PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
ani de.
ai:
2
Nr
i
2
=”,
1 culinaire filetrollade naturel
R
nr
(1 kg), op kamertemperatuur
=
50 g boter
2
75 g gedroogde abrikozen
”
u Ft
Y2 bakje verse tijm (à 20 9)
6 laurierblaadjes
IL.
A
2 appels (Kanzi)
NE
3 el grove mosterd
2
aluminiumfolie
es
\
7
EB
=
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
$
23
wi
einge
le
2. Dep de rollade droog met
keukenpapier en bestrooi met peper
=
en zout. Verhit de boter in een ruime
À
pan en bak de rollade op hoog vuur in
TR
ca. 5 min. rondom goudbruin. Neem uit
vs
de pan en laat iets afkoelen. Maak met
een mes tussen het touw (laat het touw
©
\
zitten) inkepingen van ca. 4 cm diep.
Vul de inkepingen met abrikozen, takjes tijm
en laurierblaadjes, leg de rollade in een ruime
»
LE
ovenschaal en dek losjes af met aluminiumfolie.
a
A
3. Bak de rollade in ca. 45 min. gaar. Snijd de appels
ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd
het vruchtvlees in partjes. Bedruip de rollade na 20 min.
met bakvocht en bestrijk met de mosterd. Leg de appel
eromheen en bak de laatste 20 min. mee. Lekker met de
couscoussalade van pagina 66.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 240 KCAL. 10 G VET (5 G VERZADIGD),
12 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 25 G EIWIT,
1,9 G ZOUT.
Jp
DO
leet met
NS
dappelp
met 5p
Y
x
ie
GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEEN NAAR PLUS.NL/PAASRECEPTEN
43