PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2.
Salade met
Ta
|
g® ”
gegrilde
et
&
a
groente en ei
à 4 personen = makkelijk
7
® 20 min. \Y vegetarisch
<>
y
en
A
e 4 eieren
%
ele
e 2 kropjes little gem
Re
A
e 1 komkommer
e 1 schaal gegrilde groente mediter-
raan (PLUS Grill & Gaar, 270 g)
N
\#
e 4 el olijfolie extra vierge
e 1 el balsamicoazijn
e1tl honing
Y)
e1tl fijne mosterd
soo.
ss.
cees
1. Kook de eieren in 8 min. hard.
Laat ze schrikken onder koud water,
pel ze en snijd ze in parten. Snijd de
little gem in dunne parten. Halveer de
komkommer in de lengte en schraap
met een theelepel de zaadlijsten eruit
en snijd het vruchtvlees in schuine,
dunne boogjes.
+
2. Klop een dressing van de olijfolie,
balsamicoazijn, honing en mosterd.
Breng op smaak met zout en peper.
3. Doe de sla met de komkommer
À
en de gegrilde groente in een kom,
besprenkel met de dressing en
verdeel de eieren erover.
or =
VOEDINGSWAARDE P.P.: 245 KCAL. 19 G VET
(4 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),
m
36 VEZELS, 9 G EIWIT, 0,6 G ZOUT
Be
% |
b
ke”
il
En
j
v
1
7.
R
lt
KEN
4
65