Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 56 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56
GEBRUIK EEN OVENSCHAAL ALS Frittata met spinazie en gehaktballetjes JE PAN NIET IN DE © ca. 25 MINUTEN OVEN KAN Ö HOOFDGERECHT A VOOR 4 PERSONEN CQ GEMIDDELD INGREDIENTEN olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngehakt 600 g spinazie, panklaar 5 500 g rundersoepballetjes 6 eieren 150 g zachte geitenkaas, verkruimeld 50 g Parmezaanse kaas, geraspt 0 1 focacciabrood a x r ovenvaste koekenpan Ce BEREIDEN 1 Verhit een scheutje olijfolie in een N # wok of hapjespan en fruit hierin de helft van de knoflook, zonder te ij DE kleuren. Voeg de spinazie in porties toe en laat deze al omscheppend slinken, 10 ep 2. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in ) , l een ovenvaste koekenpan en bak hierin 4 de soepballetjes 3-4 minuten. Schep ze uit de pan. Ve: m de ovengrili mee”. 5 voor. Klop de ei n los met zout en L peper en meng de gewokte spinazie cs erdoor. 3. Giet het eimengsel in de te” Ding pan en bak op een lage stand tot de en eieren beginnen te stollen. Verdeel de DORE er on + Aes. soepballetjes erover met de geitenkaas en parmezaan. 4, Leg de focaccia iets lager in de oven en zet de frittata onder TS de grill, tot de kaas smelt. Snijd het brood in repen. Voeg de rest van de knoflook toe aan wat olie en bestrijk het rood ermee. Serveer bij de frittata Tip Vervang de spinazie door Italiaanse wokgroenten. voedingswaarde per persoon ) 890 kcal, vet 56 g (waarvan verzadigd 23 9), koolhydraten 37 g, eiwit 57 g, Scan de QR-code om naar het vezels 5 g, zout 32 9 recept te gaan Le 75 g groente p.p. —— (60) KOOKINSPIRATIE 7 VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56