PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Z AI

=

x

ee

P-

.

21

Al

ee

Ya

Fi

‘4

7

es

u

#

+

Pen

u

+

a



en

ne

Ts

en

=

er

ee

En

it

u

N

ei ÿ';

Te

en

u

=

7e

=

>

Z

er qu

LA

u

ur

En

er

Acc

ra

ie ta

XL tompouce met tropische vruchten

.

e 6 plakjes roomboterbladerdeeg

à 6 personen = uitdagend

verwijder de bakplaat en -papier en bak

e bloem om te bestuiven

® 60 min. + 20 min. oventijd

nog 5 min. tot goudbruin en krokant.

e 1 vanillestokje

Laat afkoelen.

e 750 ml slagroom

1. Verwarm de oven voor op 200 °C,

e 100 ml volle melk

Leg telkens 2 plakken bladerdeeg

2. Maak ondertussen de

ce

banketbakkersroom. Halveer het

e 2 el maïzena (Dureya, pak 250 g)

op elkaar op een licht met bloem

e 4 eieren

bestoven werkblad en rol ze uit tot

vanillestokje in de lengte en schraap het

e 50 g fijne kristalsuiker + 2 el

rechthoeken van ca. 14x22 cm.

merg eruit. Breng in een ruime steelpan

voor de slagroom

Leg ze op een met bakpapier beklede

250 ml slagroom met de helft van de

e 1 papaja

bakplaat en prik er met een vork

melk, het vanillestokje en -merg aan de

e 1 carambola

gaatjes in. Leg een 2e vel bakpapier op

kook. Roer de rest van de melk met de

e 200 g frambozen

het deeg en leg er een 2e bakplaat op.

maïzena glad. Splits de eieren en klop

e deegroller

Zo rijst het bladerdeeg gelijkmatig.

de eidooiers en de suiker met een garde

e bakpapier

Bak het deeg in de oven 20 min.,

glad. Roer het maïzenapapje erdoor.

5

ss PLUS

BESTEL JE PAASBOODSCHAPPEN OP PLUS.NL OF MET DE PLUS APP