Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 80
Hier is pagina 80 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 80 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 80
Appelschijven met amarettischuim @ cA. 20 MINUTEN BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd van À NAGERECHT BA VOOR 4 PERSONEN de appels een klein stukje van de boven- en onderkant af en boor het klokhuis eruit. Snijd Q GEMIDDELD van de appels 8 schijven van gelijke dikte en leg ze op de bakplaat. 2. Klop de efwitten in een brandschone kom stijf met de poedersuiker. INGREDIËNTEN Stamp de koekjes fijn en schep de koekkruimels *3 grote appels, gewassen door het eiwitschuim. Verdeel het schuim 2 eiwitten over de appelschijven en bestrooi met het «50 g poedersuiker amandelschaafsel. 3. Bak de appelschijven in +100 g amarettikoekjes de oven in circa 20 minuten goudbruin. Serveer warm of lauwwarm. -20g amiggppschaatsei »appelboor Tip » bakplaat met bakpapier Vervang de amarettikoekjes door verkruimelde kandijkoeken. Bi @ Scan de QR-code om naar het voedingswaarde per persoon recept te gaan 250 kcal, vet 7 g (waarvan verzadigd 1 9), @ koolhydraten 39 g, eiwit 6 g, vezels 3 g, zout 0,3 q _ = D: % > 5 4 : # + % er cf. SP 7 KOOKINSPIRATIE © VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 80