PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ah

5

=

El

PR AR

M

A beg

Her

N

Wat: Blogger

!

&

BBQ Junkie

ar

Er

Nas

eri

am

PN

2

LE.

=

Waar: Mel

>



So

Le

IJ

L

D

R

y

AS

a

X

Rn

ie

Pe

x

N

}

%

Ÿ

x

(II

EN

ÿ

à

a

DN ND

À

[a

d'wakker maken



en

2

et

nu à

LE

ES

BZ

a

SE

PS :

An

A

5

m.

RED

Ü



oO

x



Need

à

N

5

N

IR

Te

7:

/

X“

ny

De Mijdrechter Roy Schalkwijk geeft

om een heerlijke rooksmaak aan je

smelten. Ook belangrijk: de broodjes

het volmondig toe: hij is verslaafd

gerechten toe te voegen.

opensnijden en even op de BBQ roosteren.

.

aan BB@’en. Hij noemt zichzelf (en



Voor een goeie burger kun je mij nog altijd

zijn BBQ-bedrijf en -blog) niet voor

wakker maken.

niets BBQ Junkie. Bij Roy staat de

Ik heb diverse BBQ's En van

BBQ minstens twee keer per week aan.

houtskool tot gas en van een hout-

Hij bedacht al zo’n 500 BBG-recepten.

gestookte plancha tot een pelletgrill.

Werk met verschillende zones. Door bij een

Als ik snel klaar wil zijn kies ik een

houtskool-BBQ een deel van je kolenrooster

sense

gas-BBQ. Als ik meer tijd heb ga ik

vrij te houden van brandende kolen (of bij

voor hout, houtskool of pellets.

een gas-BBQ één van de branders uit te

De combinatie van lekker buiten bezig

laten) en de deksel op de BBQ te houden,

zijn en de diversiteit die de BBQ biedt.

creëer je een indirecte zone. Daar kun je

Je kunt low & slow de hele dag met een

Burgers zijn geweldi

, omdat je

bijvoorbeeld kippenpoten eerst rustig laten

mooi gerecht bezig zijn, of in 5 minuten

eindeloos kunt variëren qua toppings.

garen, voordat je ze nog even heet grilt.

sssososesse se

een pizza bakken op 300 graden.

Eerst de burger lekker grillen en dan

Zo voorkom je dat de buitenkant verbrandt,

En dan heb je ook nog de mogelijkheid

à

de kaas er nog even overheen laten

terwijl de binnenkant nog niet gaar is.

57