Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NE

Ricottayoghurt met sinaasappel en

pistachekaramel

® cA. 40 MINUTEN

kom. 2. Klop het sinaasappelsap romig

© NAGERECHT

met de sinaasappelmarmelade, ricotta en

yoghurt en zet afgedekt in de koelkast.

B VOOR 4 PERSONEN

3. Verwarm intussen de suiker in een

Q GEMIDDELD

steelpan op middelhoge stand tot de

suiker gesmolten is en lichtbruin wordt

Roer niet in de suikersiroop, maar schud

|

INGREDIËNTEN

een beetje met de pan. Neem de pan

»3 grote handsinaasappels

van de warmtebron zodra de siroop

«2 eetl. sinaasappel-

lichtbruin is en roer de pistachenoten

marmelade

voorzichtig erdoor. Giet met behulp van

* 250 g ricotta

een spatel op een stuk bakpapier en laat

… 100 g Griekse yoghurt

afkoelen. 4, Breek de pistachekaramel

«100 q suiker

in stukken en hak tot grove kruimels.

* 50 q pistachenoten, gepeld

Verdeel de helft van het ricottammengsel

over 4 schaaltjes en verdeel de helft van

« bakpapier

de sinaasappelpartjes erover. Bestrooi

met wat pistachekaramel en vervolg

ks

met nog een laag ricotta en partjes

BEREIDEN

sinaasappel. Garneer met de rest van de

. Snijd met een scherp

pistachekaramel.

mesje de schil rondom van

de sinaasappels af tot het

voedingswaarde per persoon

vruchtvlees zichtbaar is. Snijd

375 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 8 g),

de partjes tussen de vliesjes

koolhydraten 43 g, eiwit 9 g, vezels 3 g,

uit en vang het sap op in een

zout 0,3 g



"ag

14

>

£

>

a

WELKE SMAAK?

Leer deze 'frutti’ ult je hoofd en

je staat nooït meer met je mond

Ren

m

vol tanden voor de vitrine van de

Italiaanse ijssalon (gelateria)!

N

appel: mela

I

peer: pera

vj 4

=

citroen;limone

7

sinaasappel: arancia

Sg

199

aardbei:fragola

kers: ciliegia

|

ei

framboos: lampone

4,

ef

#

4

er

(@)| scan de qR-code

om naar het

td

3



recept te gaan

f

f

te

re

u

Re

DE)

N

Ki

7

2

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG