Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Fusilli met venkel-gehaktballetjes
BEREIDEN
© ca. 25 MINUTEN
1. Kook de fusilli beetgaar. Snijd de worst
CP HOOFDGERECHT
Æ VOOR 1 PERSOON
open, haal het worstvlees eruit en meng het
venkelpoeder en de helft van de rode ui erdoor.
Ì GEMIDDELD
Draai er 4-5 gehaktballetjes van. 2. Verhit de
olijfolie in een koekenpan en bak hierin de
balletjes rondom goudbruin, Schep uit de pan
INGREDIËNTEN
en houd apart. Voeg de knoflook en de rest van
«75 g fusilli
de ui toe en fruit circa 2 minuten. 3. Voeg de
+] runderworst
paprika en gepelde tomaten toe en laat circa 10
+1theel. venkelzaad
minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten
of % theel. venkelpoeder
de gehaktballetjes toe en laat nog even garen
«1 kleine rode ui, fijngesnipperd
in de tomatensaus. Serveer de saus met de
«leetl. olijfolie
ta. Bestrooi met de basilicumblaadjes en
«1 teentje knoflook
Parmezaanse kaas,
13NVdHOOM N3ddVH2Sa008
- | gele paprika, in blokjes
- 200 g gepelde tornaten (blik)
voedingswaarde per persoon
. 2 takjes basilicum
745 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd 109),
+15 9 Parmezaanse kaas, in flinters
koolhydraten 74 9, eiwit 38 Re vezels 10 g, zout 2,4 g
250 g groente p.p.
‘Ik heb dit recept tal Là >
4
twee keerg
emaakk
Lif
à
a“
N
Ÿ
4
N
x
| me à
à
Esther
7
©
23 jaar
ar
heeft een vriend
2
le
Receptbeoordeling: kikker
Ni
ii,
Dl
Dit recept is gemakkelijk te
m
bereiden in weinig stappen. Ik
il
heb de pasta nog even mee laten
pruttelen in de saus, ik vond mijn
saus iets te nat e:
zo trekt de
Dr à
sm
goed erin. Ook voegde Ik
Gr
09
toma:
npuree toe voor
meer kleur.
7
Tip van Esther:
Gebruik zoet puntpaprika's en
Scan de QR-code
voe
extra nog «
Oe
om naar het
beetje rode
recept te gaan
o toe aan de
pes
0312071
u;