Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
8,
LL TS
LR?
rs
À
A1
Frittata met tonijn en puntpaprika
y)
Ÿ
Re
U
2}
® cA.20 MINUTEN
BEREIDEN
#
Ö HOOFDGERECHT
TL Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met
+
de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika
& VOOR 2 PERSONEN
ie,
et
© EENVOUDIG
en kruiden erdoor. 2, Verhit de olijfolie in de
Fri
sa
=
pan en schenk. het eimengsel erin. Verdeel de
1
GEE
8 vis
tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op
een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes
® ca. IS MINUTEN +
INGREDIENTEN
garen. 3. Bestrooi met de kaas en gratineer
20 MINUTEN OVENTIJD
«4 eieren
de frittata Zender deksel nog circa 2 minuten
©) HOOFDGERECHT
+ 4 eetl. melk
onder de ovengrill.
* lui, in ringen
EA VOOR 4 PERSONEN
«1 puntpaprika,in dingen:
Tip
GEMIDDELD
« Ya eetl. Italiaanse kruiden
Serveer de friktata met een salade van rucola
® ZONDER VLEES or vis
„2 eetl, olijfolie
met een dressing van 2 eetlepels olijfolie,
«1 blikje tonijn, uitgelekt
&) SLANK
Jeetiepel balsamicoazijn, zouten peper.
«leetl. kappertjes
«50 q Parmezaanse kaas,
voedingswaarde per persoon
INGREDIËNTEN
geraspt
505 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 10 9).
«250 g groene asperges
koolhydraten 7 g, eiwit 440; vezels 29,
-Beieren
«ovenvaste pan met deksel
zout 2,50
«100 mi volle melk of kookroom
90 g groente p.p.
«100 g pecorino of Parmezaanse kaas,
in flinters
-25 g munt, fiingesneden
«25.9 dille of platte peterselie,
fijngehakt
«250 g diepvriesdoperwten, ontdooid
» 3 eetl. olijfolie
- ovenvaste pan
pe
+.
Rat
u
ai
BEREIDEN
L Verwarm de oven voor op 180°C.
”
+
Blancheer de groene asperges
es
3 minuten in kokend water. Klop de
2
>
eieren los met de melk en voeg de helft
2
van de kaas, tweederde van de groene
2
re,
kruiden, zout en peper toe. Schep de
58
asperges met de doperwten door het
En
e
eirnengsel. 2. Verhit de olijfolie, giet
—
iN
het eimengsel in de pan en bak 2-3
=
minuten op middelhoge stand. Zet de
AR
ae
pan in het midden van de oven en bak
nog 15-20 minuten verder. 3. Verdeel de
+
æ
rest van de kaas en kruiden erover.
„ik
Ta
I»
Tip
. %
Vervang de asperges door smalle
Ne
preiringen.
voedingswaarde per persoon
450 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd
12 9), koolhydraten 14 g, eiwit 29 g,
Scan de QR-code
om naar het
vezels 5 g,zout 11g
recept te gaan
95 g groente p.p.
(eN
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG
ee