PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Re

_—— ji

mn

ri

LTN

#!

4

ae

Toppers,



pn

Gan 75

deze toetjes.

hr

LEER

à

pen

2

À

u

Triple chocolate

5

2

meringue ijstaart

we,

à 12 personen = makkelijk

#

C2

30 min. + 2 uur wachttijd Qg vegetarisch

Pr

e 100 g pure chocolade

e 100 g witte chocolade

e 1 liter vanille roomijs

B

(PLUS, bak 1 liter)

e 1 bak duo chocolade slagroomijs

(PLUS, bak 900 ml)

e 1 pak paas-schuimkransjes (125 9)

e 8 paaseitjes melk, puur, wit

oe

(PLUS FeestMoment, zakje 250 g)

44

e 6 paaseitjes ruby

(PLUS FeestMoment, zakje 115 g)

e bakpapier



e cakevorm 25x10 cm

n

ce.

cos

ce

1. Bekleed de cakevorm met bakpapier

©

|

en laat de lange rand royaal overhangen.

Smelt de pure en witte chocolade apart

a

au bain-marie. Snijd het vanille-ijs in plakken

a

van 1,5 cm en maak met de helft een egale

laag in de cakevorm. Laat er zigzaggend

1/3 van de gesmolten pure en witte

chocolade van een lepel over lopen.

2. Snijd het chocolade-ijs in plakken en

3. Smelt vlak voo

maak met de helft een tweede laag.

opnieuw. Stort de

Verkruimel 3/4 van de schuimkransjes

Versier met Sekimkremsen,

Zi

erover. Verdeel de rest van het chocolade-

van de chocolade erover en g

ijs erover. Zigzag er 1/3 pure en witte

paaseitjes.

chocolade over. Maak een derde laag met

de rest van het vanille-ijs. Dek af met

VOEDINGSWAARDE P.P.: 360 KCAL. 18 G VET

bakpapier en zet minimaal 2 uur in de

(12 G VERZADIGD), 44 G KOOLHYDRATEN (42 G SUIKERS),

x

vriezer. Bewaar de gesmolten chocolade.

1G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,1 G ZOUT.

46 PLUS

NOG MEER LEKKERE RECEPTEN? KIJK OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN