Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kaken
=
w
1
4,
à
Frisse fruitijsjes
ver
ug
» 334
© CA. 10 MINUTEN
u,
* 4 UUR VRIEZEN
By
(© NAGERECHT OF
12
KIDS
TUSSENDOORTJE
à
& voor 4 sTUks
hande
N
C EENVOUDIG
>
vd
£
d
INGREDIENTEN
2 mango's, g
Louer
«sap van I limoen
o
roen
4 eetl. yoghurt
ar
&
%
<
N
+)
honing
«12 frambozen
=
4
vorm met stokjes
hf
a
BEREIDEN
1. Pureer he
chtvie
van de ma
o's met h
limoensap, de yoghurt
=
en hon
3 tot eer
de
gladde moes. Pure
framboze
Verdeel een
Mostarda di frutti
goyoghurt over
Breng 300 gram rietsuiker met 125 ml
svor
ıpjes en giet de
|
water à
nd
kook en laat circa IO minuten
frambozenpuree erop,
ul
aanm
dere
ide
zachtj
ken. Voeg 500 gram geschilde
%
pee
en appel in gelijke
kken
* en laat
man
ur
s
k de
no
O minut:
koken. Kc
k intussen ir
stokjes erin en laat de ijsjes
in de diepvries in minimaal
een ander pannetje 100 gram suiker met
100 mi witte (balsamico)azijn in <
a 10
4 ui
zen. 2. Houd
vel
orm kort onder een
minuten tot een heldere siroop. La:
het fruit in de siroop als de azijnsiroop
straal lauwwarm water om
afkoelen. Voeg 25 gram mosterd(poeder)
de ijs,
es makkelijker eruit te
toe aan de
Serveer direct
nsiroop en roer een paar
minut
elijkmatig door
B,
a
de mo:
rda in een af:
loten
chone
voedingswaarde per stuk
4
pot maximaa
maand:
in de k
125 kcal,
g (waarvan
Eenmaal geopend is deze nog zo'n 2 weken
verzadigd - g), koolhydraten
|
houdbaar. Lekker bij een borrelplank met
26 g, eiw
ezels 3 q.
kaas en vt
waren
zout-g
EE scan de qn-code
EIGEN scan de aR-cose
om naar het
PE
om naar het
recept te gaan
z|
recept te gaan
Ka
@
r
Log
B
ATIE
(gs) KOOKINS
voi
REL
G