Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 33 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33
| À pr di zr Vega pasta con polpette x NE ® cA.30 MINUTEN + broodkruim, eieren en een BO MINUTEN OVENTIJD snuf nootmuskaat Verhoog Paddenstoelen- de oventernperatuur naar balletjes met à À HOOFDGERECHT 210°C. 3. Vorm balletjes van Fe tagliatelle BA VOOR 4 PERSONEN het bloemkoolbeslag. Leg 3NVIUVL393A 3113d10d ei Q GEMIDDELD op de bakplaat en rooster in de oven in circa 40 minuten Nog meer balletjes online ® ZONDER VLEES OF VIS goudbruin pn a dl VOORBEREIDEN INGREDIENTEN 1. Kook de spaghetti beetgaar … 1 kleine bloemkool (600 g) Verwarm de room met de +2 eetl. olijfolie citroenrasp op een lage stand, «759g Parmezaanse kaas, Klop de boter beetje bij beetje geraspt erdoor. 2. Voeg de spaghetti 35 g broodkruim met een beetje kookvocht toe. x de of paneermeel Kook een paar minuten op -2eteren een lage stand, tot de pasta de « nootmuskaat saus iets heeft opgenomen. +350 g spaghetti Schep de spaghetti met +200 mi room saus op borden en leg de «rasp van 1 citroen bloemkoolballetjes erop. Caponata let. «309 boter, in blokjes Garneer met de basilicum en met CouscoU « Ms bosje basilicum, partjes citroen ch blaadjes geplukt +] citroen, in partjes Tip # eN B 1 Sneller aan tafel? Gebruik dan « staafmixer ce kant-en-klare vegaballetjes IR « bakplaat met bakpapier naar keuze. nr es voedingswaarde per persoon ns VOORBEREIDEN 700 kcal, vet 31 g 1 Verwarm de oven voor (waarvan verzadigd 16 9), op 180°C. Besprenkel de koolhydraten 76 g, eiwit 27 g, bloernkool met de olijfolie en vezels 6 g, zout 0,89 rooster in de oven in circa 40 135 g groente p.p. minuten gaar en goudbruin. b Ne 2. Pureer de bloemkool om naar het Scan de QR-code met een staaf mixer. Meng Risotto met @ recept te gaan de puree met de kaas, 7 7 doperwtenballetje ROER DE BALLETJES NIET { f + nya DOOR DE SAUS, MAAR { ; SERVEER ZE PAS OP JE BORD Boodschappen (37) 0312071 JA
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33