Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8,

LL TS

LR?

rs

À

A1

Frittata met tonijn en puntpaprika

y)

Ÿ

Re

U

2}

® cA.20 MINUTEN

BEREIDEN

#

Ö HOOFDGERECHT

TL Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met

+

de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika

& VOOR 2 PERSONEN

ie,

et

© EENVOUDIG

en kruiden erdoor. 2, Verhit de olijfolie in de

Fri

sa

=

pan en schenk. het eimengsel erin. Verdeel de

1

GEE

8 vis

tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op

een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes

® ca. IS MINUTEN +

INGREDIENTEN

garen. 3. Bestrooi met de kaas en gratineer

20 MINUTEN OVENTIJD

«4 eieren

de frittata Zender deksel nog circa 2 minuten

©) HOOFDGERECHT

+ 4 eetl. melk

onder de ovengrill.

* lui, in ringen

EA VOOR 4 PERSONEN

«1 puntpaprika,in dingen:

Tip

GEMIDDELD

« Ya eetl. Italiaanse kruiden

Serveer de friktata met een salade van rucola

® ZONDER VLEES or vis

„2 eetl, olijfolie

met een dressing van 2 eetlepels olijfolie,

«1 blikje tonijn, uitgelekt

&) SLANK

Jeetiepel balsamicoazijn, zouten peper.

«leetl. kappertjes

«50 q Parmezaanse kaas,

voedingswaarde per persoon

INGREDIËNTEN

geraspt

505 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 10 9).

«250 g groene asperges

koolhydraten 7 g, eiwit 440; vezels 29,

-Beieren

«ovenvaste pan met deksel

zout 2,50

«100 mi volle melk of kookroom

90 g groente p.p.

«100 g pecorino of Parmezaanse kaas,

in flinters

-25 g munt, fiingesneden

«25.9 dille of platte peterselie,

fijngehakt

«250 g diepvriesdoperwten, ontdooid

» 3 eetl. olijfolie

- ovenvaste pan

pe

+.

Rat

u

ai

BEREIDEN

L Verwarm de oven voor op 180°C.



+

Blancheer de groene asperges

es

3 minuten in kokend water. Klop de

2

>

eieren los met de melk en voeg de helft

2

van de kaas, tweederde van de groene

2

re,

kruiden, zout en peper toe. Schep de

58

asperges met de doperwten door het

En

e

eirnengsel. 2. Verhit de olijfolie, giet



iN

het eimengsel in de pan en bak 2-3

=

minuten op middelhoge stand. Zet de

AR

ae

pan in het midden van de oven en bak

nog 15-20 minuten verder. 3. Verdeel de

+

æ

rest van de kaas en kruiden erover.

„ik

Ta



Tip

. %

Vervang de asperges door smalle

Ne

preiringen.

voedingswaarde per persoon

450 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd

12 9), koolhydraten 14 g, eiwit 29 g,

Scan de QR-code

om naar het

vezels 5 g,zout 11g

recept te gaan

95 g groente p.p.

(eN

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG

ee