Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Deen Folder 01.03.2021

Hier is pagina 83 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 83

CN EE Le wa à FH. Á vıına3 31009 v1 Crostata met fruitvulling © cA. 20 MINUTEN en pureer ze met het +30 MINUTEN KOELEN mangovruchtvlees en de honing + 30 MINUTEN OVENTIJD tot een moes. € ©) NAGERECHT OF GEBAK BEREIDEN 3 VOOR 8 PERSONEN 1. Verwarm de oven voor op Q GEMIDDELD 180°C. Bestuif de taartvorm met bloem. Rol het deeg uit tot een Kd grote lap en bekleed de vorm INGREDIËNTEN ermee. Snijd overhangend deeg \ af en kneed weer tot een bal, Rol » 100 g gedroogde abrikozen + 300 g bloem dit deeg opnieuw uit en snijd in B La + extra om te bestuiven lange brede repen. 2. Leg een + 125 g suiker IE tad stuk bakpapier op het deeg in de * 175 g koude boter, vorm en leg de blindbakvulling CAN in kleine blokjes erop. Bak de bodem circa «1 theel. citroenrasp 10 minuten onder in de oven. « leidooier Neem de vorm uit de oven en h- * \ mango, geschild verwijder de steunvulling en het leetl. honing bakpapier, 3. Vul de vorm met «lei, losgeklopt de fruitmoes en dek af met de deegrepen. Bestrijk het deeg EI * evt. keukenmachine met ei en bak de taart in het midden van de oven in circa a, - gekartelde taartvorm van 24 cm we @, ingevet 20 minuten gaar en lichtbruin. id * bakpapier Laat de crostata afkoelen op een + blindbakvulling x rooster en snijd in punten. = voedingswaarde per persoon ‘À VOORBEREIDEN 440 kcal, vet 20 g (waarvan Ë 1 Wel de abrikozen circa verzadigd 12 g), koolhydraten se 20 minuten in warm 57 g, eiwit 7 g, vezels 4 g, zout - g water. Meng intussen de bloem, 1 ts suiker, boter, citroenrasp en een snufje zout met de vingers of in tf MY een keukenmachine tot grove 7 I A Kd + kruimels. 2. Houd 1 eetlepel van 8 de eidooier apart en giet de rest bij het deegmengsel. Kneed tot een soepel deeg. Vorm een rol van het deeg en laat afgedekt 30 2} # minuten opstijven in de koelkast 3. Laat de abrikozen uitlekken 03] ©

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 83