Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

En

GE

EE

Zu

In Italië hebben ze streetfood tot cultuur

Pizzette met venkel

verheven. Dit is het land waar je als

N

SEN

en rucolapesto

volwassen man ongegeneerd over straat

kan lopen met een ijsje in je hand. Op

6

SE

vr

elke hoek van de straat is wel iets lekkers

© cA. 8 MINUTEN + 25



te vinden en daar hoort dan natuurlijk

MINUTEN OVENTIJD

ook een goed glas wijn bij. Doe dus als

=

(© HAPJE OF SNACK

de Italianen: haal allerlei lekkere wijnen

in huis en ontdek jouw favoriete wijn-

LA VOOR 4 PERSONEN

en

æ/

spijscombinaties. Wij selecteerden alvast

GEMIDDELD

onze favorieten. Saluti!

ZONDER VLEES OF VIS

\ #

INGREDIENTEN

» 30 g rucola

«20 g amandelen

eng

+ 1teentje knoflook,

grof gehakt

-35 g Parmezaanse kaas

«1-2 eetl. citroensap



+ 60 ml olijfolie

+4 (grote) pitabroodjes

RER:

«4 eetl. gezeefde tomaten

«

eenn mg

«2 bollen mozzarella,

in plakken

ni

+ Ya venkelknol,

in kleine stukjes

TS

BEREIDEN

1. Pureer de rucola met

de amandelen, knoflook,

Parmezaanse kaas, citroensap

en olijfolie tot een pesto.

Verwarm de oven voor

op 190°C. 2. Bestrijk de

per

pitabroodjes eerst met

x

de gezeefde tomaten en

2

2

vervolgens met de helft

van de pesto. Beleg met de

Le

mozzarella en venkel. Bak

ge

circa 25 minuten in de

ven

WE

3. Bedruppel de pizzette met

Xe

de rest van de pesto en snijd

eventueel in puntjes.

N

voedingswaarde per persoon

490 kcal, vet 32 g (waarvan

RT

verzadigd 11 9), koolhydraten

28 g, eiwit 22 g, vezels 2 g,

zout lg

=

LL LL

a

Scan de QR-code

Ke

om naar het

recept te gaan

ROSECCO FRIZZAÄNTEIS

=RFECT ALS APERITIEF

=

eN



2

/ VOOR ELKE DAG

) KOOKINSPIRATIE