PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kabeljauw

Italiaanse kip

Zoete aard-

met courgette

met mozzarella,

appel met

en peultjes

prei en tomaat

paprika en feta

à 4 personen = makkelijk

à 4 personen = makkelijk

à 4 personen = makkelijk

® 35 min. + ca. 10 min. BBQ-tijd

® 35 min. + ca. 15 min. BBQ-tijd

® 20 min. + ca. 15 min. BBQ-tijd

WY vegetarisch

e 500 g kabeljauwfilet

e 400 g kipdijfilet

e 4 kleine zoete aardappelen

e 1 sjalot

e 4 takjes rozemarijn

e 2 zoete puntpaprika’s

e 1 courgette

e 1 zak buffelmozzarella

e 1 rode ui

e 150 g peultjes

(Galbani, 125 g)

e 2 el olijfolie

e 1 citroen (schoongeboend)

e 1 kleine prei

e 2 tl gerookt paprikapoeder

e 4 el boter

e@ 200 g rode zoete trostomaatjes

e 2 tl gemalen komijn

e 200 ml droge witte wijn

e Y2 bakje basilicum

e 2 tl gemalen koriander

e bakpapier

e 3 el olijfolie

e 200 g feta (Kolios)

e aluminiumfolie

e bakpapier

e 1 bakje verse koriander (20 g)

e aluminiumfolie

e bakpapier

1. Dep de kabeljauw droog met

e aluminiumfolie

keukenpapier en leg 4 stukken op een

1. Snijd de kip in reepjes en verdeel ze

vel bakpapier. Bestrooi met zout en

over 4 vellen bakpapier. Bestrooi met

1. Schil de zoete aardappel en snijd in

peper naar smaak. Snijd de sjalot in

de rozemarijn en peper en zout naar

flinterdunne plakjes en de puntpaprika

dunne ringen en de courgette in dunne

smaak. Snijd de mozzarella in 8 plakjes

in ringen van 5 mm. Snijd de ui in

plakjes. Snijd de peultjes in de lengte

en de prei in dunne ringen. Snijd de

dunne ringen. Verdeel de aardappel,

in schuine reepjes. Verdeel de sjalot,

tomaatjes in partjes.

paprika en ui over 4 vellen bakpapier,

courgette en peultjes om de vis. Snijd de

besprenkel met de olijfolie en bestrooi

citroen in plakjes en verdeel er ook over.

2. Verdeel de mozzarella, prei en

met paprikapoeder, komijn, koriander en

Leg er een eetlepel boter op en bestrooi

tomaat en een paar basilicumblaadjes

zout en peper naar smaak. Verkruimel

weer met zout en peper.

over de kip. Besprenkel met olijfolie en

de feta erboven.

bestrooi weer met zout en peper.

2. Pak de lange zijdes vast en vouw die

2. Pak de lange zijdes vast en vouw

zigzaggend helemaal dicht. Draai aan

3. Pak de lange zijdes vast en vouw

die zigzaggend helemaal dicht.

een kant het uiteinde dicht, schenk in

die zigzaggend helemaal dicht.

Draai aan beide kanten de uiteindes,

Draai aan beide kanten de uiteindes

de open kant 50 ml wijn per pakketje

vouw ze onder het pakketje en verpak

en draai dicht. Vouw de uiteindes onder

en vouw ze onder het pakketje en

in aluminiumfolie. Rooster ze in

het pakketje, verpak in aluminiumfolie

verpak in aluminiumfolie. Rooster ze

ca. 10 min. op de BBQ gaar.

en rooster ze in ca. 10 min. op de

in ca. 15 min. op de BBQ gaar.

Garneer met grofgehakte koriander.

BBQ gaar.

Garneer met extra basilicum.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 265 KCAL. 13 G VET

VOEDINGSWAARDE P.P.: 360 KCAL. 27 G VET

VOEDINGSWAARDE P.P.: 375 KCAL. 20 G VET

(8 G VERZADIGD), 7 G KOOLHYDRATEN (5 G

(10 G VERZADIGD), 4 G KOOLHYDRATEN (4 G

(9 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (9 G

coooseennsoreesveressesceerseerensersssnsersenvsersesserenseressessreenserersesersnsserrserreensserenserereesseen

cossscconnsceossessesseeseorsssrenessessnsservnssersnsservnserssesseonseeserssersenssernnnerssvessesvnseerveessenn

SUIKERS), 2 G VEZELS, 25 G EIWIT, 0,5 G ZOUT

SUIKERS), 3 G VEZELS, 24 G EIWIT, 1,1 G ZOUT

SUIKERS), 7 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,9 G ZOUT

Pak de lange zijdes vast en vouw

=

#

die zigzaggend helemaal dicht.

Draai aan beide kanten de uiteindes

8

>

OENE ed

en vouw ze onder het pakketje.

zi

A

EL ik

(AS

a

_

LA A

LS

Le

KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/BBQ-RECEPTEN

63