Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

Fr

Pasta

Pesto lijkt er gewoon voor te zijn gemaakt

om lekker door de pasta te roeren. Varieer

PESTO

|

Hi

erop los met deze 5 bijzondere pesto’s

voor in je pasta.

:

|

8

|

É

4

ë

Peperpesto met koriander

en pecorino

Pureer 1 fijngesneden rode peper zonder

zaadjes met 4 teentjes knoflook, 40 gram

koriander, 100 gram geraspte pecorino,

50 gram zonnebloempitten, 1 eetlepel

N

citroensap en (zee)zout. Voeg olijfolietoe

tot een smeuige pesto ontstaat. Lekker bij

hd

fusilli. Of bij lamsvlees, kip, tapas en op brood

ne

54

À

Variatietips

- Vervang de koriander door peterselie.

- Voeg pompoenpitten toe in plaats

van zonnebloempitten.

5,

(Le

HE

Amandelpesto met rucola

Pureer 40 gram blanke amandelen met 50 gram rucola, 25 gram

basilicum en 2 eetlepels geraspte oude kaas. Voeg olijfolie toe tot

een smeulge pesto ontstaat. Lekker bij spaghetti. Of op crostini, als

saus bij vlees, vis of kip en in soepen of dressings.

Variatietips

- Neem Parmezaanse kaas of harde geitenkaas.

-—

= Voeg walnoten toe in plaats van amandelen.

KOOKINSPIRATIE

©

VOOR ELKE DAG