PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Re
_—— ji
mn
ri
LTN
#!
4
ae
Toppers,
—
pn
Gan 75
deze toetjes.
hr
LEER
à
pen
2
À
u
Triple chocolate
5
2
meringue ijstaart
we,
à 12 personen = makkelijk
#
C2
30 min. + 2 uur wachttijd Qg vegetarisch
Pr
e 100 g pure chocolade
e 100 g witte chocolade
e 1 liter vanille roomijs
B
(PLUS, bak 1 liter)
e 1 bak duo chocolade slagroomijs
(PLUS, bak 900 ml)
e 1 pak paas-schuimkransjes (125 9)
e 8 paaseitjes melk, puur, wit
oe
(PLUS FeestMoment, zakje 250 g)
44
e 6 paaseitjes ruby
(PLUS FeestMoment, zakje 115 g)
e bakpapier
€
e cakevorm 25x10 cm
n
ce.
cos
ce
1. Bekleed de cakevorm met bakpapier
©
|
en laat de lange rand royaal overhangen.
Smelt de pure en witte chocolade apart
a
au bain-marie. Snijd het vanille-ijs in plakken
a
van 1,5 cm en maak met de helft een egale
laag in de cakevorm. Laat er zigzaggend
1/3 van de gesmolten pure en witte
chocolade van een lepel over lopen.
2. Snijd het chocolade-ijs in plakken en
3. Smelt vlak voo
maak met de helft een tweede laag.
opnieuw. Stort de
Verkruimel 3/4 van de schuimkransjes
Versier met Sekimkremsen,
Zi
erover. Verdeel de rest van het chocolade-
van de chocolade erover en g
ijs erover. Zigzag er 1/3 pure en witte
paaseitjes.
chocolade over. Maak een derde laag met
de rest van het vanille-ijs. Dek af met
VOEDINGSWAARDE P.P.: 360 KCAL. 18 G VET
bakpapier en zet minimaal 2 uur in de
(12 G VERZADIGD), 44 G KOOLHYDRATEN (42 G SUIKERS),
x
vriezer. Bewaar de gesmolten chocolade.
1G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,1 G ZOUT.
46 PLUS
NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? KIJK OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN