Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
À
pr
di
zr
Vega pasta con polpette
x
NE
® cA.30 MINUTEN +
broodkruim, eieren en een
BO MINUTEN OVENTIJD
snuf nootmuskaat Verhoog
Paddenstoelen-
de oventernperatuur naar
balletjes met
à
À HOOFDGERECHT
210°C. 3. Vorm balletjes van
Fe
tagliatelle
BA VOOR 4 PERSONEN
het bloemkoolbeslag. Leg
3NVIUVL393A 3113d10d
ei
Q GEMIDDELD
op de bakplaat en rooster in
de oven in circa 40 minuten
Nog meer balletjes online
® ZONDER VLEES OF VIS
goudbruin
pn
a dl
VOORBEREIDEN
INGREDIENTEN
1. Kook de spaghetti beetgaar
… 1 kleine bloemkool (600 g)
Verwarm de room met de
+2 eetl. olijfolie
citroenrasp op een lage stand,
«759g Parmezaanse kaas,
Klop de boter beetje bij beetje
geraspt
erdoor. 2. Voeg de spaghetti
35 g broodkruim
met een beetje kookvocht toe.
x
de
of paneermeel
Kook een paar minuten op
-2eteren
een lage stand, tot de pasta de
« nootmuskaat
saus iets heeft opgenomen.
+350 g spaghetti
Schep de spaghetti met
+200 mi room
saus op borden en leg de
«rasp van 1 citroen
bloemkoolballetjes erop.
Caponata
let.
«309 boter, in blokjes
Garneer met de basilicum en
met CouscoU
« Ms bosje basilicum,
partjes citroen
ch
blaadjes geplukt
+] citroen, in partjes
Tip
#
eN B 1
Sneller aan tafel? Gebruik dan
« staafmixer
ce
kant-en-klare vegaballetjes
IR
« bakplaat met bakpapier
naar keuze.
nr
es
voedingswaarde per persoon
ns
VOORBEREIDEN
700 kcal, vet 31 g
1 Verwarm de oven voor
(waarvan verzadigd 16 9),
op 180°C. Besprenkel de
koolhydraten 76 g, eiwit 27 g,
bloernkool met de olijfolie en
vezels 6 g, zout 0,89
rooster in de oven in circa 40
135 g groente p.p.
minuten gaar en goudbruin.
b
Ne
2. Pureer de bloemkool
om naar het
Scan de QR-code
met een staaf mixer. Meng
Risotto met
@
recept te gaan
de puree met de kaas,
7
7
doperwtenballetje
ROER DE BALLETJES NIET
{ f
+
nya
DOOR DE SAUS, MAAR
{
;
SERVEER ZE PAS OP JE BORD
Boodschappen (37)
0312071
JA