Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 4 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4
De 4 eN Ien ” «7 27 Ac [RS qi — verse (oO ma 0 CA À dy 18 7 pr kar « +. . wg KK ” LE LEN Penne met Sugocasa, kip en spinazie Ingrediënten voor 4 personen: » 400 gram Grand'ltalia Penne Volkoren 1. Kook de Penne in 11 minuten ‘af dente’. + 1 fles Grand'ltalig Sugocasa Tradizionale 2. Snijd de kipfilet en paprika in reepjes. d + 400 grom kipfilet Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn. * 300 gram bladspinazie 3. Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en hen « 1 gele paprika bak in 4 minuten rondom goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en « 4 takjes verse tijm de spinazie toe. Voeg de Sugocasa toe wanneer de spinazie is geslonken + Ì teen knoflook en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur. 4. Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden 1 Ip TS
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4