PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2.

Salade met

Ta

|

g® ”

gegrilde

et

&

a

groente en ei

à 4 personen = makkelijk

7

® 20 min. \Y vegetarisch

<>

y

en

A

e 4 eieren

%

ele

e 2 kropjes little gem

Re

A

e 1 komkommer

e 1 schaal gegrilde groente mediter-

raan (PLUS Grill & Gaar, 270 g)

N

\#

e 4 el olijfolie extra vierge

e 1 el balsamicoazijn

e1tl honing

Y)

e1tl fijne mosterd

soo.

ss.

cees

1. Kook de eieren in 8 min. hard.

Laat ze schrikken onder koud water,

pel ze en snijd ze in parten. Snijd de

little gem in dunne parten. Halveer de

komkommer in de lengte en schraap

met een theelepel de zaadlijsten eruit

en snijd het vruchtvlees in schuine,

dunne boogjes.

+

2. Klop een dressing van de olijfolie,

balsamicoazijn, honing en mosterd.

Breng op smaak met zout en peper.

3. Doe de sla met de komkommer

À

en de gegrilde groente in een kom,

besprenkel met de dressing en

verdeel de eieren erover.

or =

VOEDINGSWAARDE P.P.: 245 KCAL. 19 G VET

(4 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

m

36 VEZELS, 9 G EIWIT, 0,6 G ZOUT

Be

% |

b

ke”

il

En

j

v

1

7.

R

lt

KEN

4

65