Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 49 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 49
ADVERTORIAL TIP: SLAGROOM OF KOOKROOM, ALTIJD HANDIG OM IN HUIS TE HEBBEN! M 7; a PN : Pan + xt &y SLAGROOM KLOPPEN : Voor mooie stevige slagroom +. gebruik je room met voldoende vet, zoals die van Melkan. Pasta met roomsaus, + Koel je slagroom, haal hem doperwten en knapperige parmaham op het laatste moment uit de koelkast. ® ca. 25 MINUTEN 2 Blancheer de doperwten 1 minuut « Gebruik een schone, koude Ô HOOFDGERECHT in kokend water met zout Giet af kom (even omspoelen onder en spoel onder koud water. Fruit de koude kraan). 3 VOOR 4 PERSONEN intussen de sjalot en dragon in het « Voeg per 100 ml slagroom Ì GEMIDDELD bakvet van de ham in een paar 1 eetlepel suiker toe. minuten glazig. Bestrooi met de + Begin langzaam, voor een bloem en bak kort mee. 3 Blus af luchtig resultaat. INGREDIËNTEN met de wijn en laat al roerend kort + Stop zodra de puntjes op je Jl eetl. olijfolie en zachtjes koken. Giet de slagroom slagroom blijven staan als je «200 g parmaham erbij en breng opnieuw aan de de garde eruit haalt. of rauwe ham kook. Kook de roomsaus 5 minuten +300 g (diepvries}doperwten op de laagste stand en breng op Geen zin om te kloppen? Melkan «} sjalot, gesnipperd smaak met zout en peper. Schep slagroom is er ook in spuitbus! «\theel. gedroogde dragon de doperwten erdoor. 4. Kook de of Italiaanse kruiden pasta beetgaar en schep door de «theel, bloem roomsaus. Verwarm nog 1 minuut. «100 ml droge witte wijn Verdeel de pasta met saus over EN WAT IS De «500 mi Melkan verse slagroom 4 diepe borden en maal peper erover. «300 9 pasta naar keuze, koelvers Verkruimel de ham over de pasta en KOOKROOM bestrooi met de kaas. - 50 g Melkan Goudse jong DAN? belegen of Parmezaanse kaas, geraspt Tips - Lekker met een salade van rucola, » keukenpapier reepjes zongedroogde tomaat en uienringen. = Vervang de wijn door bouillon. BEREIDEN 1 Verhit de olie in een koekenpan voedingswaarde per persoon op een lage stand en bak hierin de 975 kcal, ver 60 g (waarvan plakken ham om en om knapperig. verzadigd 35 g), koolhydraten 70 g, Neem uit de pan en laat uitlekken eiwit 33 g, vezels 6 g, zout 3,1 g op keukenpapier. 75 g groente p.p. 0312071 D ue me)
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 49