PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 54 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 54
Z AI = x ee P- . 21 Al ee Ya Fi ‘4 7 es u # + Pen u + a — en ne Ts en = er ee En it u N ei ÿ'; Te en u = 7e = > Z er qu LA u ur En er Acc ra ie ta XL tompouce met tropische vruchten . e 6 plakjes roomboterbladerdeeg à 6 personen = uitdagend verwijder de bakplaat en -papier en bak e bloem om te bestuiven ® 60 min. + 20 min. oventijd nog 5 min. tot goudbruin en krokant. e 1 vanillestokje Laat afkoelen. e 750 ml slagroom 1. Verwarm de oven voor op 200 °C, e 100 ml volle melk Leg telkens 2 plakken bladerdeeg 2. Maak ondertussen de ce banketbakkersroom. Halveer het e 2 el maïzena (Dureya, pak 250 g) op elkaar op een licht met bloem e 4 eieren bestoven werkblad en rol ze uit tot vanillestokje in de lengte en schraap het e 50 g fijne kristalsuiker + 2 el rechthoeken van ca. 14x22 cm. merg eruit. Breng in een ruime steelpan voor de slagroom Leg ze op een met bakpapier beklede 250 ml slagroom met de helft van de e 1 papaja bakplaat en prik er met een vork melk, het vanillestokje en -merg aan de e 1 carambola gaatjes in. Leg een 2e vel bakpapier op kook. Roer de rest van de melk met de e 200 g frambozen het deeg en leg er een 2e bakplaat op. maïzena glad. Splits de eieren en klop e deegroller Zo rijst het bladerdeeg gelijkmatig. de eidooiers en de suiker met een garde e bakpapier Bak het deeg in de oven 20 min., glad. Roer het maïzenapapje erdoor. 5 ss PLUS BESTEL JE PAASBOODSCHAPPEN OP PLUS.NL OF MET DE PLUS APP
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 54