PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Feestelijk

en verrukkel

ik!

N

a

®

RB

= » LE

ES

Ir

jw

&

eh

AND

9,

e/

=D,

u

2

ARS

22

=

ur

B

Ti;

Ef À

N

u

XD

<

R

a

Pr

L

P

Zalm met

4 47

4

[au

J

g

uld

C2

teriyaki-glaz

WB makkelijk

a

9)

in.

in. oventijd

e 0 g zalmfilet.

1. Verwarm de oven voor o

e 4 el sojasaus

“oo.

180 °C. Dep.

zalm droo:

lente-

eel vloeibare honing

met keukenpapier el

en

et

am

et

e lel sesamolie

ovensci

de sojasaus

zaad

e 4 lente-uitjes

met de honing en de sesamolie

e 100 g edamame bonen

en bestrijk de zalm ermee.

VOEDINGSW/

DE P.P.: 400 KCAL.

(Bonduelle, 2x80 gram)

Bak de zalm. in-het midden van

27.6 VET (5'G VERZADIGD), 6'G KOOLHYDRATEN

e 100 g taugé

de oven in ca. 10 mi

bijna gaar.

KERS), 5 G VEZELS, 52 G EIWIT, 2,9 G ZOUT.

e1el sesamzaad

aus so

=

42 PLUS