PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 18 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18
in £ à =, ki M É Pr 4 & té 0 ni] el / zi w BEN © ® ES A So N ©“ AK & “4 => ir YEA ER \ +. $ a oe, 17 à # #14 "Ss \ 4 ER N % al zn 4. 0 Ne. ben IA 4 ek EN Æ S N { “Flammkuchen met ham en gegrilde regenboogpeentjes à 4 personen B makkelijk ® 20 min. e1rol flammkuchendeeg (Jan, 240 g) 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Bestrooi met zout naar smaak en e 2 bakje ricotta (250 g) Rol het deeg op het bakpapier uit bak de flammkuchen in het midden e 1 bakje gegrilde mini regenboog- op een bakplaat. Bestrijk met ricotta van de oven in ca. 15 min. goudbruin. peentjes (PLUS FeestMoment) en verdeel de regenboogpeentjes Verdeel de ham erover en e 3 lente-uitjes erover. Snijd de lente-uitjes in serveer direct. e 4 eieren schuine ringetjes. Breek de eieren e1tl chiliviokken boven het deeg en bestrooi met de VOEDINGSWAARDE P.P.: 540 KCAL. 40 G VET (11 G e 100 g serranoham lente-ui en chilivlokken. VERZADIGD), 48 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), cesoocvssecvscevescesvee (PLUS Puur van Smaak) 5 G VEZELS, 30 G EIWIT, 3,4 G ZOUT. 18 se PLUS
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18