PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 40


Hier is pagina 40 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 40 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 40

pe 2 5-courgette- F oekjes met dip # jeldsla À A î te onen (12 stuks) MM gem dd k 35 m . Wfvegeta F | tti (400 g) 0.9), uitgelekt eterselie (20 9) (El a | ta (Kolios) em \ olie 5 4 %e een knoflook re Ur el Griekse yoghurt à CA [M el mayonaise 2 R & 75 g veldsla k B t ASE . Doe de courgettespaghetti in een À 2 ri de ergiet en druk er zoveel mogelijk vocht Meng met de mais in een kom. Snijd Fe Fi le peterselie fijn. Rasp de gele schil van ed) le citroen en pers de vrucht uit. Voeg de oi. A helft van de peterselie en de rasp toe. Klop het ei los en doe erbij. Verkruimel de feta A st 17 erboven, voeg de bloem toe en schep om Dn “ “à A 2. Verhit de olijfolie in een koekenpan À 1% ze met antiaanbaklaag. Schep steeds met 2 lepels een bergje courgette van » fé ca. 8 cm doorsnee in de pan. Druk ze een à beetje plat en bak ze op middelhoog vuur in ca. 8 min. gaar en goudbruin. Keer ze halverwege. Bak zo ca. 12 koekjes a 3. Pers de knoflook boven de yoghurt, NF voeg de mayonaise, de rest van de peterselie en citroensap en peper en zout naar smaak toe. Serveer de Net eve (el en toch ourgettekoekjes met de dip en de veldsla. VOEDINGSWAARDE P.P.: 500 KCAL. 39 G VET makkelijk. Helemaal wat je wilt (13 G VERZADIGD), 19 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 17 G EIWIT, 1,5 G ZOUT voor ‘n ontspannen paasdiner L aus u oor het paasdiner 40 PLUS

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 40