Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kaken

=

w

1

4,

à

Frisse fruitijsjes

ver

ug

» 334

© CA. 10 MINUTEN

u,

* 4 UUR VRIEZEN

By

(© NAGERECHT OF

12

KIDS

TUSSENDOORTJE

à

& voor 4 sTUks

hande

N

C EENVOUDIG

>

vd

£

d

INGREDIENTEN

2 mango's, g

Louer

«sap van I limoen

o

roen

4 eetl. yoghurt

ar

&

%

<

N

+)

honing

«12 frambozen

=

4

vorm met stokjes

hf

a

BEREIDEN

1. Pureer he

chtvie

van de ma

o's met h

limoensap, de yoghurt

=

en hon

3 tot eer

de

gladde moes. Pure

framboze

Verdeel een

Mostarda di frutti

goyoghurt over

Breng 300 gram rietsuiker met 125 ml

svor

ıpjes en giet de

|

water à

nd

kook en laat circa IO minuten

frambozenpuree erop,

ul

aanm

dere

ide

zachtj

ken. Voeg 500 gram geschilde

%

pee

en appel in gelijke

kken

* en laat

man

ur

s

k de

no

O minut:

koken. Kc

k intussen ir

stokjes erin en laat de ijsjes

in de diepvries in minimaal

een ander pannetje 100 gram suiker met

100 mi witte (balsamico)azijn in <

a 10

4 ui

zen. 2. Houd

vel

orm kort onder een

minuten tot een heldere siroop. La:

het fruit in de siroop als de azijnsiroop

straal lauwwarm water om

afkoelen. Voeg 25 gram mosterd(poeder)

de ijs,

es makkelijker eruit te

toe aan de

Serveer direct

nsiroop en roer een paar

minut

elijkmatig door

B,

a

de mo:

rda in een af:

loten

chone

voedingswaarde per stuk

4

pot maximaa

maand:

in de k

125 kcal,

g (waarvan

Eenmaal geopend is deze nog zo'n 2 weken

verzadigd - g), koolhydraten

|

houdbaar. Lekker bij een borrelplank met

26 g, eiw

ezels 3 q.

kaas en vt

waren

zout-g

EE scan de qn-code

EIGEN scan de aR-cose

om naar het

PE

om naar het

recept te gaan

z|

recept te gaan

Ka

@

r

Log

B

ATIE

(gs) KOOKINS

voi

REL

G