Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A



Flensjes met peer

N

en hazelnootpasta

æ €

À



Ed

® cA. 20 MINUTEN

+ 30 MINUTEN RUSTEN

5

74

=

+

D NAGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

En)

vi1nda3 25100 VI

13

Ì GEMIDDELD

pen

INGREDIËNTEN

Y

ge

Er

«2 eieren, losgeklopt

N.

Le

« 250 mi melk

un

un

- 80 g bloem, gezeefd

gi.

Be:

se

>

à

» boter gesmolten

«2 handperen

5

ES



“a

evt Jeetl, amandellikeur

« hazelnoot-chocopasta

ar

» cacaopoeder,

omite bestuiven

2%

%

°«

+ poedersuiker,

>

vip

om te bestuiven

&

1!

7

4

Le

4%

#

VOORBEREIDEN

ir

Es

et

Klop de eieren los met de

4

melk en een snufje zout en

xe

roer de bloem erdoor tot een

glad beslag. Laat Circa

30 minuten rusten.

BEREIDEN

AD

1. Verhit een middelgrote

koekenpan met antiaanbak-

laag en bestrijk met een

kwastje boter. Klop het beslag

>

x.

goed door en bak hiervan na

u.

Ht

elkaar 8 dunne en goudbruine

;

Ÿ

flensjes. 2. Schil intussen de

peren, verwijder het klokhuis

%

*

%

en snijd ze in schijfjes.

Besprenkel de peer eventueel

..

Ar

..

,

met likeur. 3. Bestrijk de

À

warme flensjes met hazel-

nootpasta. Vouw dubbel

en leg schijfjes peer erop.

a.

Vouw het hatve flensje losjes

\ i

eroverheen en bestuif licht

met cacao en poedersuiker,

voedingswaarde per persoon

260 kcal, vet 10 g (waarvan

verzadigd 4 g), koolhydraten

CE

Scan de QR-code

om naar het

31g, eiwit 99, vezeis2g,

Ze

Te

recept te gaan

z0ut 0,29

Wr;

Boodschappen (ss

03] 202)