PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ast
ES
Vervang d
door vanillevla.
ir
u
r,
(
€
hd
a
a
1
Me
2
2-16
erson:
n BW ui
nd
4
$ 50 min. + 60 min. wa
ki
d
8-9 korte handperen
‘x
1 pot perensuiker (Van Vliet, pot 200 g)
hf
=
e
500 g mascarpone
e
4 el poedersuiker
>>
44,
>
e
À
60 g cacaopoeder
e
500 ml slagroom
e
1 zakje klopfix
LÉ
2
e
300 ml advocaat
(Tweekippen, fles 50 cl)
e
1 pak lange vingers (à 175 g)
©
25 g pure chocolade
e
trifleschaal 2,5 liter
e
mixer
E
FR
snssoseoooseooesseosssce0esee ess 0 0 ee
id
6
1. Schil de peren. Doe ze in een pan
en voeg zoveel water toe tot ze net
onderstaan. Voeg de perensuiker toe
en breng aan de kook. Kook 10 min.
en laat ze afkoelen in de siroop.
Ee
—
2. Roer de mascarpone los en roer
en E..
er 2 eetlepels poedersuiker en het
Ik
cacaopoeder door. Klop de helft van de
I;
|
slagroom stijf met de klopfix en spatel
A
À
\\
er zo luchtig mogelijk de advocaat door.
N
Houd 1 peer achter voor garnering.
AN
Halveer 3 peren en snijd de rest in
TG
AA
RE
N
parten. Klop de rest van de slagroom
a
u
stijf met de rest van de poedersuiker.
=
er
5b;
3. Maak een laag met de helft van de
chocoladeroom. Bedek met in de siroop
_
gedoopte lange vingers. Verdeel hier
de helft Van de slagroom over en de
il
helft van de advocaatroom. Zet de halve
teel de
peren tegen de rand en vul op met de
parten. Maak dan lagen met de rest
van de advocaatroom, chocoladeroom,
lange vingers en slagroom. Schaaf de
chocolade erboven met een dunschiller
ef
en garneer met de hele peer.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 495 KCAL. 30 G VET
1
fl
(20 G VERZADIGD), 45 G KOOLHYDRATEN
W
(38 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,16 ZOUT
Vi
W
n°
53