PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 66 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 66
lekt 54 I kk PY % B Bis A FA UC > Liever minder # ez Verw dan de co si ES | B #5 FR: Br doon bleemkechij CPR Ze B Se At mr > er 2 x | LA ke A | 2° En ie a kJ IE DA F M LOS 2 u a N > > 7 4 si EA ) Cl LA EN Ed a EN RR à EN se Be 2 à, 2 28; DLR 74 x Pe en \ Zr er > FR Des N iS Es Es et ed Er mie r ED Ee Fo N 4 5 & [Ar = F3 ir 7 e Le @ K ze = SS O 1. Bereid de olens de 4. Schep alles door de couscous. aanwijzingen of verpakking en Pers de knoflook boven de olijfolie, laat afkoelen. rasp de gele schil van 1 citroen 300 g couscous erboven en breng op smaak met 4 el pijnboompitten 2. Verhit een koekenpan en rooster zout en peper. Schep door de 1 bakje platte peterselie (20 g) de pijnboompitten in ca. 5 min. dressing en breng op smaak 1 bakje verse koriander (20 g) op middelhoog vuur goudbruin. met citroensap. Serveer met Laat afkoelen op een bord. extra partjes citroen. 1 bakje dille (20 9) 1 zakje verse munt (40 g) 3. Snijd de blaadjes van alle kruiden 1 rode peper 1 komkommer fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het 3 tomaten vruchtvlees fijn. Snijd de komkommer 1 rode ui in blokjes van 8 mm. Verwijder de 1 teen knoflook zaadlijsten van de tomaten en snijd VOEDINGSWAARDE P.P.: 460 KCAL. 6 el olijfolie extra vergine het vruchtvlees in blokjes van 8 mm. 23 G VET (3 G VERZADIGD), 50 G KOOLHYDRATEN 2 citroenen (schoongeboend) Snipper de ui. (5 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,2 G ZOUT 66 PLUS
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 66