PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

lekt

54

I

kk

PY

%

B

Bis

A

FA

UC

>

Liever minder

#

ez

Verw dan de co si

ES

|

B

#5

FR:

Br

doon bleemkechij

CPR

Ze

B

Se

At

mr

>

er

2

x

|

LA

ke

A |



En

ie

a

kJ

IE

DA

F

M

LOS

2

u

a

N

>

>

7

4

si

EA )

Cl

LA

EN

Ed

a

EN

RR

à

EN

se

Be

2

à,

2

28;

DLR

74

x Pe

en

\

Zr

er

>

FR

Des

N

iS

Es

Es

et

ed

Er

mie

r

ED

Ee

Fo

N

4

5

&

[Ar

=

F3

ir

7

e

Le

@

K

ze

=

SS

O

1. Bereid de olens de

4. Schep alles door de couscous.

aanwijzingen of

verpakking en

Pers de knoflook boven de olijfolie,

laat afkoelen.

rasp de gele schil van 1 citroen

300 g couscous

erboven en breng op smaak met

4 el pijnboompitten

2. Verhit een koekenpan en rooster

zout en peper. Schep door de

1 bakje platte peterselie (20 g)

de pijnboompitten in ca. 5 min.

dressing en breng op smaak

1 bakje verse koriander (20 g)

op middelhoog vuur goudbruin.

met citroensap. Serveer met

Laat afkoelen op een bord.

extra partjes citroen.

1 bakje dille (20 9)

1 zakje verse munt (40 g)

3. Snijd de blaadjes van alle kruiden

1 rode peper

1 komkommer

fijn. Halveer de rode peper in de lengte,

verwijder de zaadlijsten en snijd het

3 tomaten

vruchtvlees fijn. Snijd de komkommer

1 rode ui

in blokjes van 8 mm. Verwijder de

1 teen knoflook

zaadlijsten van de tomaten en snijd

VOEDINGSWAARDE P.P.: 460 KCAL.

6 el olijfolie extra vergine

het vruchtvlees in blokjes van 8 mm.

23 G VET (3 G VERZADIGD), 50 G KOOLHYDRATEN

2 citroenen (schoongeboend)

Snipper de ui.

(5 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,2 G ZOUT

66 PLUS