PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

in

£

à

=,

ki

M

É

Pr

4

&



0

ni]

el

/

zi

w

BEN

©

®

ES

A

So

N

©“

AK

&

“4

=>

ir

YEA

ER

\

+.

$

a

oe,

17

à

# #14

"Ss

\

4

ER

N

%

al

zn

4.

0

Ne.

ben

IA

4

ek

EN

Æ

S

N

{

“Flammkuchen met ham en gegrilde

regenboogpeentjes

à 4 personen B makkelijk

® 20 min.

e1rol flammkuchendeeg (Jan, 240 g)

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. Bestrooi met zout naar smaak en

e 2 bakje ricotta (250 g)

Rol het deeg op het bakpapier uit

bak de flammkuchen in het midden

e 1 bakje gegrilde mini regenboog-

op een bakplaat. Bestrijk met ricotta

van de oven in ca. 15 min. goudbruin.

peentjes (PLUS FeestMoment)

en verdeel de regenboogpeentjes

Verdeel de ham erover en

e 3 lente-uitjes

erover. Snijd de lente-uitjes in

serveer direct.

e 4 eieren

schuine ringetjes. Breek de eieren

e1tl chiliviokken

boven het deeg en bestrooi met de

VOEDINGSWAARDE P.P.: 540 KCAL. 40 G VET (11 G

e 100 g serranoham

lente-ui en chilivlokken.

VERZADIGD), 48 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS),

cesoocvssecvscevescesvee

(PLUS Puur van Smaak)

5 G VEZELS, 30 G EIWIT, 3,4 G ZOUT.

18

se PLUS