PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 53 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 53

Ast ES Vervang d door vanillevla. ir u r, ( € hd a a 1 Me 2 2-16 erson: n BW ui nd 4 $ 50 min. + 60 min. wa ki d 8-9 korte handperen ‘x 1 pot perensuiker (Van Vliet, pot 200 g) hf = e 500 g mascarpone e 4 el poedersuiker >> 44, > e À 60 g cacaopoeder e 500 ml slagroom e 1 zakje klopfix LÉ 2 e 300 ml advocaat (Tweekippen, fles 50 cl) e 1 pak lange vingers (à 175 g) © 25 g pure chocolade e trifleschaal 2,5 liter e mixer E FR snssoseoooseooesseosssce0esee ess 0 0 ee id 6 1. Schil de peren. Doe ze in een pan en voeg zoveel water toe tot ze net onderstaan. Voeg de perensuiker toe en breng aan de kook. Kook 10 min. en laat ze afkoelen in de siroop. Ee — 2. Roer de mascarpone los en roer en E.. er 2 eetlepels poedersuiker en het Ik cacaopoeder door. Klop de helft van de I; | slagroom stijf met de klopfix en spatel A À \\ er zo luchtig mogelijk de advocaat door. N Houd 1 peer achter voor garnering. AN Halveer 3 peren en snijd de rest in TG AA RE N parten. Klop de rest van de slagroom a u stijf met de rest van de poedersuiker. = er 5b; 3. Maak een laag met de helft van de chocoladeroom. Bedek met in de siroop _ gedoopte lange vingers. Verdeel hier de helft Van de slagroom over en de il helft van de advocaatroom. Zet de halve teel de peren tegen de rand en vul op met de parten. Maak dan lagen met de rest van de advocaatroom, chocoladeroom, lange vingers en slagroom. Schaaf de chocolade erboven met een dunschiller ef en garneer met de hele peer. VOEDINGSWAARDE P.P.: 495 KCAL. 30 G VET 1 fl (20 G VERZADIGD), 45 G KOOLHYDRATEN W (38 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,16 ZOUT Vi W n° 53

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 53