PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 35
N N ul Pad | fs + « SE Ee Chocoladebrood Breekbrood Paasburgertjes à 8 personen = makkelijk met hazelnoten, met pesto en ® 25 min. witte chocolade olijven e 8 paasbroodjes à 8 personen B gemiddeld à 8 personen = gemiddeld (PLUS FeestMoment) ® 30 min. + 35 min. oventijd ® 30 min. + 35 min. oventijd e1ui MW vegetarisch WI vegetarisch e 1el boter e 8 gourmet mini Angus hamburgers, e 40 g boter, gesmolten + e 3 el olijfolie + extra voor invetten extra voor invetten e 150 g groene olijven zonder pit op kamertemperatuur e 3 tomaten e 110 g hazelnoten e 1 pak vers pizzadeeg (Jan, 600 g) (Dr. Oetker, zak 55 9) e 1 bakje groene pesto (125 9) e 4 zoetzure augurken (pot 720 ml) e 2 blikken super croissants (à 340 g) e 4 el pijnboompitten e Ya kropsla e 3 el ketchup e 200 g chocopasta melk Fairtrade e 50 g Parmezaanse kaas, (PLUS, pot 400 9) versgeraspt e 3 el mayonaise e 9 tapasprikkers e 100 g witte chocolade e 10 g basilicum e bakpapier e bakpapier 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. e cakevorm 20x10 cm e springvorm 22 cm Bak de broodjes volgens de 1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. aanwijzingen op de verpakking af. Bekleed de bodem van de springvorm de cakevorm in met boter en bekleed met bakpapier. Hak de hazelnoten grof. met bakpapier en vet de rand in met 2. Snijd de ui in ringen. Verhit de boter olijfolie. Hak de olijven grof. in een koekenpan met antiaanbaklaag 2. Rol de deegrollen uit, bestrijk in de en bak de burgertjes in ca. 8 min. gaar. 2. Rol het pizzadeeg uit (de Voeg de laatste 3 min. de uienringen toe lengte voor de helft met chocopasta en bestrooi met hazelnoten. Vouw het tomatensaus gebruik je niet) en bestrijk en bak mee. met de pesto, bestrooi met de olijven, deeg dubbel over de pasta en noten. Je hebt nu 2 gevulde, lange repen deeg pijnboompitten en de Parmezaanse 3. Snijd de tomaten in plakjes, trek 6 of kaas. Rol het vanuit de lange kant op 8 mooie blaadjes van de sla. Halveer de van 15 X 55 cm. Vouw elke reep zig- en snijd de rol in 8 gelijke stukken. broodjes en bestrijk de onderkant met zaggend 2 keer op, bestrijk tussendoor mayonaise. Leg er wat sla en een paar met chocoladepasta en bestrooi met Leg ze in bloemvorm, snijkant naar boven, in de springvorm. plakjes tomaat op, dan de burger met noten. Je hebt nu 2 deegpakketjes wat ui en een paar plakjes augurk en van 15 x 12 cm. Leg de pakketjes naast 3. Bestrijk met de olijfolie en bak het een theelepel ketchup. Dek af met de elkaar in de vorm, met de open kant breekbrood in het midden van de oven (daar waar de meeste vulling te zien bovenkant en steek er een prikker in om in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Laat het bij elkaar te houden. is) naar boven. Bestrijk de bovenkant iets afkoelen en serveer warm met met de gesmolten boter en bak basilicumblaadjes. het chocoladebrood in ca. 40 min. VOEDINGSWAARDE P.P.: 220 KCAL. 10 G VET (3 G VERZADIGD), 23 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS), goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen Tip: voeg de tomatensaus toe aan 1G VEZELS, 9 G EIWIT, 0,9 G ZOUT op een rooster. soep, een pastasaus of aan gekookte groente zoals sperziebonen, broccoli of 3. Smelt de chocolade au bain-marie bloemkool voor een Italiaanse twist. en zigzag over het brood. Serveer Stylingidee lauwwarm. Pimp de prik! s door er. estelijke vlaggetjes va maken met VOEDINGSWAARDE P.P.: 635 KCAL. 43 G VET (16 G VOEDINGSWAARDE P.P.: 375 KCAL. 27 G VET (4 G VERZADIGD), 51 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), VERZADIGD), 24 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), gekleurd papier. 3 G VEZELS, 10 G EIWIT, 1,9 G ZOUT oososooessscoossssoessesersnssseesssseesnssesonsessersssoorsssesssesorsssrrossseroesrsrssecerersssresnrserereerseoersenorssssrsssseroevsseonsseroesessvon 2 G VEZELS, 8 G EIWIT, 2,1 G ZOUT Sesnnsnesunnnnnnnnnne nn Rn EEE ER EEE ER EEE RE EEE EEE Eee“ 35
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 35