PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

ani de.

ai:

2

Nr

i

2

=”,

1 culinaire filetrollade naturel

R

nr

(1 kg), op kamertemperatuur

=

50 g boter

2

75 g gedroogde abrikozen



u Ft

Y2 bakje verse tijm (à 20 9)

6 laurierblaadjes

IL.

A

2 appels (Kanzi)

NE

3 el grove mosterd

2

aluminiumfolie

es

\

7

EB

=

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

$

23

wi

einge

le

2. Dep de rollade droog met

keukenpapier en bestrooi met peper

=

en zout. Verhit de boter in een ruime

À

pan en bak de rollade op hoog vuur in

TR

ca. 5 min. rondom goudbruin. Neem uit

vs

de pan en laat iets afkoelen. Maak met

een mes tussen het touw (laat het touw

©

\

zitten) inkepingen van ca. 4 cm diep.

Vul de inkepingen met abrikozen, takjes tijm

en laurierblaadjes, leg de rollade in een ruime

»

LE

ovenschaal en dek losjes af met aluminiumfolie.

a

A

3. Bak de rollade in ca. 45 min. gaar. Snijd de appels

ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd

het vruchtvlees in partjes. Bedruip de rollade na 20 min.

met bakvocht en bestrijk met de mosterd. Leg de appel

eromheen en bak de laatste 20 min. mee. Lekker met de

couscoussalade van pagina 66.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 240 KCAL. 10 G VET (5 G VERZADIGD),

12 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 25 G EIWIT,

1,9 G ZOUT.

Jp

DO

leet met

NS

dappelp

met 5p

Y

x

ie

GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEEN NAAR PLUS.NL/PAASRECEPTEN

43