PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 69 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 69
Cocktail met peer, % vlier en munt à 6 personen B makkelijk EU 10 min. % } e 6 takjes munt e 2 peer où e 200 ml peer-vlierbloesemsap (Appelsientje, pak 1 liter) ” e1fles Maison Castel Cuvée blanche brut (75 cl) e 6 champagneflûtes sossssooosesssososesoseseescosesessssecesse 1. Kneus 6 muntblaadjes (bewaar mooie takjes) en snijd 6 dunne partjes van de peer. 2. Verdeel het sap over de champagneflütes, doe het muntblaadje erbij en vul aan met mousserende wijn. Garneer met een takje Stylingidee munt en een partje peer. Maak van je cocktail een echt voorjaarsdrankje met een klein bloemetje op de rand. =——= VOEDINGSWAARDE P.P.: 100 KCAL. 0 G VET — (0 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 16 VEZELS, 0 G EIWIT, O G ZOUT. Purple rain cocktail à 6 personen B makkelijk ® 20 min. e 3 el blauwe bessen (ontdooid) e 6 el kristalsuiker e 6 tl cassis limonadesiroop TEE RE! = #4 (PLUS, 75 cl) 1 fles Prosecco spumante Treviso brut (75 cl) e 6 champagnecoupes sosososeososeosseesssesescessscessscesssoese 1. Bewaar 6 blauwe bessen voor garnering en prak de rest zo fijn mogelijk met een vork. Roer % theelepel pulp door de suiker tot een mooie paarse suiker en strooi op een bord. Doop de rand van de glazen in water ) en doop vervolgens in de suiker. Laat even ads drogen. - En 7: 2. Verdeel de rest van de pulp over de glazen en voeg aan elk glas een theelepel siroop toe. Vul aan met de Prosecco. Kidsidee Tip: garneer de glazen dan met een partje a Í Maak voor de kids een roze = TS pitahaya op de rand. Feest! « cocktail van frambozensiroop met VOEDINGSWAARDE P.P.: 135 KCAL. O G VET (0 G VERZADIGD), 15 G KOOLHYDRATEN (15 G SUIKERS), 0 6 VEZELS, 0 G EIWIT, 0 G ZOUT. 69
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 69