PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 65 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 65

2. Salade met Ta | g® ” gegrilde et & a groente en ei à 4 personen = makkelijk 7 ® 20 min. \Y vegetarisch <> y en A e 4 eieren % ele e 2 kropjes little gem Re A e 1 komkommer e 1 schaal gegrilde groente mediter- raan (PLUS Grill & Gaar, 270 g) N \# e 4 el olijfolie extra vierge e 1 el balsamicoazijn e1tl honing Y) e1tl fijne mosterd soo. ss. cees 1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in parten. Snijd de little gem in dunne parten. Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit en snijd het vruchtvlees in schuine, dunne boogjes. + 2. Klop een dressing van de olijfolie, balsamicoazijn, honing en mosterd. Breng op smaak met zout en peper. 3. Doe de sla met de komkommer À en de gegrilde groente in een kom, besprenkel met de dressing en verdeel de eieren erover. or = VOEDINGSWAARDE P.P.: 245 KCAL. 19 G VET (4 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS), m 36 VEZELS, 9 G EIWIT, 0,6 G ZOUT Be % | b ke” il En j v 1 7. R lt KEN 4 65

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 65