PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lekt
54
I
kk
PY
%
B
Bis
A
FA
UC
>
Liever minder
#
ez
Verw dan de co si
ES
|
B
#5
FR:
Br
doon bleemkechij
CPR
Ze
B
Se
At
mr
>
er
2
x
|
LA
ke
A |
2°
En
ie
a
kJ
IE
DA
F
M
LOS
2
u
a
N
>
>
7
4
si
EA )
Cl
LA
EN
Ed
a
EN
RR
à
EN
se
Be
2
à,
2
28;
DLR
74
x Pe
en
\
Zr
er
>
FR
Des
N
iS
Es
Es
et
ed
Er
mie
r
ED
Ee
Fo
N
4
5
&
[Ar
=
F3
ir
7
e
Le
@
K
ze
=
SS
O
1. Bereid de olens de
4. Schep alles door de couscous.
aanwijzingen of
verpakking en
Pers de knoflook boven de olijfolie,
laat afkoelen.
rasp de gele schil van 1 citroen
300 g couscous
erboven en breng op smaak met
4 el pijnboompitten
2. Verhit een koekenpan en rooster
zout en peper. Schep door de
1 bakje platte peterselie (20 g)
de pijnboompitten in ca. 5 min.
dressing en breng op smaak
1 bakje verse koriander (20 g)
op middelhoog vuur goudbruin.
met citroensap. Serveer met
Laat afkoelen op een bord.
extra partjes citroen.
1 bakje dille (20 9)
1 zakje verse munt (40 g)
3. Snijd de blaadjes van alle kruiden
1 rode peper
1 komkommer
fijn. Halveer de rode peper in de lengte,
verwijder de zaadlijsten en snijd het
3 tomaten
vruchtvlees fijn. Snijd de komkommer
1 rode ui
in blokjes van 8 mm. Verwijder de
1 teen knoflook
zaadlijsten van de tomaten en snijd
VOEDINGSWAARDE P.P.: 460 KCAL.
6 el olijfolie extra vergine
het vruchtvlees in blokjes van 8 mm.
23 G VET (3 G VERZADIGD), 50 G KOOLHYDRATEN
2 citroenen (schoongeboend)
Snipper de ui.
(5 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,2 G ZOUT
66 PLUS