Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NE
Ricottayoghurt met sinaasappel en
pistachekaramel
® cA. 40 MINUTEN
kom. 2. Klop het sinaasappelsap romig
© NAGERECHT
met de sinaasappelmarmelade, ricotta en
yoghurt en zet afgedekt in de koelkast.
B VOOR 4 PERSONEN
3. Verwarm intussen de suiker in een
Q GEMIDDELD
steelpan op middelhoge stand tot de
suiker gesmolten is en lichtbruin wordt
Roer niet in de suikersiroop, maar schud
|
INGREDIËNTEN
een beetje met de pan. Neem de pan
»3 grote handsinaasappels
van de warmtebron zodra de siroop
«2 eetl. sinaasappel-
lichtbruin is en roer de pistachenoten
marmelade
voorzichtig erdoor. Giet met behulp van
* 250 g ricotta
een spatel op een stuk bakpapier en laat
… 100 g Griekse yoghurt
afkoelen. 4, Breek de pistachekaramel
«100 q suiker
in stukken en hak tot grove kruimels.
* 50 q pistachenoten, gepeld
Verdeel de helft van het ricottammengsel
over 4 schaaltjes en verdeel de helft van
« bakpapier
de sinaasappelpartjes erover. Bestrooi
met wat pistachekaramel en vervolg
ks
met nog een laag ricotta en partjes
BEREIDEN
sinaasappel. Garneer met de rest van de
. Snijd met een scherp
pistachekaramel.
mesje de schil rondom van
de sinaasappels af tot het
voedingswaarde per persoon
vruchtvlees zichtbaar is. Snijd
375 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 8 g),
de partjes tussen de vliesjes
koolhydraten 43 g, eiwit 9 g, vezels 3 g,
uit en vang het sap op in een
zout 0,3 g
“
"ag
14
>
£
>
a
WELKE SMAAK?
Leer deze 'frutti’ ult je hoofd en
je staat nooït meer met je mond
Ren
m
vol tanden voor de vitrine van de
Italiaanse ijssalon (gelateria)!
N
appel: mela
I
peer: pera
vj 4
=
citroen;limone
7
sinaasappel: arancia
Sg
199
aardbei:fragola
kers: ciliegia
|
ei
framboos: lampone
4,
ef
#
4
er
(@)| scan de qR-code
om naar het
td
3
(©
recept te gaan
f
f
te
re
u
Re
DE)
N
Ki
7
2
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG