Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEBRUIK EEN
OVENSCHAAL ALS
Frittata met spinazie
en gehaktballetjes
JE PAN NIET IN DE
© ca. 25 MINUTEN
OVEN KAN
Ö HOOFDGERECHT
A VOOR 4 PERSONEN
CQ GEMIDDELD
INGREDIENTEN
olijfolie
4 teentjes knoflook, fijngehakt
600 g spinazie, panklaar
5
500 g rundersoepballetjes
6 eieren
150 g zachte geitenkaas, verkruimeld
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
0
1 focacciabrood
a
x
r
ovenvaste koekenpan
Ce
BEREIDEN
1 Verhit een scheutje olijfolie in een
N
#
wok of hapjespan en fruit hierin
de helft van de knoflook, zonder te
ij
DE
kleuren. Voeg de spinazie in porties toe
en laat deze al omscheppend slinken,
10
ep
2. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in
)
,
l
een ovenvaste koekenpan en bak hierin
4
de soepballetjes 3-4 minuten. Schep
ze uit de pan. Ve:
m de ovengrili
mee”.
5
voor. Klop de ei
n los met zout en
L
peper en meng de gewokte spinazie
cs
erdoor. 3. Giet het eimengsel in de
te” Ding
pan en bak op een lage stand tot de
en
eieren beginnen te stollen. Verdeel de
DORE er on
+
Aes.
soepballetjes erover met de geitenkaas
en parmezaan. 4, Leg de focaccia iets
lager in de oven en zet de frittata onder
TS
de grill, tot de kaas smelt. Snijd het
brood in repen. Voeg de rest van de
knoflook toe aan wat olie en bestrijk het
rood ermee. Serveer bij de frittata
Tip
Vervang de spinazie door Italiaanse
wokgroenten.
voedingswaarde per persoon
)
890 kcal, vet 56 g (waarvan verzadigd
23 9), koolhydraten 37 g, eiwit 57 g,
Scan de QR-code
om naar het
vezels 5 g, zout 32 9
recept te gaan
Le
75 g groente p.p.
——
(60) KOOKINSPIRATIE
7 VOOR ELKE DAG