PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 42


Hier is pagina 42 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 42 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 42

Feestelijk en verrukkel ik! N a ® RB = » LE ES Ir jw & eh AND 9, e/ =D, u 2 ARS 22 = ur B Ti; Ef À N u XD < R a Pr L P Zalm met 4 47 4 [au J g uld C2 teriyaki-glaz WB makkelijk a 9) in. in. oventijd e 0 g zalmfilet. 1. Verwarm de oven voor o e 4 el sojasaus “oo. 180 °C. Dep. zalm droo: lente- eel vloeibare honing met keukenpapier el en et am et e lel sesamolie ovensci de sojasaus zaad e 4 lente-uitjes met de honing en de sesamolie e 100 g edamame bonen en bestrijk de zalm ermee. VOEDINGSW/ DE P.P.: 400 KCAL. (Bonduelle, 2x80 gram) Bak de zalm. in-het midden van 27.6 VET (5'G VERZADIGD), 6'G KOOLHYDRATEN e 100 g taugé de oven in ca. 10 mi bijna gaar. KERS), 5 G VEZELS, 52 G EIWIT, 2,9 G ZOUT. e1el sesamzaad aus so = 42 PLUS

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 42