Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De

4

eN Ien ”

«7

27

Ac

[RS

qi



verse (oO

ma

0

CA

À

dy

18

7

pr

kar

«

+.

.

wg

KK

” LE

LEN

Penne met Sugocasa, kip en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen:

» 400 gram Grand'ltalia Penne Volkoren

1. Kook de Penne in 11 minuten ‘af dente’.

+ 1 fles Grand'ltalig Sugocasa Tradizionale

2. Snijd de kipfilet en paprika in reepjes.

d

+ 400 grom kipfilet

Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn.

* 300 gram bladspinazie

3. Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en

hen

« 1 gele paprika

bak in 4 minuten rondom goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en

« 4 takjes verse tijm

de spinazie toe. Voeg de Sugocasa toe wanneer de spinazie is geslonken

+ Ì teen knoflook

en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.

4. Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden

1

Ip

TS