Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CN

EE

Le

wa

à

FH.

Á

vıına3 31009 v1

Crostata met fruitvulling

© cA. 20 MINUTEN

en pureer ze met het

+30 MINUTEN KOELEN

mangovruchtvlees en de honing

+ 30 MINUTEN OVENTIJD

tot een moes.



©) NAGERECHT OF GEBAK

BEREIDEN

3 VOOR 8 PERSONEN

1. Verwarm de oven voor op

Q GEMIDDELD

180°C. Bestuif de taartvorm met

bloem. Rol het deeg uit tot een

Kd

grote lap en bekleed de vorm

INGREDIËNTEN

ermee. Snijd overhangend deeg

\

af en kneed weer tot een bal, Rol

» 100 g gedroogde abrikozen

+ 300 g bloem

dit deeg opnieuw uit en snijd in

B

La

+ extra om te bestuiven

lange brede repen. 2. Leg een

+ 125 g suiker

IE

tad

stuk bakpapier op het deeg in de

* 175 g koude boter,

vorm en leg de blindbakvulling

CAN

in kleine blokjes

erop. Bak de bodem circa

«1 theel. citroenrasp

10 minuten onder in de oven.

« leidooier

Neem de vorm uit de oven en

h-

* \ mango, geschild

verwijder de steunvulling en het

leetl. honing

bakpapier, 3. Vul de vorm met

«lei, losgeklopt

de fruitmoes en dek af met de

deegrepen. Bestrijk het deeg

EI

* evt. keukenmachine

met ei en bak de taart in het

midden van de oven in circa

a,

- gekartelde taartvorm van 24 cm

we

@, ingevet

20 minuten gaar en lichtbruin.

id

* bakpapier

Laat de crostata afkoelen op een

+ blindbakvulling

x

rooster en snijd in punten.

=

voedingswaarde per persoon

‘À

VOORBEREIDEN

440 kcal, vet 20 g (waarvan

Ë

1 Wel de abrikozen circa

verzadigd 12 g), koolhydraten

se

20 minuten in warm

57 g, eiwit 7 g, vezels 4 g, zout - g

water. Meng intussen de bloem,

1

ts

suiker, boter, citroenrasp en een

snufje zout met de vingers of in

tf

MY

een keukenmachine tot grove

7

I

A

Kd

+

kruimels. 2. Houd 1 eetlepel van

8

de eidooier apart en giet de rest

bij het deegmengsel. Kneed tot

een soepel deeg. Vorm een rol

van het deeg en laat afgedekt 30

2}

#

minuten opstijven in de koelkast

3. Laat de abrikozen uitlekken

03]

©