Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 68 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 68
wechend ke 2 = Salade van rauwe u Vissoep op groenten met Sardijnse wijze pecorino © ca. 40 MINUTEN en zeef het stoofvocht door een © cA.15 MINUTEN BEREIDEN D VOORGERECHT schone doek. Bewaar de gekookte Ö TUSSENGERECHT 1. Was en droog de courgette en venkel en schaaf ze op Æ VOOR 4 PERSONEN mosselen en het kookvocht apart LA VOOR 4 PERSONEN van elkaar tot later gebruik. de dunste stand van de © UITDAGEND 3. Snijd het deeg in 8 gelijke Q GEMIDDELD mandoline of met een (kaas-) schaaf. Doe dit ook met de ui, SG vs stukjes en rol tot balletjes, Dek af ® ZONDER VLEES en laat rusten tot later gebruik. OF VIS Snijd de artisjokken in dunne plakjes. Meng alle groenten INGREDIËNTEN BEREIDEN in een schaal met de groene *1kg mosselen 1. Verhit de olie in een grote pan INGREDIËNTEN kruiden en rucola. 2. Klop de «4 eetl. olijfolie + extra met dikke bodem en fruit hierin «courgette ingredienten voor de dressing «1 grote ui, in halve ringen de ui op middelhoge stand in circa +1 venkelknol door elkaar en schep door de + 4 teentjes knoflook, geperst S minuten glazig en goudbruin. »Trode ui groenten. Breng op smaak « mespunt chilipoeder Voeg de knoflook, chili en - 1 blik artisjokken, met zout en peper. Verdeel de « mespunt paprikapoeder paprikapoeder toe en fruit uitgelekt salade over borden en schaaf «eetl. tomatenpuree 1 minuut mee op een lage stand. » Xs bosje platte peterselie de pecorino in dunne plakjes «100 ml droge witte wijn 2. Fruit de tornatenpuree kort +» 2 takjes dragon erover, « 1 blik tomatenblokjes mee en blus af met de wijn. « Ì handje rucola + 500 g gemengde visfilet Breng aan de kook en voeg -100 g pecorino voedingswaarde per persoon naar keuze, het mosselkookvocht en de voor de dressing: 250 kcal, vet 18 g (waarvan in grote stukken tomatenblokjes toe. Laat deze + 1theel fine mosterd verzadigd 2 g), koolhydraten +500 g gemengde saus minimaal 15 minuten * 1 mespunt honing 10 g, eiwit 9 g, vezels 4 g, zeevruchten, pruttelen op een lage stand. + 2 eetl. (witte) zout 12g ontdooid en uitgelekt 3. Schep de vis en zeevruchten balsamicoazijn 125 g groente p.p. « rasp van % citroen door de saus en leg de mosselen » 4 eetl. olijfolie + 2 bosje platte peterselie erbovenop. Leg het deksel op de de QR-code mandoline om naar het « l bosje basilicum pan en laat de gevulde soep nog recept te gaan voor het brood: circa 10 minuten stoven op een » 250 q bloem lage stand. «175g griesmeel 4. Rol intussen de deegballetjes +2 eetl.olijfolie tussen 2 stukken bakpapier uit tot MET DE KAAS flinterdunne lapjes. Bestrijk een «bakpapier koekenpan met olijfolie en bak de deeglapjes op een hoge stand PECORINO GEEF JE in circa 2 minuten om en om VOORBEREIDEN lichtbruin. DE GROENTEN NÉT 1. Kneed voor het platbrood 5. Schep de soep in kommen en de bloem met het gries- giet een straaltje olijfolie erover. DAT BEETJE PIT meel, een snufje zout en Bestrooi met de citroenrasp en 250 ml handwarm water in groene kruiden. Serveer met het minimaal 5 minuten tot een warme platbrood. zachte deegbal. Dek af en laat rusten. voedingswaarde per persoon KRAKEND BROOD 2. Spoel de mosselen in 850 kcal, vet 24 g (waarvan Dit flinterdunne brood heet ‘pane carasau’ ( koud water en verwijder verzadigd 5 g), koolhydraten 89 g, en is typisch Sardijns. Het knapp: kapotte exemplaren. Stoom eiwit 62 g, vezels 5 g, zout 29 werd oorspronkelijk gegeten door he ers in de mosselen, zonder 75 g groente p.p. de bergen, omdat het lang houdbaar en lekker toevoeging van water, in licht was. Hoe dunner dit brood, hoe beter een pan met deksel in circa vinden ze op Sardinië, Omdat het zo krokant is 10 minuten open. Schep Scan de QR-code en kraakt tij et eten noemen Itallanen het om naar het de mosselen met een recept te brood ook wei 'carta di musica : muziekpapier schuimspaan uit de pan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 68