Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

À

pr

di

zr

Vega pasta con polpette

x

NE

® cA.30 MINUTEN +

broodkruim, eieren en een

BO MINUTEN OVENTIJD

snuf nootmuskaat Verhoog

Paddenstoelen-

de oventernperatuur naar

balletjes met

à

À HOOFDGERECHT

210°C. 3. Vorm balletjes van

Fe

tagliatelle

BA VOOR 4 PERSONEN

het bloemkoolbeslag. Leg

3NVIUVL393A 3113d10d

ei

Q GEMIDDELD

op de bakplaat en rooster in

de oven in circa 40 minuten

Nog meer balletjes online

® ZONDER VLEES OF VIS

goudbruin

pn

a dl

VOORBEREIDEN

INGREDIENTEN

1. Kook de spaghetti beetgaar

… 1 kleine bloemkool (600 g)

Verwarm de room met de

+2 eetl. olijfolie

citroenrasp op een lage stand,

«759g Parmezaanse kaas,

Klop de boter beetje bij beetje

geraspt

erdoor. 2. Voeg de spaghetti

35 g broodkruim

met een beetje kookvocht toe.

x

de

of paneermeel

Kook een paar minuten op

-2eteren

een lage stand, tot de pasta de

« nootmuskaat

saus iets heeft opgenomen.

+350 g spaghetti

Schep de spaghetti met

+200 mi room

saus op borden en leg de

«rasp van 1 citroen

bloemkoolballetjes erop.

Caponata

let.

«309 boter, in blokjes

Garneer met de basilicum en

met CouscoU

« Ms bosje basilicum,

partjes citroen

ch

blaadjes geplukt

+] citroen, in partjes

Tip

#

eN B 1

Sneller aan tafel? Gebruik dan

« staafmixer

ce

kant-en-klare vegaballetjes

IR

« bakplaat met bakpapier

naar keuze.

nr

es

voedingswaarde per persoon

ns

VOORBEREIDEN

700 kcal, vet 31 g

1 Verwarm de oven voor

(waarvan verzadigd 16 9),

op 180°C. Besprenkel de

koolhydraten 76 g, eiwit 27 g,

bloernkool met de olijfolie en

vezels 6 g, zout 0,89

rooster in de oven in circa 40

135 g groente p.p.

minuten gaar en goudbruin.

b

Ne

2. Pureer de bloemkool

om naar het

Scan de QR-code

met een staaf mixer. Meng

Risotto met

@

recept te gaan

de puree met de kaas,

7

7

doperwtenballetje

ROER DE BALLETJES NIET

{ f

+

nya

DOOR DE SAUS, MAAR

{

;

SERVEER ZE PAS OP JE BORD

Boodschappen (37)

0312071

JA