Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tortellini met

broccoli in romige

tomatensaus

„ff

Jaco en Reshma

® CA. 20 MINUTEN

42 en 44 jaar

samenwonend

Ö HOOFDGERECHT

É VOOR 2 PERSONEN

Receptbeoordeling: kkk

3dd4dvH925gda008

Ì EENVOUDIG

Het resultaat op het bord was

® ZONDER VLEES OF VIS

een plaatje! Het gerecht smaakt:

ook nog eens erg lekker. Ook

vulde het goed, want het was een

zum

INGREDIENTEN

ruime portie voor 2 personen. De

Jeet). pijnboompitten

pijnboompitten zijn lekker erbij,

» 250 g tortellini met

maar best prijzig en niet onmis-

spinazievulling

baar. Je zou ze weg kunnen laten.

«1 broccoli, in kleine roosjes

TAN

„2 eetl rode pesto

Tip van Jaco en Reshma:

125 g crème fraîche

Garneer het gerecht

125 cherry-/kerstomaatjes,

met verse basilicum.

gehalveerd

|

„50 qg Parmezaanse kaas

“Makkelijk

BEREIDEN

en zo klaar”

1. Rooster de pijnboompitten

in een droge, hete koekenpan

en houd apart. Kook de

cm

tortellini beetgaar. Kook de

broccoliroosjes de laatste

4 minuten mee. 2. Verhit

een koekenpan en voeg

PT

de pesto, crème fraîche en

tomaatjes toe, Laat 3 minuten

+

N

pruttelen, Roer de tortellini

va

en broccoli door de saus en.

a

en peper. Bestrooi met d

pijnboompitten

Eon

KE

Parme:

k

935 kcal,

4

3

>

4"

ag.

£

zout 35 g

225g

|

x

sw

>

;

Ë

CO

Scan de QR-code

Bis

om naar het

recept te gaan

de”

J

@

NE

Dd

>

A4

er.

gr