PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Cocktail met peer,
%
vlier en munt
à 6 personen B makkelijk EU 10 min.
%
}
e 6 takjes munt
e 2 peer
où
e 200 ml peer-vlierbloesemsap
(Appelsientje, pak 1 liter)
”
e1fles Maison Castel Cuvée
blanche brut (75 cl)
e 6 champagneflûtes
sossssooosesssososesoseseescosesessssecesse
1. Kneus 6 muntblaadjes (bewaar mooie
takjes) en snijd 6 dunne partjes van de peer.
2. Verdeel het sap over de champagneflütes,
doe het muntblaadje erbij en vul aan met
mousserende wijn. Garneer met een takje
Stylingidee
munt en een partje peer.
Maak van je cocktail een echt
voorjaarsdrankje met een klein
bloemetje op de rand.
=——=
VOEDINGSWAARDE P.P.: 100 KCAL. 0 G VET
—
(0 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS),
16 VEZELS, 0 G EIWIT, O G ZOUT.
Purple rain cocktail
à 6 personen B makkelijk ® 20 min.
e
3 el blauwe bessen (ontdooid)
e
6 el kristalsuiker
e
6 tl cassis limonadesiroop
TEE RE! =
#4
(PLUS, 75 cl)
1 fles Prosecco spumante Treviso
brut (75 cl)
e 6 champagnecoupes
sosososeososeosseesssesescessscessscesssoese
1. Bewaar 6 blauwe bessen voor garnering
en prak de rest zo fijn mogelijk met een vork.
Roer % theelepel pulp door de suiker tot
een mooie paarse suiker en strooi op een
bord. Doop de rand van de glazen in water
)
en doop vervolgens in de suiker. Laat even
ads
drogen.
- En 7:
2. Verdeel de rest van de pulp over de glazen
en voeg aan elk glas een theelepel siroop toe.
Vul aan met de Prosecco.
Kidsidee
Tip: garneer de glazen dan met een partje
a Í
Maak voor de kids een roze
= TS
pitahaya op de rand. Feest!
«
cocktail van frambozensiroop met
VOEDINGSWAARDE P.P.: 135 KCAL. O G VET
(0 G VERZADIGD), 15 G KOOLHYDRATEN (15 G SUIKERS),
0 6 VEZELS, 0 G EIWIT, 0 G ZOUT.
69