Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En
GE
EE
Zu
In Italië hebben ze streetfood tot cultuur
Pizzette met venkel
verheven. Dit is het land waar je als
N
SEN
en rucolapesto
volwassen man ongegeneerd over straat
kan lopen met een ijsje in je hand. Op
6
SE
vr
elke hoek van de straat is wel iets lekkers
© cA. 8 MINUTEN + 25
dà
te vinden en daar hoort dan natuurlijk
MINUTEN OVENTIJD
ook een goed glas wijn bij. Doe dus als
=
(© HAPJE OF SNACK
de Italianen: haal allerlei lekkere wijnen
in huis en ontdek jouw favoriete wijn-
LA VOOR 4 PERSONEN
en
æ/
spijscombinaties. Wij selecteerden alvast
GEMIDDELD
onze favorieten. Saluti!
ZONDER VLEES OF VIS
\ #
INGREDIENTEN
» 30 g rucola
«20 g amandelen
eng
+ 1teentje knoflook,
grof gehakt
-35 g Parmezaanse kaas
«1-2 eetl. citroensap
f£
+ 60 ml olijfolie
+4 (grote) pitabroodjes
RER:
«4 eetl. gezeefde tomaten
«
eenn mg
«2 bollen mozzarella,
in plakken
ni
+ Ya venkelknol,
in kleine stukjes
TS
BEREIDEN
1. Pureer de rucola met
de amandelen, knoflook,
Parmezaanse kaas, citroensap
en olijfolie tot een pesto.
Verwarm de oven voor
op 190°C. 2. Bestrijk de
per
pitabroodjes eerst met
x
de gezeefde tomaten en
2
2
vervolgens met de helft
van de pesto. Beleg met de
Le
mozzarella en venkel. Bak
ge
circa 25 minuten in de
ven
WE
3. Bedruppel de pizzette met
Xe
de rest van de pesto en snijd
eventueel in puntjes.
N
voedingswaarde per persoon
490 kcal, vet 32 g (waarvan
RT
verzadigd 11 9), koolhydraten
28 g, eiwit 22 g, vezels 2 g,
zout lg
=
LL LL
a
Scan de QR-code
Ke
om naar het
recept te gaan
ROSECCO FRIZZAÄNTEIS
=RFECT ALS APERITIEF
=
eN
€
2
/ VOOR ELKE DAG
) KOOKINSPIRATIE