijzingen op de verpakking af.
Bekleed de bodem van de springvorm
de cakevorm in met boter en bekleed
met bakpapier. Hak de hazelnoten grof.
met bakpapier en vet de rand in met
2. Snijd de ui in ringen. Verhit de boter
olijfolie. Hak de olijven grof.
in een koekenpan met antiaanbaklaag
2. Rol de deegrollen uit, bestrijk in de
en bak de burgertjes in ca. 8 min. gaar.
2. Rol het pizzadeeg uit (de
Voeg de laatste 3 min. de uienringen toe
lengte voor de helft met chocopasta
en bestrooi met hazelnoten. Vouw het
tomatensaus gebruik je niet) en bestrijk
en bak mee.
met de pesto, bestrooi met de olijven,
deeg dubbel over de pasta en noten.
Je hebt nu 2 gevulde, lange repen deeg
pijnboompitten en de Parmezaanse
3. Snijd de tomaten in plakjes, trek 6 of
kaas. Rol het vanuit de lange kant op
8 mooie blaadjes van de sla. Halveer de
van 15 X 55 cm. Vouw elke reep zig-
en snijd de rol in 8 gelijke stukken.
broodjes en bestrijk de onderkant met
zaggend 2 keer op, bestrijk tussendoor
mayonaise. Leg er wat sla en een paar
met chocoladepasta en bestrooi met
Leg ze in bloemvorm, snijkant naar
boven, in de springvorm.
plakjes tomaat op, dan de burger met
noten. Je hebt nu 2 deegpakketjes
wat ui en een paar plakjes augurk en
van 15 x 12 cm. Leg de pakketjes naast
3. Bestrijk met de olijfolie en bak het
een theelepel ketchup. Dek af met de
elkaar in de vorm, met de open kant
breekbrood in het midden van de oven
(daar waar de meeste vulling te zien
bovenkant en steek er een prikker in om
in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Laat
het bij elkaar te houden.
is) naar boven. Bestrijk de bovenkant
iets afkoelen en serveer warm met
met de gesmolten boter en bak
basilicumblaadjes.
het chocoladebrood in ca. 40 min.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 220 KCAL. 10 G VET (3 G
VERZADIGD), 23 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS),
goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen
Tip: voeg de tomatensaus toe aan
1G VEZELS, 9 G EIWIT, 0,9 G ZOUT
op een rooster.
soep, een pastasaus of aan gekookte
groente zoals sperziebonen, broccoli of
3. Smelt de chocolade au bain-marie
bloemkool voor een Italiaanse twist.
en zigzag over het brood. Serveer
Stylingidee
lauwwarm.
Pimp de prik!
s door er.
estelijke
vlaggetjes va
maken met
VOEDINGSWAARDE P.P.: 635 KCAL. 43 G VET (16 G
VOEDINGSWAARDE P.P.: 375 KCAL. 27 G VET (4 G
VERZADIGD), 51 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS),
VERZADIGD), 24 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),
gekleurd papier.
3 G VEZELS, 10 G EIWIT, 1,9 G ZOUT
oososooessscoossssoessesersnssseesssseesnssesonsessersssoorsssesssesorsssrrossseroesrsrssecerersssresnrserereerseoersenorssssrsssseroevsseonsseroesessvon
2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 2,1 G ZOUT
Sesnnsnesunnnnnnnnnne nn Rn EEE ER EEE ER EEE RE EEE EEE Eee“
35