PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

salades

voor elk moment

Salades vol lentesmaken. Als bijgerecht

Q, of als complete maaltijd.

bij de PruneN of BB

Æ

ZX. JS

=

Dee

Pe

be

#

|

N

(4

er

4

4

r]

1

de

5

el

wl

à

PE

er

LE

Se

ES

3

KS

Ps

AN

2

ie

I

3

=

52

f

Ed «

Le

"a

2%

ES

nd,



Maa

dsalade met

asperges, tuinbonen en geitenkaas

à 4 personen = makkelijk

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

smaak met zout en peper. Besprenkel

® 40 min.

Kook de bevroren tuinbonen ca. 4 min.

de salade met de dressing.

e 1 doos fijne tuinbonen

in kokend water. Giet ze af en verwijder

(450 g, diepvries)

met behulp van een scherp mesje

4. Verhit een koekenpan en bak de

het schilletje.

geitenkaasjes in ca. 4 min. krokant

e 200 g aspergetips groen

(PLUS Moment)

vanbuiten en zacht vanbinnen. Keer

2. Verwijder de harde onderkant van de

halverwege. Leg ze op de salade en

e 1 zak veldsla (75 9)

e Y2 zak babyspinazie (à 100 g)

asperges en snijd ze in schuine stukken

bestrooi met de versiermix.

van 4 cm. Kook ze 2 min. in kokend

e 4 gourmet mini geitenkaasjes

met spek

water. Giet af en spoel koud. Verdeel de

Tip: liever vegetarisch? Bestrooi de

veldsla met de spinazie, tuinbonen en

salade dan met versiermix

e 4 el olijfolie extra vierge

e 1 el rode wijnazijn

asperges over een schaal.

geitenkaasparels (bakje 55 g).

e 1el grove mosterd

VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL. 21 G VET

e1tl honing

3. Klop een dressing van de olijfolie,

(5 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS),

wijnazijn, mosterd en honing. Breng op

10 6 VEZELS, 11 G EIWIT, 0,4 G ZOUT.

e 1 kuipje versiermix

Italiaanse mix (35 g)

0.0 0 0 0 o 0 0 0 » oo © 0 0 0 » » © 0 0 0 » ® © © 0 0 0 » oo © 0 0 » ® © © 0 0 0 0 ©

64 PLUS