PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kabeljauw
Italiaanse kip
Zoete aard-
met courgette
met mozzarella,
appel met
en peultjes
prei en tomaat
paprika en feta
à 4 personen = makkelijk
à 4 personen = makkelijk
à 4 personen = makkelijk
® 35 min. + ca. 10 min. BBQ-tijd
® 35 min. + ca. 15 min. BBQ-tijd
® 20 min. + ca. 15 min. BBQ-tijd
WY vegetarisch
e 500 g kabeljauwfilet
e 400 g kipdijfilet
e 4 kleine zoete aardappelen
e 1 sjalot
e 4 takjes rozemarijn
e 2 zoete puntpaprika’s
e 1 courgette
e 1 zak buffelmozzarella
e 1 rode ui
e 150 g peultjes
(Galbani, 125 g)
e 2 el olijfolie
e 1 citroen (schoongeboend)
e 1 kleine prei
e 2 tl gerookt paprikapoeder
e 4 el boter
e@ 200 g rode zoete trostomaatjes
e 2 tl gemalen komijn
e 200 ml droge witte wijn
e Y2 bakje basilicum
e 2 tl gemalen koriander
e bakpapier
e 3 el olijfolie
e 200 g feta (Kolios)
e aluminiumfolie
e bakpapier
e 1 bakje verse koriander (20 g)
e aluminiumfolie
e bakpapier
1. Dep de kabeljauw droog met
e aluminiumfolie
keukenpapier en leg 4 stukken op een
1. Snijd de kip in reepjes en verdeel ze
vel bakpapier. Bestrooi met zout en
over 4 vellen bakpapier. Bestrooi met
1. Schil de zoete aardappel en snijd in
peper naar smaak. Snijd de sjalot in
de rozemarijn en peper en zout naar
flinterdunne plakjes en de puntpaprika
dunne ringen en de courgette in dunne
smaak. Snijd de mozzarella in 8 plakjes
in ringen van 5 mm. Snijd de ui in
plakjes. Snijd de peultjes in de lengte
en de prei in dunne ringen. Snijd de
dunne ringen. Verdeel de aardappel,
in schuine reepjes. Verdeel de sjalot,
tomaatjes in partjes.
paprika en ui over 4 vellen bakpapier,
courgette en peultjes om de vis. Snijd de
besprenkel met de olijfolie en bestrooi
citroen in plakjes en verdeel er ook over.
2. Verdeel de mozzarella, prei en
met paprikapoeder, komijn, koriander en
Leg er een eetlepel boter op en bestrooi
tomaat en een paar basilicumblaadjes
zout en peper naar smaak. Verkruimel
weer met zout en peper.
over de kip. Besprenkel met olijfolie en
de feta erboven.
bestrooi weer met zout en peper.
2. Pak de lange zijdes vast en vouw die
2. Pak de lange zijdes vast en vouw
zigzaggend helemaal dicht. Draai aan
3. Pak de lange zijdes vast en vouw
die zigzaggend helemaal dicht.
een kant het uiteinde dicht, schenk in
die zigzaggend helemaal dicht.
Draai aan beide kanten de uiteindes,
Draai aan beide kanten de uiteindes
de open kant 50 ml wijn per pakketje
vouw ze onder het pakketje en verpak
en draai dicht. Vouw de uiteindes onder
en vouw ze onder het pakketje en
in aluminiumfolie. Rooster ze in
het pakketje, verpak in aluminiumfolie
verpak in aluminiumfolie. Rooster ze
ca. 10 min. op de BBQ gaar.
en rooster ze in ca. 10 min. op de
in ca. 15 min. op de BBQ gaar.
Garneer met grofgehakte koriander.
BBQ gaar.
Garneer met extra basilicum.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 265 KCAL. 13 G VET
VOEDINGSWAARDE P.P.: 360 KCAL. 27 G VET
VOEDINGSWAARDE P.P.: 375 KCAL. 20 G VET
(8 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (5 G
(10 G VERZADIGD), 4 G KOOLHYDRATEN (4 G
(9 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (9 G
coooseennsoreesveressesceerseerensersssnsersenvsersesserenseressessreenserersesersnsserrserreensserenserereesseen
cossscconnsceossessesseeseorsssrenessessnsservnssersnsservnserssesseonseeserssersenssernnnerssvessesvnseerveessenn
SUIKERS), 2 G VEZELS, 25 G EIWIT, 0,5 G ZOUT
SUIKERS), 3 G VEZELS, 24 G EIWIT, 1,1 G ZOUT
SUIKERS), 7 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,9 G ZOUT
Pak de lange zijdes vast en vouw
=
#
die zigzaggend helemaal dicht.
Draai aan beide kanten de uiteindes
8
>
OENE ed
en vouw ze onder het pakketje.
zi
A
EL ik
(AS
a
_
LA A
LS
Le
KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/BBQ-RECEPTEN
63