PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ast

ES

Vervang d

door vanillevla.

ir

u

r,

(



hd

a

a

1

Me

2

2-16

erson:

n BW ui

nd

4

$ 50 min. + 60 min. wa

ki

d

8-9 korte handperen

‘x

1 pot perensuiker (Van Vliet, pot 200 g)

hf

=

e

500 g mascarpone

e

4 el poedersuiker

>>

44,

>

e

À

60 g cacaopoeder

e

500 ml slagroom

e

1 zakje klopfix



2

e

300 ml advocaat

(Tweekippen, fles 50 cl)

e

1 pak lange vingers (à 175 g)

©

25 g pure chocolade

e

trifleschaal 2,5 liter

e

mixer

E

FR

snssoseoooseooesseosssce0esee ess 0 0 ee

id

6

1. Schil de peren. Doe ze in een pan

en voeg zoveel water toe tot ze net

onderstaan. Voeg de perensuiker toe

en breng aan de kook. Kook 10 min.

en laat ze afkoelen in de siroop.

Ee



2. Roer de mascarpone los en roer

en E..

er 2 eetlepels poedersuiker en het

Ik

cacaopoeder door. Klop de helft van de

I;

|

slagroom stijf met de klopfix en spatel

A

À

\\

er zo luchtig mogelijk de advocaat door.

N

Houd 1 peer achter voor garnering.

AN

Halveer 3 peren en snijd de rest in

TG

AA

RE

N

parten. Klop de rest van de slagroom

a

u

stijf met de rest van de poedersuiker.

=

er

5b;

3. Maak een laag met de helft van de

chocoladeroom. Bedek met in de siroop

_

gedoopte lange vingers. Verdeel hier

de helft Van de slagroom over en de

il

helft van de advocaatroom. Zet de halve

teel de

peren tegen de rand en vul op met de

parten. Maak dan lagen met de rest

van de advocaatroom, chocoladeroom,

lange vingers en slagroom. Schaaf de

chocolade erboven met een dunschiller

ef

en garneer met de hele peer.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 495 KCAL. 30 G VET

1

fl

(20 G VERZADIGD), 45 G KOOLHYDRATEN

W

(38 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,16 ZOUT

Vi

W



53