PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EEN NIEUW BEGIN
Vossooosesssoseosessoseesesesoee
Een heftige ziekte zette het leven van Sanne en Bas
op een ander spoor. Door de oprichting van hun eigen
ijsmakerij ziet de toekomst er na een donkere periode
heel zonnig uit.
m
leo pn
aad
dag 'n feestje!”
t
e
de
ea
he
Dat kun je wel zeggen ja. We hebben
elkaar vijf jaar geleden ontmoet in de
supermarkt en werden verliefd.
Drie jaar later werd Bas ernstig ziek.
A
Er werd lymfeklierkanker geconstateerd
e
en dat zette ons leven op zijn kop. Zijn
a
2
kansen waren klein. Maar dankzij een
8
A
Le
succesvolle stamceltransplantatie en
na een lang en zwaar hersteltraject is
>
Bas helemaal ‘schoon’ verklaard.
pe
>
7,
6
e
ei
Bas werkte vóór zijn ziekte a
1
n
bedrijfskundige. Maar zijn jongensdroom
>
ib
was altijd geweest om ambachtelijk ijs
Met vallen en opstaan. IJs maken is een
te maken. Door zijn ziekte realiseerde
vak en niet makkelijk. Je moet veel weten
f
hij zich dat hij alleen nog maar dingen
n leren. Vervolgens is het een kwestie van
wilde doen die echt zijn passie hadden.
heel veel uitproberen, proeven en testen.
à
Dus al heel snel nadat hij uit het
Je kunt de theorie wel beheersen, maar
ziekenhuis kwam, besloot hij zijn
het gaat om wat je daar in de praktijk mee
droom te volgen en naar Italië te gaan
doet. We zijn driekwart jaar bezig geweest
voor een opleiding ijs maken.
ijssmaken te ontwikkelen die goed en
kwalitatief genoeg waren. In die periode
hebben we echt onze smaak ontwikkeld,
eh
oes
een heel leerzaam proces.
Haha, nee, toen hebben we ons
“
eN
ambachtelijke ijsbedrijf IJsbaas opgezet!
> \
Wij leveren ijs aan horeca, particulieren en
wij zijn gek op notensmaken.
ijssalons. Toen Bas schoon werd verklaard
Onze hazelnoot is echt geweldig!
voelde het alsof het na een lange,
donkere winter weer lente werd in ons
leven. Er kwam weer licht en lucht. Dat
Heel goed, gelukkig. We zijn begonnen
gaf energie. Met IJsbaas zijn wij samen
vanuit de garage van Bas’ ouders.
=
Bas’ jeugddroom gaan waarmaken.
Inmiddels zijn we flink gegroeid en nu
verhuizen we naar een eigen pand.
We werken samen kei- en keihard, maar
zo voelt het niet. Als je doet wat je echt
fantastisch vindt is iedere dag een feestje!
25