PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Cocktail met peer,

%

vlier en munt

à 6 personen B makkelijk EU 10 min.

%

}

e 6 takjes munt

e 2 peer



e 200 ml peer-vlierbloesemsap

(Appelsientje, pak 1 liter)



e1fles Maison Castel Cuvée

blanche brut (75 cl)

e 6 champagneflûtes

sossssooosesssososesoseseescosesessssecesse

1. Kneus 6 muntblaadjes (bewaar mooie

takjes) en snijd 6 dunne partjes van de peer.

2. Verdeel het sap over de champagneflütes,

doe het muntblaadje erbij en vul aan met

mousserende wijn. Garneer met een takje

Stylingidee

munt en een partje peer.

Maak van je cocktail een echt

voorjaarsdrankje met een klein

bloemetje op de rand.

=——=

VOEDINGSWAARDE P.P.: 100 KCAL. 0 G VET



(0 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS),

16 VEZELS, 0 G EIWIT, O G ZOUT.

Purple rain cocktail

à 6 personen B makkelijk ® 20 min.

e

3 el blauwe bessen (ontdooid)

e

6 el kristalsuiker

e

6 tl cassis limonadesiroop

TEE RE! =

#4

(PLUS, 75 cl)

1 fles Prosecco spumante Treviso

brut (75 cl)

e 6 champagnecoupes

sosososeososeosseesssesescessscessscesssoese

1. Bewaar 6 blauwe bessen voor garnering

en prak de rest zo fijn mogelijk met een vork.

Roer % theelepel pulp door de suiker tot

een mooie paarse suiker en strooi op een

bord. Doop de rand van de glazen in water

)

en doop vervolgens in de suiker. Laat even

ads

drogen.

- En 7:

2. Verdeel de rest van de pulp over de glazen

en voeg aan elk glas een theelepel siroop toe.

Vul aan met de Prosecco.

Kidsidee

Tip: garneer de glazen dan met een partje

a Í

Maak voor de kids een roze

= TS

pitahaya op de rand. Feest!

«

cocktail van frambozensiroop met

VOEDINGSWAARDE P.P.: 135 KCAL. O G VET

(0 G VERZADIGD), 15 G KOOLHYDRATEN (15 G SUIKERS),

0 6 VEZELS, 0 G EIWIT, 0 G ZOUT.

69