PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RR
nn
>
»
ETC
Pir
4
er
p
#
A
+:
N
u |
bij de
Hi
A
A
IN
Mn
heden |
68.
CP PAIN
EAK
en,
in,
Av
if
ke
Er
D.
/
©
Ld
’
EN
2
27;
4
Ar
£
&
5
A
Ps
u Se
À
>
a’
al |
Ken
Broodjes met eiersalade en aspe
getips
e
à 8 personen B makkelijk
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de bieslook fijn. Schep alles door
® 15 min. W vegetarisch
elkaar met de truffelmayonaise. Breng de
Bak de broodjes volgens de aanwijzingen
op de verpakking af. Snijd het uiteinde van
salade op smaak met peper.
e 9 brunchbroodjes
de aspergetips en kook ze 1 min. in kokend
(PLUS FeestMoment)
water. Giet ze af en spoel koud af. Snijd ze
3. Snijd de brunchbroodjes aan de
© Y: bakje aspergetips
in schuine stukken van 3 cm.
bovenkant schuin in, schep er eiersalade
(PLUS Moment)
in en garneer met de asperges.
e 5 eieren
2. Kook de eieren in 10 min. hard. Laat ze
e 2 eetrijpe avocado’s
schrikken onder koud water, pel ze en snijd
e 20 g bieslook (bakje)
ze in stukjes van 1 cm. Halveer de avocado’s
VOEDINGSWAARDE P.P‚: 315 KCAL.
19 G VET (3 G VERZADIGD),
187
m pP.
e 4 el truffelmayonaise
in de lengte, verwijder de pit en schil en
24 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS),
(Jean Baton, pot 130 g)
:
snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm.
4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,8 G ZOUT
31