Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 78 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 78
NE Ricottayoghurt met sinaasappel en pistachekaramel ® cA. 40 MINUTEN kom. 2. Klop het sinaasappelsap romig © NAGERECHT met de sinaasappelmarmelade, ricotta en yoghurt en zet afgedekt in de koelkast. B VOOR 4 PERSONEN 3. Verwarm intussen de suiker in een Q GEMIDDELD steelpan op middelhoge stand tot de suiker gesmolten is en lichtbruin wordt Roer niet in de suikersiroop, maar schud | INGREDIËNTEN een beetje met de pan. Neem de pan »3 grote handsinaasappels van de warmtebron zodra de siroop «2 eetl. sinaasappel- lichtbruin is en roer de pistachenoten marmelade voorzichtig erdoor. Giet met behulp van * 250 g ricotta een spatel op een stuk bakpapier en laat … 100 g Griekse yoghurt afkoelen. 4, Breek de pistachekaramel «100 q suiker in stukken en hak tot grove kruimels. * 50 q pistachenoten, gepeld Verdeel de helft van het ricottammengsel over 4 schaaltjes en verdeel de helft van « bakpapier de sinaasappelpartjes erover. Bestrooi met wat pistachekaramel en vervolg ks met nog een laag ricotta en partjes BEREIDEN sinaasappel. Garneer met de rest van de . Snijd met een scherp pistachekaramel. mesje de schil rondom van de sinaasappels af tot het voedingswaarde per persoon vruchtvlees zichtbaar is. Snijd 375 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 8 g), de partjes tussen de vliesjes koolhydraten 43 g, eiwit 9 g, vezels 3 g, uit en vang het sap op in een zout 0,3 g “ "ag 14 > £ > a WELKE SMAAK? Leer deze 'frutti’ ult je hoofd en je staat nooït meer met je mond Ren m vol tanden voor de vitrine van de Italiaanse ijssalon (gelateria)! N appel: mela I peer: pera vj 4 = citroen;limone 7 sinaasappel: arancia Sg 199 aardbei:fragola kers: ciliegia | ei framboos: lampone 4, ef # 4 er (@)| scan de qR-code om naar het td 3 (© recept te gaan f f te re u Re DE) N Ki 7 2 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 78