Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voor clhe

©

À :

3

-

Hanneke

35 jaar

moeder van 2 kinderen

AL

A

(6 en 3)

De,

Receptbeoordeling: kkn

Makkelijk orn te maken, je hoeft

Le

weinig te Stijden. Ik vond het wel

wat machtig, maar de combi met

geitenkaas was verrassend lekker.

Leuk idee om lasagnebladen

eens zo te gebruiken

Tip van Hanneke

Bak de spinazie niet te lang mee,

de smaak wordt dan wat bitter

|

1

(d

Ÿ 4

4

‘#

Ge

Ce



ra

La 7

Weg

Lasagne,

Le

dan snel

Z

dr

Es

LL

rs

Ku

46 à

Col

kes

ur

Ue

à

Lasagnette m

ets

È

Ah)

TSX «

TRS

gi:

NER,

BAHN

Rn

© ca 2s NUE HOOFDGER 0

00

; GEMIDDELD Ò ZONDER VLEES oF vis

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

joflook, de helft van

Smaak met zout en peper

»4 eetl, pijnboompitten

1. Rooster de

NN

de pijnboompitten en

4. Verdeel de pasta over 4 borden

«8 eetl, olijfolie

pitten ineen dioge, hete

de overige olijfolie tot

en verkruimel de geïtenkaas

» 1 rode ul, gesnipperd

koekênpan en houd

een basilicum-olle-Voeg

erover. Besprenkel met de

»2 teentjes knoflook,

basilicum-olie en bestrooi met

apart. Verhit Zeetlepels

eventueel een scheutje

geperst

olijfolie in de koekenpan

water toe. Breng op smaak

de overige pijnboompitten.

«400 q tomatenblokjes

en fruit hierin de uien

met zouten peper.

„30 9 basilicum

de helft van de knoflook

3, Voeg de tomaatjes

voedingswaarde per persoon

«250 g cherry-/

circa 2 minuten op een

toe aan de tomatensaus

655 kcal, vet 39 qg (waarvan ver-

kerstomaatjes, gehalveerd

lage stand. Voeg de

en laat de spinazie in

zadigd 10 g), koolhydraten 48 g,

«400.9 spinazie, panktaar

tomatenblokjes toe,

porties erin slinken.

eiwit 23 g, vezels 6 g, zout 0,5 9

„250 g lasagnebladen,

breng op smaak met

Snijd de lasagnebladen

ns g groente p.p.

koelvers

zout en peperen laat

in de lengte in vieren

150 g zachte geitenkaas

en kook ze in circa 4

even pruttelen.

2. Pürser intussen

minuten beetgaar, Roer

Be Scan de QR-code

«Staafmixer

met een staafmixer de

om naar het

de lasagnette door de

Er

recept te gaan

basilicum, rest van de

tornatensaus en breng op

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG