PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
in
£
à
=,
ki
M
É
Pr
4
&
té
0
ni]
el
/
zi
w
BEN
©
®
ES
A
So
N
©“
AK
&
“4
=>
ir
YEA
ER
\
+.
$
a
oe,
17
à
# #14
"Ss
\
4
ER
N
%
al
zn
4.
0
Ne.
ben
IA
4
ek
EN
Æ
S
N
{
“Flammkuchen met ham en gegrilde
regenboogpeentjes
à 4 personen B makkelijk
® 20 min.
e1rol flammkuchendeeg (Jan, 240 g)
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Bestrooi met zout naar smaak en
e 2 bakje ricotta (250 g)
Rol het deeg op het bakpapier uit
bak de flammkuchen in het midden
e 1 bakje gegrilde mini regenboog-
op een bakplaat. Bestrijk met ricotta
van de oven in ca. 15 min. goudbruin.
peentjes (PLUS FeestMoment)
en verdeel de regenboogpeentjes
Verdeel de ham erover en
e 3 lente-uitjes
erover. Snijd de lente-uitjes in
serveer direct.
e 4 eieren
schuine ringetjes. Breek de eieren
e1tl chiliviokken
boven het deeg en bestrooi met de
VOEDINGSWAARDE P.P.: 540 KCAL. 40 G VET (11 G
e 100 g serranoham
lente-ui en chilivlokken.
VERZADIGD), 48 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS),
cesoocvssecvscevescesvee
(PLUS Puur van Smaak)
5 G VEZELS, 30 G EIWIT, 3,4 G ZOUT.
18
se PLUS