PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 18 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18

in £ à =, ki M É Pr 4 & té 0 ni] el / zi w BEN © ® ES A So N ©“ AK & “4 => ir YEA ER \ +. $ a oe, 17 à # #14 "Ss \ 4 ER N % al zn 4. 0 Ne. ben IA 4 ek EN Æ S N { “Flammkuchen met ham en gegrilde regenboogpeentjes à 4 personen B makkelijk ® 20 min. e1rol flammkuchendeeg (Jan, 240 g) 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Bestrooi met zout naar smaak en e 2 bakje ricotta (250 g) Rol het deeg op het bakpapier uit bak de flammkuchen in het midden e 1 bakje gegrilde mini regenboog- op een bakplaat. Bestrijk met ricotta van de oven in ca. 15 min. goudbruin. peentjes (PLUS FeestMoment) en verdeel de regenboogpeentjes Verdeel de ham erover en e 3 lente-uitjes erover. Snijd de lente-uitjes in serveer direct. e 4 eieren schuine ringetjes. Breek de eieren e1tl chiliviokken boven het deeg en bestrooi met de VOEDINGSWAARDE P.P.: 540 KCAL. 40 G VET (11 G e 100 g serranoham lente-ui en chilivlokken. VERZADIGD), 48 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), cesoocvssecvscevescesvee (PLUS Puur van Smaak) 5 G VEZELS, 30 G EIWIT, 3,4 G ZOUT. 18 se PLUS

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18