Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 25 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 25
= Fusilli met venkel-gehaktballetjes BEREIDEN © ca. 25 MINUTEN 1. Kook de fusilli beetgaar. Snijd de worst CP HOOFDGERECHT Æ VOOR 1 PERSOON open, haal het worstvlees eruit en meng het venkelpoeder en de helft van de rode ui erdoor. Ì GEMIDDELD Draai er 4-5 gehaktballetjes van. 2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes rondom goudbruin, Schep uit de pan INGREDIËNTEN en houd apart. Voeg de knoflook en de rest van «75 g fusilli de ui toe en fruit circa 2 minuten. 3. Voeg de +] runderworst paprika en gepelde tomaten toe en laat circa 10 +1theel. venkelzaad minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten of % theel. venkelpoeder de gehaktballetjes toe en laat nog even garen «1 kleine rode ui, fijngesnipperd in de tomatensaus. Serveer de saus met de «leetl. olijfolie ta. Bestrooi met de basilicumblaadjes en «1 teentje knoflook Parmezaanse kaas, 13NVdHOOM N3ddVH2Sa008 - | gele paprika, in blokjes - 200 g gepelde tornaten (blik) voedingswaarde per persoon . 2 takjes basilicum 745 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd 109), +15 9 Parmezaanse kaas, in flinters koolhydraten 74 9, eiwit 38 Re vezels 10 g, zout 2,4 g 250 g groente p.p. ‘Ik heb dit recept tal Là > 4 twee keerg emaakk Lif à a“ N Ÿ 4 N x | me à à Esther 7 © 23 jaar ar heeft een vriend 2 le Receptbeoordeling: kikker Ni ii, Dl Dit recept is gemakkelijk te m bereiden in weinig stappen. Ik il heb de pasta nog even mee laten pruttelen in de saus, ik vond mijn saus iets te nat e: zo trekt de Dr à sm goed erin. Ook voegde Ik Gr 09 toma: npuree toe voor meer kleur. 7 Tip van Esther: Gebruik zoet puntpaprika's en Scan de QR-code voe extra nog « Oe om naar het beetje rode recept te gaan o toe aan de pes 0312071 u;
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 25