PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 15 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 15
en ae < wi K Kip blij, ei blij, wij blij. Kippen willen lekker rondlopen. 5 =‚ Niet in een stal, maar gewoon in de buitenlucht. Daarom zijn vrije-uitloopeieren bij PLUS de standaard. Als enige supermarkt in Nederland hebben al onze eieren minimaal het 2 sterren Beter Leven-keurmerk van de Dieren- bescherming. Onze GIJS-eieren en biologische eieren hebben zelfs 3 sterren. à . Kl % Stoer eitje PF Volg het klassieke recept, maar vervang de mosterd door à sambal oelek, vul de eiwitten en steek er 3 in stukjes gebroken 4 uitgebakken plakjes ontbijtspek in (Puur van smaak 125 9) in. % Trendy eitje u. Pureer de eidooiers met 3 eetlepels mayonaise, een D: mespunt wasabi (of meer u naar smaak) en een eetrijpe avocado glad met de staafmixer. = Breng op smaak met zout en Be ZA) ef limoensap. Spuit met de spuitzak TG} 7 | mooie toefjes en bestrooi met A 3 fijngehakte wasabipinda’s (zak 150 9) en een fijn-gesnipperde nori (Saitaku, 4 sushi nori, zak 14 g). As Luxe eitje Volg het klassieke recept, maar garneer de eitjes met Hollandse garnaaltjes, wat citroenrasp en fijngesneden dille. 15
PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 15