PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
salades
voor elk moment
Salades vol lentesmaken. Als bijgerecht
Q, of als complete maaltijd.
bij de PruneN of BB
Æ
ZX. JS
=
Dee
Pe
be
#
|
N
(4
er
4
4
r]
1
de
5
el
wl
à
PE
er
LE
Se
ES
3
KS
Ps
AN
2
ie
I
3
=
52
f
Ed «
Le
"a
2%
ES
nd,
€
Maa
dsalade met
asperges, tuinbonen en geitenkaas
à 4 personen = makkelijk
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
smaak met zout en peper. Besprenkel
® 40 min.
Kook de bevroren tuinbonen ca. 4 min.
de salade met de dressing.
e 1 doos fijne tuinbonen
in kokend water. Giet ze af en verwijder
(450 g, diepvries)
met behulp van een scherp mesje
4. Verhit een koekenpan en bak de
het schilletje.
geitenkaasjes in ca. 4 min. krokant
e 200 g aspergetips groen
(PLUS Moment)
vanbuiten en zacht vanbinnen. Keer
2. Verwijder de harde onderkant van de
halverwege. Leg ze op de salade en
e 1 zak veldsla (75 9)
e Y2 zak babyspinazie (à 100 g)
asperges en snijd ze in schuine stukken
bestrooi met de versiermix.
van 4 cm. Kook ze 2 min. in kokend
e 4 gourmet mini geitenkaasjes
met spek
water. Giet af en spoel koud. Verdeel de
Tip: liever vegetarisch? Bestrooi de
veldsla met de spinazie, tuinbonen en
salade dan met versiermix
e 4 el olijfolie extra vierge
e 1 el rode wijnazijn
asperges over een schaal.
geitenkaasparels (bakje 55 g).
e 1el grove mosterd
VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL. 21 G VET
e1tl honing
3. Klop een dressing van de olijfolie,
(5 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS),
wijnazijn, mosterd en honing. Breng op
10 6 VEZELS, 11 G EIWIT, 0,4 G ZOUT.
e 1 kuipje versiermix
Italiaanse mix (35 g)
0.0 0 0 0 o 0 0 0 » oo © 0 0 0 » » © 0 0 0 » ® © © 0 0 0 » oo © 0 0 » ® © © 0 0 0 0 ©
64 PLUS