PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 57

Ah 5 = El PR AR M A beg Her N Wat: Blogger ! & BBQ Junkie ar Er Nas eri am PN 2 LE. = Waar: Mel > Ré So Le IJ L D R y AS a X Rn ie Pe x N } % Ÿ x (II EN ÿ à a DN ND À [a d'wakker maken — en 2 et nu à LE ES BZ a SE PS : An A 5 m. RED Ü € oO x BÀ Need à N 5 N IR Te 7: / X“ ny De Mijdrechter Roy Schalkwijk geeft om een heerlijke rooksmaak aan je smelten. Ook belangrijk: de broodjes het volmondig toe: hij is verslaafd gerechten toe te voegen. opensnijden en even op de BBQ roosteren. . aan BB@’en. Hij noemt zichzelf (en ‘ Voor een goeie burger kun je mij nog altijd zijn BBQ-bedrijf en -blog) niet voor wakker maken. niets BBQ Junkie. Bij Roy staat de Ik heb diverse BBQ's En van BBQ minstens twee keer per week aan. houtskool tot gas en van een hout- Hij bedacht al zo’n 500 BBG-recepten. gestookte plancha tot een pelletgrill. Werk met verschillende zones. Door bij een Als ik snel klaar wil zijn kies ik een houtskool-BBQ een deel van je kolenrooster sense gas-BBQ. Als ik meer tijd heb ga ik vrij te houden van brandende kolen (of bij voor hout, houtskool of pellets. een gas-BBQ één van de branders uit te De combinatie van lekker buiten bezig laten) en de deksel op de BBQ te houden, zijn en de diversiteit die de BBQ biedt. creëer je een indirecte zone. Daar kun je Je kunt low & slow de hele dag met een Burgers zijn geweldi , omdat je bijvoorbeeld kippenpoten eerst rustig laten mooi gerecht bezig zijn, of in 5 minuten eindeloos kunt variëren qua toppings. garen, voordat je ze nog even heet grilt. sssososesse se een pizza bakken op 300 graden. Eerst de burger lekker grillen en dan Zo voorkom je dat de buitenkant verbrandt, En dan heb je ook nog de mogelijkheid à de kaas er nog even overheen laten terwijl de binnenkant nog niet gaar is. 57

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 57