PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Feestelijk
en verrukkel
ik!
N
a
®
RB
= » LE
ES
Ir
jw
&
eh
AND
9,
e/
=D,
u
2
ARS
22
=
ur
B
Ti;
Ef À
N
u
XD
<
R
a
Pr
L
P
Zalm met
4 47
4
[au
J
g
uld
C2
teriyaki-glaz
WB makkelijk
a
9)
in.
in. oventijd
e 0 g zalmfilet.
1. Verwarm de oven voor o
e 4 el sojasaus
“oo.
180 °C. Dep.
zalm droo:
lente-
eel vloeibare honing
met keukenpapier el
en
et
am
et
e lel sesamolie
ovensci
de sojasaus
zaad
e 4 lente-uitjes
met de honing en de sesamolie
e 100 g edamame bonen
en bestrijk de zalm ermee.
VOEDINGSW/
DE P.P.: 400 KCAL.
(Bonduelle, 2x80 gram)
Bak de zalm. in-het midden van
27.6 VET (5'G VERZADIGD), 6'G KOOLHYDRATEN
e 100 g taugé
de oven in ca. 10 mi
bijna gaar.
KERS), 5 G VEZELS, 52 G EIWIT, 2,9 G ZOUT.
e1el sesamzaad
aus so
=
42 PLUS