PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 46
Re _—— ji mn ri LTN #! 4 ae Toppers, — pn Gan 75 deze toetjes. hr LEER à pen 2 À u Triple chocolate 5 2 meringue ijstaart we, à 12 personen = makkelijk # C2 30 min. + 2 uur wachttijd Qg vegetarisch Pr e 100 g pure chocolade e 100 g witte chocolade e 1 liter vanille roomijs B (PLUS, bak 1 liter) e 1 bak duo chocolade slagroomijs (PLUS, bak 900 ml) e 1 pak paas-schuimkransjes (125 9) e 8 paaseitjes melk, puur, wit oe (PLUS FeestMoment, zakje 250 g) 44 e 6 paaseitjes ruby (PLUS FeestMoment, zakje 115 g) e bakpapier € e cakevorm 25x10 cm n ce. cos ce 1. Bekleed de cakevorm met bakpapier © | en laat de lange rand royaal overhangen. Smelt de pure en witte chocolade apart a au bain-marie. Snijd het vanille-ijs in plakken a van 1,5 cm en maak met de helft een egale laag in de cakevorm. Laat er zigzaggend 1/3 van de gesmolten pure en witte chocolade van een lepel over lopen. 2. Snijd het chocolade-ijs in plakken en 3. Smelt vlak voo maak met de helft een tweede laag. opnieuw. Stort de Verkruimel 3/4 van de schuimkransjes Versier met Sekimkremsen, Zi erover. Verdeel de rest van het chocolade- van de chocolade erover en g ijs erover. Zigzag er 1/3 pure en witte paaseitjes. chocolade over. Maak een derde laag met de rest van het vanille-ijs. Dek af met VOEDINGSWAARDE P.P.: 360 KCAL. 18 G VET bakpapier en zet minimaal 2 uur in de (12 G VERZADIGD), 44 G KOOLHYDRATEN (42 G SUIKERS), x vriezer. Bewaar de gesmolten chocolade. 1G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,1 G ZOUT. 46 PLUS NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? KIJK OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 46