Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Fusilli met venkel-gehaktballetjes

BEREIDEN

© ca. 25 MINUTEN

1. Kook de fusilli beetgaar. Snijd de worst

CP HOOFDGERECHT

Æ VOOR 1 PERSOON

open, haal het worstvlees eruit en meng het

venkelpoeder en de helft van de rode ui erdoor.

Ì GEMIDDELD

Draai er 4-5 gehaktballetjes van. 2. Verhit de

olijfolie in een koekenpan en bak hierin de

balletjes rondom goudbruin, Schep uit de pan

INGREDIËNTEN

en houd apart. Voeg de knoflook en de rest van

«75 g fusilli

de ui toe en fruit circa 2 minuten. 3. Voeg de

+] runderworst

paprika en gepelde tomaten toe en laat circa 10

+1theel. venkelzaad

minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten

of % theel. venkelpoeder

de gehaktballetjes toe en laat nog even garen

«1 kleine rode ui, fijngesnipperd

in de tomatensaus. Serveer de saus met de

«leetl. olijfolie

ta. Bestrooi met de basilicumblaadjes en

«1 teentje knoflook

Parmezaanse kaas,

13NVdHOOM N3ddVH2Sa008

- | gele paprika, in blokjes

- 200 g gepelde tornaten (blik)

voedingswaarde per persoon

. 2 takjes basilicum

745 kcal, vet 31 g (waarvan verzadigd 109),

+15 9 Parmezaanse kaas, in flinters

koolhydraten 74 9, eiwit 38 Re vezels 10 g, zout 2,4 g

250 g groente p.p.

‘Ik heb dit recept tal Là >

4

twee keerg

emaakk

Lif

à

a“

N

Ÿ

4

N

x

| me à

à

Esther

7

©

23 jaar

ar

heeft een vriend

2

le

Receptbeoordeling: kikker

Ni

ii,

Dl

Dit recept is gemakkelijk te

m

bereiden in weinig stappen. Ik

il

heb de pasta nog even mee laten

pruttelen in de saus, ik vond mijn

saus iets te nat e:

zo trekt de

Dr à

sm

goed erin. Ook voegde Ik

Gr

09

toma:

npuree toe voor

meer kleur.

7

Tip van Esther:

Gebruik zoet puntpaprika's en

Scan de QR-code

voe

extra nog «

Oe

om naar het

beetje rode

recept te gaan

o toe aan de

pes

0312071

u;