PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RR

nn

>

»

ETC

Pir

4

er

p

#

A

+:

N

u |

bij de

Hi

A

A

IN

Mn

heden |

68.

CP PAIN

EAK

en,

in,

Av

if

ke

Er

D.

/

©

Ld



EN

2

27;

4

Ar

£

&

5

A

Ps

u Se

À

>

a’

al |

Ken

Broodjes met eiersalade en aspe

getips

e

à 8 personen B makkelijk

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de bieslook fijn. Schep alles door

® 15 min. W vegetarisch

elkaar met de truffelmayonaise. Breng de

Bak de broodjes volgens de aanwijzingen

op de verpakking af. Snijd het uiteinde van

salade op smaak met peper.

e 9 brunchbroodjes

de aspergetips en kook ze 1 min. in kokend

(PLUS FeestMoment)

water. Giet ze af en spoel koud af. Snijd ze

3. Snijd de brunchbroodjes aan de

© Y: bakje aspergetips

in schuine stukken van 3 cm.

bovenkant schuin in, schep er eiersalade

(PLUS Moment)

in en garneer met de asperges.

e 5 eieren

2. Kook de eieren in 10 min. hard. Laat ze

e 2 eetrijpe avocado’s

schrikken onder koud water, pel ze en snijd

e 20 g bieslook (bakje)

ze in stukjes van 1 cm. Halveer de avocado’s

VOEDINGSWAARDE P.P‚: 315 KCAL.

19 G VET (3 G VERZADIGD),

187

m pP.

e 4 el truffelmayonaise

in de lengte, verwijder de pit en schil en

24 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS),

(Jean Baton, pot 130 g)

:

snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm.

4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,8 G ZOUT

31