Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AN
>
"a
"
tr
TX
Fa
11%
ù
39
11
15
5
wi
*
N
Pr
st
sr
4
h
he
m
fe
À
ren
S |
F,
Frittata met pasta
Lo
BTP
en tomaatjes
5
ie
ih
=
5
an
N
N
4
D
>
;
a
>
a
$
Le
€
6
14
À
i
@ CA. 25 MINUTEN
D
-
1
|
ts
#54
>
Ÿ
9
Ö HOOFDGERECHT.
ik
di
If
ZA VOOR 4 PERSONEN
C EENVOUDIG
a]
u
© ZONDER VLEES OF VIS
1}
u
INGREDIENTEN
-Geieren
4
+4 eetl. melk
+ 2 theel Italiaanse kruiden
Æ
- 150 g belegen kass, geraspt
ul
EN
» 350 g penne, gekookt
- 3 eetl. olijfolie
- 200 g cherry-/kerstomaatjes
Be
« handje basilicum,
om te bestrooien
+ grogne pesto of
tomatenketchup
«ovenvaste hapjespan
of koekenpan
.
I
di
BEREIDEN
we»
1.Ve
rm de ovengrill. Klop de
5
eieren los met de melk, zout,
peper, kruiden en de helft van
de kaas, Schep de gare pasta
erdoor. 2 Verhit de olijfolie. Giet
het
eimengsel in de pan en
t
de frittata afgedekt circa 10
ar
minuten op middelhoge stand.
Verdeel de tomaatjes erover en
strooi met de rest van de kaas.
3. Zet de pan met frittata circa
je |
3 minuten onder de grill, tot de
kaas gesmolten is. Bestrooi de
frittata met de basilicumblaadjes
en serveer met pesto of ketchup
Tips
= Vervang de tomaatjes door
olijven.
I
- Klop in plaats van melk wat
tomatensaus door de eieren
°
KIDS
voedingswaarde per persoon
PROOF
|
670 kcal, vet 30 g (waarvan ver-
zadigd 12 g), koolhydraten 679,
efwit 31 g, vezels 4 g, zout 1,3 g
=
&
50 g groente p.p.
Ke
OFF
Ee
dé
25
Boodschappen
03 | 207
59