PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 63 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 63
Kabeljauw Italiaanse kip Zoete aard- met courgette met mozzarella, appel met en peultjes prei en tomaat paprika en feta à 4 personen = makkelijk à 4 personen = makkelijk à 4 personen = makkelijk ® 35 min. + ca. 10 min. BBQ-tijd ® 35 min. + ca. 15 min. BBQ-tijd ® 20 min. + ca. 15 min. BBQ-tijd WY vegetarisch e 500 g kabeljauwfilet e 400 g kipdijfilet e 4 kleine zoete aardappelen e 1 sjalot e 4 takjes rozemarijn e 2 zoete puntpaprika’s e 1 courgette e 1 zak buffelmozzarella e 1 rode ui e 150 g peultjes (Galbani, 125 g) e 2 el olijfolie e 1 citroen (schoongeboend) e 1 kleine prei e 2 tl gerookt paprikapoeder e 4 el boter e@ 200 g rode zoete trostomaatjes e 2 tl gemalen komijn e 200 ml droge witte wijn e Y2 bakje basilicum e 2 tl gemalen koriander e bakpapier e 3 el olijfolie e 200 g feta (Kolios) e aluminiumfolie e bakpapier e 1 bakje verse koriander (20 g) e aluminiumfolie e bakpapier 1. Dep de kabeljauw droog met e aluminiumfolie keukenpapier en leg 4 stukken op een 1. Snijd de kip in reepjes en verdeel ze vel bakpapier. Bestrooi met zout en over 4 vellen bakpapier. Bestrooi met 1. Schil de zoete aardappel en snijd in peper naar smaak. Snijd de sjalot in de rozemarijn en peper en zout naar flinterdunne plakjes en de puntpaprika dunne ringen en de courgette in dunne smaak. Snijd de mozzarella in 8 plakjes in ringen van 5 mm. Snijd de ui in plakjes. Snijd de peultjes in de lengte en de prei in dunne ringen. Snijd de dunne ringen. Verdeel de aardappel, in schuine reepjes. Verdeel de sjalot, tomaatjes in partjes. paprika en ui over 4 vellen bakpapier, courgette en peultjes om de vis. Snijd de besprenkel met de olijfolie en bestrooi citroen in plakjes en verdeel er ook over. 2. Verdeel de mozzarella, prei en met paprikapoeder, komijn, koriander en Leg er een eetlepel boter op en bestrooi tomaat en een paar basilicumblaadjes zout en peper naar smaak. Verkruimel weer met zout en peper. over de kip. Besprenkel met olijfolie en de feta erboven. bestrooi weer met zout en peper. 2. Pak de lange zijdes vast en vouw die 2. Pak de lange zijdes vast en vouw zigzaggend helemaal dicht. Draai aan 3. Pak de lange zijdes vast en vouw die zigzaggend helemaal dicht. een kant het uiteinde dicht, schenk in die zigzaggend helemaal dicht. Draai aan beide kanten de uiteindes, Draai aan beide kanten de uiteindes de open kant 50 ml wijn per pakketje vouw ze onder het pakketje en verpak en draai dicht. Vouw de uiteindes onder en vouw ze onder het pakketje en in aluminiumfolie. Rooster ze in het pakketje, verpak in aluminiumfolie verpak in aluminiumfolie. Rooster ze ca. 10 min. op de BBQ gaar. en rooster ze in ca. 10 min. op de in ca. 15 min. op de BBQ gaar. Garneer met grofgehakte koriander. BBQ gaar. Garneer met extra basilicum. VOEDINGSWAARDE P.P.: 265 KCAL. 13 G VET VOEDINGSWAARDE P.P.: 360 KCAL. 27 G VET VOEDINGSWAARDE P.P.: 375 KCAL. 20 G VET (8 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (5 G (10 G VERZADIGD), 4 G KOOLHYDRATEN (4 G (9 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (9 G coooseennsoreesveressesceerseerensersssnsersenvsersesserenseressessreenserersesersnsserrserreensserenserereesseen cossscconnsceossessesseeseorsssrenessessnsservnssersnsservnserssesseonseeserssersenssernnnerssvessesvnseerveessenn SUIKERS), 2 G VEZELS, 25 G EIWIT, 0,5 G ZOUT SUIKERS), 3 G VEZELS, 24 G EIWIT, 1,1 G ZOUT SUIKERS), 7 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,9 G ZOUT Pak de lange zijdes vast en vouw = # die zigzaggend helemaal dicht. Draai aan beide kanten de uiteindes 8 > OENE ed en vouw ze onder het pakketje. zi A EL ik (AS a _ LA A LS Le KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/BBQ-RECEPTEN 63
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 63