Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 54 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54
8, LL TS LR? rs À A1 Frittata met tonijn en puntpaprika y) Ÿ Re U 2} ® cA.20 MINUTEN BEREIDEN # Ö HOOFDGERECHT TL Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met + de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika & VOOR 2 PERSONEN ie, et © EENVOUDIG en kruiden erdoor. 2, Verhit de olijfolie in de Fri sa = pan en schenk. het eimengsel erin. Verdeel de 1 GEE 8 vis tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes ® ca. IS MINUTEN + INGREDIENTEN garen. 3. Bestrooi met de kaas en gratineer 20 MINUTEN OVENTIJD «4 eieren de frittata Zender deksel nog circa 2 minuten ©) HOOFDGERECHT + 4 eetl. melk onder de ovengrill. * lui, in ringen EA VOOR 4 PERSONEN «1 puntpaprika,in dingen: Tip GEMIDDELD « Ya eetl. Italiaanse kruiden Serveer de friktata met een salade van rucola ® ZONDER VLEES or vis „2 eetl, olijfolie met een dressing van 2 eetlepels olijfolie, «1 blikje tonijn, uitgelekt &) SLANK Jeetiepel balsamicoazijn, zouten peper. «leetl. kappertjes «50 q Parmezaanse kaas, voedingswaarde per persoon INGREDIËNTEN geraspt 505 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 10 9). «250 g groene asperges koolhydraten 7 g, eiwit 440; vezels 29, -Beieren «ovenvaste pan met deksel zout 2,50 «100 mi volle melk of kookroom 90 g groente p.p. «100 g pecorino of Parmezaanse kaas, in flinters -25 g munt, fiingesneden «25.9 dille of platte peterselie, fijngehakt «250 g diepvriesdoperwten, ontdooid » 3 eetl. olijfolie - ovenvaste pan pe +. Rat u ai BEREIDEN L Verwarm de oven voor op 180°C. ” + Blancheer de groene asperges es 3 minuten in kokend water. Klop de 2 > eieren los met de melk en voeg de helft 2 van de kaas, tweederde van de groene 2 re, kruiden, zout en peper toe. Schep de 58 asperges met de doperwten door het En e eirnengsel. 2. Verhit de olijfolie, giet — iN het eimengsel in de pan en bak 2-3 = minuten op middelhoge stand. Zet de AR ae pan in het midden van de oven en bak nog 15-20 minuten verder. 3. Verdeel de + æ rest van de kaas en kruiden erover. „ik Ta I» Tip . % Vervang de asperges door smalle Ne preiringen. voedingswaarde per persoon 450 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd 12 9), koolhydraten 14 g, eiwit 29 g, Scan de QR-code om naar het vezels 5 g,zout 11g recept te gaan 95 g groente p.p. (eN KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG ee
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54