Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AED

NAAM Peter

LEEFTIJD 66 jaar

IS getrouwd, vader

van Ì kind en opa

van 2 kleinkinderen

WOONT in Wijchen

HOUDT van heel

uitgebreid koken

DE MANDOLINE is

favoriet als keuken-

«

gereedschap

EET zo min

mogelijk vlees

>

Ln

Le

| TUE

Van Marokkaans tot Frans en

van Italiaans tot Chinees: Peter

SF

en zijn vrouw Liesbeth zijn breed

georiönteerd als het op eten

aankomt. Het zijn echte fiinproevers

en ze draaien hun hand niet om

(

voorcomplete menu's, inclusief

à 4

bijpassende

wijnen. Of beter

gezegd; Peter draait zijn hand er

niet voor om. Want hij staat achter

de pannen en Liesbeth geniet

mee. “Dat is eigenlijk vanzelf zo

ontstaan”, vertelt Peter. “Liesbeth

werkte 's ochtends en ik hoefde als

muziekdocent pas 's middags te

beginnen, Zodoende aten we rond

lunchtijd altijd warm en dus kookte

Ik, simpelweg omdat ik thuis was.”

Gaandeweg is het koken voor Peter

een ware hobby geworden. Hij

werkt heel georganiseerd, meestal

TOP

volgens recept en Liesbeth vindt

alles lekker wat hij op tafel zet. “Zo'n

twee keer per week gaan we samen

FAVORIETE

naar de biologische pluktuin voor

GERECHTEN

verse seizoensgroenten”, vertelt

Liesbeth, “en eenmaal thuis kan hij

1. Risotto

niet wachten om er iets van te gaan

2. Boeuf

maken. Zoals onlangs een quiche

bourguignon

met rodekool, geïtenkaas en noten.

3. Zelfgemaakte

Heerlijk!”

Chinese rijsttafel

(24) KOOKINSPIRATIE

7 VOOR ELKE DAG