PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EEN NIEUW BEGIN

Vossooosesssoseosessoseesesesoee

Een heftige ziekte zette het leven van Sanne en Bas

op een ander spoor. Door de oprichting van hun eigen

ijsmakerij ziet de toekomst er na een donkere periode

heel zonnig uit.

m

leo pn

aad

dag 'n feestje!”

t

e

de

ea

he

Dat kun je wel zeggen ja. We hebben

elkaar vijf jaar geleden ontmoet in de

supermarkt en werden verliefd.

Drie jaar later werd Bas ernstig ziek.

A

Er werd lymfeklierkanker geconstateerd

e

en dat zette ons leven op zijn kop. Zijn

a

2

kansen waren klein. Maar dankzij een

8

A

Le

succesvolle stamceltransplantatie en

na een lang en zwaar hersteltraject is

>

Bas helemaal ‘schoon’ verklaard.

pe

>

7,

6

e

ei

Bas werkte vóór zijn ziekte a

1

n

bedrijfskundige. Maar zijn jongensdroom

>

ib

was altijd geweest om ambachtelijk ijs

Met vallen en opstaan. IJs maken is een

te maken. Door zijn ziekte realiseerde

vak en niet makkelijk. Je moet veel weten

f

hij zich dat hij alleen nog maar dingen

n leren. Vervolgens is het een kwestie van

wilde doen die echt zijn passie hadden.

heel veel uitproberen, proeven en testen.

à

Dus al heel snel nadat hij uit het

Je kunt de theorie wel beheersen, maar

ziekenhuis kwam, besloot hij zijn

het gaat om wat je daar in de praktijk mee

droom te volgen en naar Italië te gaan

doet. We zijn driekwart jaar bezig geweest

voor een opleiding ijs maken.

ijssmaken te ontwikkelen die goed en

kwalitatief genoeg waren. In die periode

hebben we echt onze smaak ontwikkeld,

eh

oes

een heel leerzaam proces.

Haha, nee, toen hebben we ons



eN

ambachtelijke ijsbedrijf IJsbaas opgezet!

> \

Wij leveren ijs aan horeca, particulieren en

wij zijn gek op notensmaken.

ijssalons. Toen Bas schoon werd verklaard

Onze hazelnoot is echt geweldig!

voelde het alsof het na een lange,

donkere winter weer lente werd in ons

leven. Er kwam weer licht en lucht. Dat

Heel goed, gelukkig. We zijn begonnen

gaf energie. Met IJsbaas zijn wij samen

vanuit de garage van Bas’ ouders.

=

Bas’ jeugddroom gaan waarmaken.

Inmiddels zijn we flink gegroeid en nu

verhuizen we naar een eigen pand.

We werken samen kei- en keihard, maar

zo voelt het niet. Als je doet wat je echt

fantastisch vindt is iedere dag een feestje!

25