Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
Fr
Pasta
Pesto lijkt er gewoon voor te zijn gemaakt
om lekker door de pasta te roeren. Varieer
PESTO
|
Hi
erop los met deze 5 bijzondere pesto’s
voor in je pasta.
:
|
8
|
É
4
ë
Peperpesto met koriander
en pecorino
Pureer 1 fijngesneden rode peper zonder
zaadjes met 4 teentjes knoflook, 40 gram
koriander, 100 gram geraspte pecorino,
50 gram zonnebloempitten, 1 eetlepel
N
citroensap en (zee)zout. Voeg olijfolietoe
tot een smeuige pesto ontstaat. Lekker bij
hd
fusilli. Of bij lamsvlees, kip, tapas en op brood
ne
54
À
Variatietips
- Vervang de koriander door peterselie.
- Voeg pompoenpitten toe in plaats
van zonnebloempitten.
5,
(Le
HE
Amandelpesto met rucola
Pureer 40 gram blanke amandelen met 50 gram rucola, 25 gram
basilicum en 2 eetlepels geraspte oude kaas. Voeg olijfolie toe tot
een smeulge pesto ontstaat. Lekker bij spaghetti. Of op crostini, als
saus bij vlees, vis of kip en in soepen of dressings.
Variatietips
- Neem Parmezaanse kaas of harde geitenkaas.
-—
= Voeg walnoten toe in plaats van amandelen.
KOOKINSPIRATIE
©
VOOR ELKE DAG