Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 89


Hier is pagina 89 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Deen Folder 01.03.2021

Hier is pagina 89 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 89

Brioche con en gelato al limone oe © cA.1S MINUTEN + 5 UUR VRIEZEN T | Ü NAGERECHT OF SNACK 3 VOOR 4 PERSONEN SCIdS 8 NCIM | © EENVOUDIG pe | > INGREDIËNTEN * 250 mi slagroom u + % blikje gecondenseerde melk Le À «rasp van 2 citroenen »sap van 1 citroen «evt. 3 eetl limoncello «1 briochebrood x « vershoudfolie vu VOORBEREIDEN y Klop de slagroorn lobbig en klop de gecondenseerde melk erdoor. Roer de citroenrasp, -sap en eventueel limoncello erdoor. Giet in een brede, DROOG, DROGER, DROOGST niet al te hoge diepvriesbak Bedek Vroeger waren mousserende wijn zoet. En dan bedoelen we ook echt met folie en zet minirnaal 5 uur in de flink zoet. Er kwam een tegenbeweging die steeds meer richting droog diepvries. ging. De eerste wat minder zoete wijnen werden ‘dry’ genoemd, Maar die waren nog lang niet zo droog als de ‘extra dry’. Het smaaktype dat BEREIDEN we tegenwoordig droog noemen, gaat nog een stapje verder en wordt LSnijd het briochebrood in plakken e op de fles aangegeven als ‘brut’. Verwarrend? Proef de verschillende van circa 5 cm dik. Snijd de plak prosecco's eens naast elkaar en je weet voor altijd het verschil. vervolgens tot iets meer dan halverwege door, zodat je een opening creëert voor het ijs. Rooster het brood licht in een broodrooster of oven. 2. Schep bolletjes van het ijs in de a opening van de geroosterde broodjes en serveer direct. Tiresia Prosecco Frizzante en Spumante Prosecco is de naam van een wijn, een streek Tip en een druif. Dat is misschien een beetje te veel Geen brioche? Snijd 4 melkbroodjes van het goede, Vandaar dat de kalianen hebben een beetje open, zoals een besloten om de prosecco-druif om te dopen hotdogbroodje. tot ‘gilera’. En laat dat nou nét de belangrijkste druif zijn uit het gebied Prosecco waar die voedingswaarde per persoon beroemde bubbelwijn vandaan komt. Prosecco is 630 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd verkrijgbaar als frizzante en spumante, Frizzante 20 g), koolhydraten 65 g, eiwit 1 g, heeft een zachtere bubbel en minder druk op vezels 2 g, zout 0,2 g de fles. Hij wordt afgesloten met een normale kurk of schroefdop. Spumante heeft meer druk en ook een stevigere bubbel, je herkent hem aan de paddenstoelvormige champagnekurk. Beide MEER WETEN volg ons op: prosecco's staan bekend om hun fruitige en lichte karakter waarin je de smaak van gele appel 600 en rijpe peer herkent. of ga naar boodschappen.nl 0312071

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 89