Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 75 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 75
Pasta con zucchine he! © ca. 25 MINUTEN à Ü HOOFD- OF LUNCHGERECHT & VOOR 4 PERSONEN @ EENvouDIG ZONDER VLEES OF VIS hen on ©) SLANK x a. Me 1VVHU3A1d3934 NCIW INGREDIËNTEN an 2] + 7 à ek \ « olijfolie «4 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd «I groentebouillonblokje « 1-2 courgettes, in blokjes ® « 300 g farfalle « leetl. munt, gehakt . «100 g Parmezaanse kaas, geraspt N OOK HEEL LEK KE R MET BEREIDEN 1. Verhit een scheutje olijfolie in een PETERSELIE IN PLAATS hapjespan of ruime koekenpan en fruit hierin de sjalot 2-3 minuten. Voeg VAN MUNT een kopje water en het bouillonblokje toe. Schep de courgette, zout en peper ET erdoor en laat 10-12 minuten zachtjes smoren. 2. Kook de farfalle beetgaar in water met 1 theelepel zout. Giet ts de pasta af, laat goed uitlekken en schep de pasta met de munt door het courgettemengsel. Verwarm nog circa 2 minuten. 3, Verdeel de pasta over warme borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas. je Tip Br Vervang (een deel van) de Parmezaanse kaas door ricotta. r 1 voedingswaarde per persoon LU C7, 480 kcal, vet 16 g {waarvan verzadigd N 69). koolhydraten 61 g, eiwit 229, a id ro vezels 3g, zout 2q 105 g groente p.p. Re D af 2 À tn & ea! de QR-code 6 om naar het recept te % = A PERTE LS Rire Fu 0312071 ®
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 75