Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pasta con zucchine
he!
© ca. 25 MINUTEN
à
Ü HOOFD- OF LUNCHGERECHT
& VOOR 4 PERSONEN
@ EENvouDIG
ZONDER VLEES OF VIS
hen on
©) SLANK
x
a.
Me
1VVHU3A1d3934 NCIW
INGREDIËNTEN
an
2]
+
7
à
ek \
« olijfolie
«4 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd
«I groentebouillonblokje
« 1-2 courgettes, in blokjes
®
« 300 g farfalle
« leetl. munt, gehakt
.
«100 g Parmezaanse kaas, geraspt
N
OOK HEEL LEK
KE
R MET
BEREIDEN
1. Verhit een scheutje olijfolie in een
PETERSELIE IN PLAATS
hapjespan of ruime koekenpan en
fruit hierin de sjalot 2-3 minuten. Voeg
VAN MUNT
een kopje water en het bouillonblokje
toe. Schep de courgette, zout en peper
ET
erdoor en laat 10-12 minuten zachtjes
smoren. 2. Kook de farfalle beetgaar
in water met 1 theelepel zout. Giet
ts
de pasta af, laat goed uitlekken en
schep de pasta met de munt door het
courgettemengsel. Verwarm nog circa
2 minuten. 3, Verdeel de pasta over
warme borden en bestrooi met de
Parmezaanse kaas.
je
Tip
Br
Vervang (een deel van) de
Parmezaanse kaas door ricotta.
r
1
voedingswaarde per persoon
LU
C7,
480 kcal, vet 16 g {waarvan verzadigd
N
69). koolhydraten 61 g, eiwit 229,
a
id
ro
vezels 3g, zout 2q
105 g groente p.p.
Re
D
af
2
À
tn
&
ea!
de QR-code
6
om naar het
recept te
%
=
A
PERTE
LS
Rire Fu
0312071
®