Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De
4
eN Ien ”
«7
27
Ac
[RS
qi
—
verse (oO
ma
0
CA
À
dy
18
7
pr
kar
«
+.
.
wg
KK
” LE
LEN
Penne met Sugocasa, kip en spinazie
Ingrediënten voor 4 personen:
» 400 gram Grand'ltalia Penne Volkoren
1. Kook de Penne in 11 minuten ‘af dente’.
+ 1 fles Grand'ltalig Sugocasa Tradizionale
2. Snijd de kipfilet en paprika in reepjes.
d
+ 400 grom kipfilet
Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn.
* 300 gram bladspinazie
3. Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en
hen
« 1 gele paprika
bak in 4 minuten rondom goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en
« 4 takjes verse tijm
de spinazie toe. Voeg de Sugocasa toe wanneer de spinazie is geslonken
+ Ì teen knoflook
en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
4. Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden
1
Ip
TS