Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEBRUIK EEN

OVENSCHAAL ALS

Frittata met spinazie

en gehaktballetjes

JE PAN NIET IN DE

© ca. 25 MINUTEN

OVEN KAN

Ö HOOFDGERECHT

A VOOR 4 PERSONEN

CQ GEMIDDELD

INGREDIENTEN

olijfolie

4 teentjes knoflook, fijngehakt

600 g spinazie, panklaar

5

500 g rundersoepballetjes

6 eieren

150 g zachte geitenkaas, verkruimeld

50 g Parmezaanse kaas, geraspt

0

1 focacciabrood

a

x

r

ovenvaste koekenpan

Ce

BEREIDEN

1 Verhit een scheutje olijfolie in een

N

#

wok of hapjespan en fruit hierin

de helft van de knoflook, zonder te

ij

DE

kleuren. Voeg de spinazie in porties toe

en laat deze al omscheppend slinken,

10

ep

2. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in

)

,

l

een ovenvaste koekenpan en bak hierin

4

de soepballetjes 3-4 minuten. Schep

ze uit de pan. Ve:

m de ovengrili

mee”.

5

voor. Klop de ei

n los met zout en

L

peper en meng de gewokte spinazie

cs

erdoor. 3. Giet het eimengsel in de

te” Ding

pan en bak op een lage stand tot de

en

eieren beginnen te stollen. Verdeel de

DORE er on

+

Aes.

soepballetjes erover met de geitenkaas

en parmezaan. 4, Leg de focaccia iets

lager in de oven en zet de frittata onder

TS

de grill, tot de kaas smelt. Snijd het

brood in repen. Voeg de rest van de

knoflook toe aan wat olie en bestrijk het

rood ermee. Serveer bij de frittata

Tip

Vervang de spinazie door Italiaanse

wokgroenten.

voedingswaarde per persoon

)

890 kcal, vet 56 g (waarvan verzadigd

23 9), koolhydraten 37 g, eiwit 57 g,

Scan de QR-code

om naar het

vezels 5 g, zout 32 9

recept te gaan

Le

75 g groente p.p.

——

(60) KOOKINSPIRATIE

7 VOOR ELKE DAG