PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ah
5
=
El
PR AR
M
A beg
Her
N
Wat: Blogger
!
&
BBQ Junkie
ar
Er
Nas
eri
am
PN
2
LE.
=
Waar: Mel
>
Ré
So
Le
IJ
L
D
R
y
AS
a
X
Rn
ie
Pe
x
N
}
%
Ÿ
x
(II
EN
ÿ
à
a
DN ND
À
[a
d'wakker maken
—
en
2
et
nu à
LE
ES
BZ
a
SE
PS :
An
A
5
m.
RED
Ü
€
oO
x
BÀ
Need
à
N
5
N
IR
Te
7:
/
X“
ny
De Mijdrechter Roy Schalkwijk geeft
om een heerlijke rooksmaak aan je
smelten. Ook belangrijk: de broodjes
het volmondig toe: hij is verslaafd
gerechten toe te voegen.
opensnijden en even op de BBQ roosteren.
.
aan BB@’en. Hij noemt zichzelf (en
‘
Voor een goeie burger kun je mij nog altijd
zijn BBQ-bedrijf en -blog) niet voor
wakker maken.
niets BBQ Junkie. Bij Roy staat de
Ik heb diverse BBQ's En van
BBQ minstens twee keer per week aan.
houtskool tot gas en van een hout-
Hij bedacht al zo’n 500 BBG-recepten.
gestookte plancha tot een pelletgrill.
Werk met verschillende zones. Door bij een
Als ik snel klaar wil zijn kies ik een
houtskool-BBQ een deel van je kolenrooster
sense
gas-BBQ. Als ik meer tijd heb ga ik
vrij te houden van brandende kolen (of bij
voor hout, houtskool of pellets.
een gas-BBQ één van de branders uit te
De combinatie van lekker buiten bezig
laten) en de deksel op de BBQ te houden,
zijn en de diversiteit die de BBQ biedt.
creëer je een indirecte zone. Daar kun je
Je kunt low & slow de hele dag met een
Burgers zijn geweldi
, omdat je
bijvoorbeeld kippenpoten eerst rustig laten
mooi gerecht bezig zijn, of in 5 minuten
eindeloos kunt variëren qua toppings.
garen, voordat je ze nog even heet grilt.
sssososesse se
een pizza bakken op 300 graden.
Eerst de burger lekker grillen en dan
Zo voorkom je dat de buitenkant verbrandt,
En dan heb je ook nog de mogelijkheid
à
de kaas er nog even overheen laten
terwijl de binnenkant nog niet gaar is.
57