Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CN
EE
Le
wa
à
FH.
Á
vıına3 31009 v1
Crostata met fruitvulling
© cA. 20 MINUTEN
en pureer ze met het
+30 MINUTEN KOELEN
mangovruchtvlees en de honing
+ 30 MINUTEN OVENTIJD
tot een moes.
€
©) NAGERECHT OF GEBAK
BEREIDEN
3 VOOR 8 PERSONEN
1. Verwarm de oven voor op
Q GEMIDDELD
180°C. Bestuif de taartvorm met
bloem. Rol het deeg uit tot een
Kd
grote lap en bekleed de vorm
INGREDIËNTEN
ermee. Snijd overhangend deeg
\
af en kneed weer tot een bal, Rol
» 100 g gedroogde abrikozen
+ 300 g bloem
dit deeg opnieuw uit en snijd in
B
La
+ extra om te bestuiven
lange brede repen. 2. Leg een
+ 125 g suiker
IE
tad
stuk bakpapier op het deeg in de
* 175 g koude boter,
vorm en leg de blindbakvulling
CAN
in kleine blokjes
erop. Bak de bodem circa
«1 theel. citroenrasp
10 minuten onder in de oven.
« leidooier
Neem de vorm uit de oven en
h-
* \ mango, geschild
verwijder de steunvulling en het
leetl. honing
bakpapier, 3. Vul de vorm met
«lei, losgeklopt
de fruitmoes en dek af met de
deegrepen. Bestrijk het deeg
EI
* evt. keukenmachine
met ei en bak de taart in het
midden van de oven in circa
a,
- gekartelde taartvorm van 24 cm
we
@, ingevet
20 minuten gaar en lichtbruin.
id
* bakpapier
Laat de crostata afkoelen op een
+ blindbakvulling
x
rooster en snijd in punten.
=
voedingswaarde per persoon
‘À
VOORBEREIDEN
440 kcal, vet 20 g (waarvan
Ë
1 Wel de abrikozen circa
verzadigd 12 g), koolhydraten
se
20 minuten in warm
57 g, eiwit 7 g, vezels 4 g, zout - g
water. Meng intussen de bloem,
1
ts
suiker, boter, citroenrasp en een
snufje zout met de vingers of in
tf
MY
een keukenmachine tot grove
7
I
A
Kd
+
kruimels. 2. Houd 1 eetlepel van
8
de eidooier apart en giet de rest
bij het deegmengsel. Kneed tot
een soepel deeg. Vorm een rol
van het deeg en laat afgedekt 30
2}
#
minuten opstijven in de koelkast
3. Laat de abrikozen uitlekken
03]
©