Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 82 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 82
kaken = w 1 4, à Frisse fruitijsjes ver ug » 334 © CA. 10 MINUTEN u, * 4 UUR VRIEZEN By (© NAGERECHT OF 12 KIDS TUSSENDOORTJE à & voor 4 sTUks hande N C EENVOUDIG > vd £ d INGREDIENTEN 2 mango's, g Louer «sap van I limoen o roen 4 eetl. yoghurt ar & % < N +) honing «12 frambozen = 4 vorm met stokjes hf a BEREIDEN 1. Pureer he chtvie van de ma o's met h limoensap, de yoghurt = en hon 3 tot eer de gladde moes. Pure framboze Verdeel een Mostarda di frutti goyoghurt over Breng 300 gram rietsuiker met 125 ml svor ıpjes en giet de | water à nd kook en laat circa IO minuten frambozenpuree erop, ul aanm dere ide zachtj ken. Voeg 500 gram geschilde % pee en appel in gelijke kken * en laat man ur s k de no O minut: koken. Kc k intussen ir stokjes erin en laat de ijsjes in de diepvries in minimaal een ander pannetje 100 gram suiker met 100 mi witte (balsamico)azijn in < a 10 4 ui zen. 2. Houd vel orm kort onder een minuten tot een heldere siroop. La: het fruit in de siroop als de azijnsiroop straal lauwwarm water om afkoelen. Voeg 25 gram mosterd(poeder) de ijs, es makkelijker eruit te toe aan de Serveer direct nsiroop en roer een paar minut elijkmatig door B, a de mo: rda in een af: loten chone voedingswaarde per stuk 4 pot maximaa maand: in de k 125 kcal, g (waarvan Eenmaal geopend is deze nog zo'n 2 weken verzadigd - g), koolhydraten | houdbaar. Lekker bij een borrelplank met 26 g, eiw ezels 3 q. kaas en vt waren zout-g EE scan de qn-code EIGEN scan de aR-cose om naar het PE om naar het recept te gaan z| recept te gaan Ka @ r Log B ATIE (gs) KOOKINS voi REL G
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 82