Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pasta con zucchine

he!

© ca. 25 MINUTEN

à

Ü HOOFD- OF LUNCHGERECHT

& VOOR 4 PERSONEN

@ EENvouDIG

ZONDER VLEES OF VIS

hen on

©) SLANK

x

a.

Me

1VVHU3A1d3934 NCIW

INGREDIËNTEN

an

2]

+

7

à

ek \

« olijfolie

«4 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd

«I groentebouillonblokje

« 1-2 courgettes, in blokjes

®

« 300 g farfalle

« leetl. munt, gehakt

.

«100 g Parmezaanse kaas, geraspt

N

OOK HEEL LEK

KE

R MET

BEREIDEN

1. Verhit een scheutje olijfolie in een

PETERSELIE IN PLAATS

hapjespan of ruime koekenpan en

fruit hierin de sjalot 2-3 minuten. Voeg

VAN MUNT

een kopje water en het bouillonblokje

toe. Schep de courgette, zout en peper

ET

erdoor en laat 10-12 minuten zachtjes

smoren. 2. Kook de farfalle beetgaar

in water met 1 theelepel zout. Giet

ts

de pasta af, laat goed uitlekken en

schep de pasta met de munt door het

courgettemengsel. Verwarm nog circa

2 minuten. 3, Verdeel de pasta over

warme borden en bestrooi met de

Parmezaanse kaas.

je

Tip

Br

Vervang (een deel van) de

Parmezaanse kaas door ricotta.

r

1

voedingswaarde per persoon

LU

C7,

480 kcal, vet 16 g {waarvan verzadigd

N

69). koolhydraten 61 g, eiwit 229,

a

id

ro

vezels 3g, zout 2q

105 g groente p.p.

Re

D

af

2

À

tn

&

ea!

de QR-code

6

om naar het

recept te

%

=

A

PERTE

LS

Rire Fu

0312071

®