Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 88


Hier is pagina 88 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Deen Folder 01.03.2021

Hier is pagina 88 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 88

En GE EE Zu In Italië hebben ze streetfood tot cultuur Pizzette met venkel verheven. Dit is het land waar je als N SEN en rucolapesto volwassen man ongegeneerd over straat kan lopen met een ijsje in je hand. Op 6 SE vr elke hoek van de straat is wel iets lekkers © cA. 8 MINUTEN + 25 dà te vinden en daar hoort dan natuurlijk MINUTEN OVENTIJD ook een goed glas wijn bij. Doe dus als = (© HAPJE OF SNACK de Italianen: haal allerlei lekkere wijnen in huis en ontdek jouw favoriete wijn- LA VOOR 4 PERSONEN en æ/ spijscombinaties. Wij selecteerden alvast GEMIDDELD onze favorieten. Saluti! ZONDER VLEES OF VIS \ # INGREDIENTEN » 30 g rucola «20 g amandelen eng + 1teentje knoflook, grof gehakt -35 g Parmezaanse kaas «1-2 eetl. citroensap f£ + 60 ml olijfolie +4 (grote) pitabroodjes RER: «4 eetl. gezeefde tomaten « eenn mg «2 bollen mozzarella, in plakken ni + Ya venkelknol, in kleine stukjes TS BEREIDEN 1. Pureer de rucola met de amandelen, knoflook, Parmezaanse kaas, citroensap en olijfolie tot een pesto. Verwarm de oven voor op 190°C. 2. Bestrijk de per pitabroodjes eerst met x de gezeefde tomaten en 2 2 vervolgens met de helft van de pesto. Beleg met de Le mozzarella en venkel. Bak ge circa 25 minuten in de ven WE 3. Bedruppel de pizzette met Xe de rest van de pesto en snijd eventueel in puntjes. N voedingswaarde per persoon 490 kcal, vet 32 g (waarvan RT verzadigd 11 9), koolhydraten 28 g, eiwit 22 g, vezels 2 g, zout lg = LL LL a Scan de QR-code Ke om naar het recept te gaan ROSECCO FRIZZAÄNTEIS =RFECT ALS APERITIEF = eN € 2 / VOOR ELKE DAG ) KOOKINSPIRATIE

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 88