Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 24 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24
voor clhe © À : 3 - Hanneke 35 jaar moeder van 2 kinderen AL A (6 en 3) De, Receptbeoordeling: kkn Makkelijk orn te maken, je hoeft Le weinig te Stijden. Ik vond het wel wat machtig, maar de combi met geitenkaas was verrassend lekker. Leuk idee om lasagnebladen eens zo te gebruiken Tip van Hanneke Bak de spinazie niet te lang mee, de smaak wordt dan wat bitter | 1 (d Ÿ 4 4 ‘# Ge Ce — ra La 7 Weg Lasagne, Le dan snel Z dr Es LL rs Ku 46 à Col kes ur Ue à Lasagnette m ets È Ah) TSX « TRS gi: NER, BAHN Rn © ca 2s NUE HOOFDGER 0 00 ; GEMIDDELD Ò ZONDER VLEES oF vis INGREDIËNTEN BEREIDEN joflook, de helft van Smaak met zout en peper »4 eetl, pijnboompitten 1. Rooster de NN de pijnboompitten en 4. Verdeel de pasta over 4 borden «8 eetl, olijfolie pitten ineen dioge, hete de overige olijfolie tot en verkruimel de geïtenkaas » 1 rode ul, gesnipperd koekênpan en houd een basilicum-olle-Voeg erover. Besprenkel met de »2 teentjes knoflook, basilicum-olie en bestrooi met apart. Verhit Zeetlepels eventueel een scheutje geperst olijfolie in de koekenpan water toe. Breng op smaak de overige pijnboompitten. «400 q tomatenblokjes en fruit hierin de uien met zouten peper. „30 9 basilicum de helft van de knoflook 3, Voeg de tomaatjes voedingswaarde per persoon «250 g cherry-/ circa 2 minuten op een toe aan de tomatensaus 655 kcal, vet 39 qg (waarvan ver- kerstomaatjes, gehalveerd lage stand. Voeg de en laat de spinazie in zadigd 10 g), koolhydraten 48 g, «400.9 spinazie, panktaar tomatenblokjes toe, porties erin slinken. eiwit 23 g, vezels 6 g, zout 0,5 9 „250 g lasagnebladen, breng op smaak met Snijd de lasagnebladen ns g groente p.p. koelvers zout en peperen laat in de lengte in vieren 150 g zachte geitenkaas en kook ze in circa 4 even pruttelen. 2. Pürser intussen minuten beetgaar, Roer Be Scan de QR-code «Staafmixer met een staafmixer de om naar het de lasagnette door de Er recept te gaan basilicum, rest van de tornatensaus en breng op KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24