PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pe
2
5-courgette-
F
oekjes met dip
#
jeldsla
À
A
î
te
onen (12 stuks) MM gem
dd
k
35 m
. Wfvegeta
F
|
tti (400 g)
0.9),
uitgelekt
eterselie (20 9)
(El
a
|
ta (Kolios)
em
\
olie
5
4
%e
een knoflook
re
Ur
el Griekse yoghurt
à
CA
[M el mayonaise
2
R
&
75 g veldsla
k
B
t
ASE
. Doe de courgettespaghetti in een
À
2
ri
de
ergiet en druk er zoveel mogelijk vocht
Meng met de mais in een kom. Snijd
Fe
Fi
le peterselie fijn. Rasp de gele schil van
ed)
le citroen en pers de vrucht uit. Voeg de
oi.
A
helft van de peterselie en de rasp toe. Klop
het ei los en doe erbij. Verkruimel de feta
A
st
17
erboven, voeg de bloem toe en schep om
Dn
“
“à
A
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan
À
1%
ze
met antiaanbaklaag. Schep steeds met
2 lepels een bergje courgette van
»
fé
ca. 8 cm doorsnee in de pan. Druk ze een
à
beetje plat en bak ze op middelhoog vuur
in ca. 8 min. gaar en goudbruin. Keer ze
halverwege. Bak zo ca. 12 koekjes
a
3. Pers de knoflook boven de yoghurt,
NF
voeg de mayonaise, de rest van de
peterselie en citroensap en peper en
zout naar smaak toe. Serveer de
Net eve
(el
en toch
ourgettekoekjes met de dip en de veldsla.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 500 KCAL. 39 G VET
makkelijk. Helemaal wat je wilt
(13 G VERZADIGD), 19 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS),
3 G VEZELS, 17 G EIWIT, 1,5 G ZOUT
voor ‘n ontspannen paasdiner
L
aus
u
oor het paasdiner
40 PLUS