Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL

TIP: SLAGROOM OF KOOKROOM,

ALTIJD HANDIG OM IN HUIS

TE HEBBEN!

M

7;

a

PN

:

Pan

+

xt

&y

SLAGROOM

KLOPPEN

:

Voor mooie stevige slagroom

+.

gebruik je room met voldoende

vet, zoals die van Melkan.

Pasta met roomsaus,

+ Koel je slagroom, haal hem

doperwten en knapperige parmaham

op het laatste moment uit de

koelkast.

® ca. 25 MINUTEN

2 Blancheer de doperwten 1 minuut

« Gebruik een schone, koude

Ô HOOFDGERECHT

in kokend water met zout Giet af

kom (even omspoelen onder

en spoel onder koud water. Fruit

de koude kraan).

3 VOOR 4 PERSONEN

intussen de sjalot en dragon in het

« Voeg per 100 ml slagroom

Ì GEMIDDELD

bakvet van de ham in een paar

1 eetlepel suiker toe.

minuten glazig. Bestrooi met de

+ Begin langzaam, voor een

bloem en bak kort mee. 3 Blus af

luchtig resultaat.

INGREDIËNTEN

met de wijn en laat al roerend kort

+ Stop zodra de puntjes op je

Jl eetl. olijfolie

en zachtjes koken. Giet de slagroom

slagroom blijven staan als je

«200 g parmaham

erbij en breng opnieuw aan de

de garde eruit haalt.

of rauwe ham

kook. Kook de roomsaus 5 minuten

+300 g (diepvries}doperwten

op de laagste stand en breng op

Geen zin om te kloppen? Melkan

«} sjalot, gesnipperd

smaak met zout en peper. Schep

slagroom is er ook in spuitbus!

«\theel. gedroogde dragon

de doperwten erdoor. 4. Kook de

of Italiaanse kruiden

pasta beetgaar en schep door de

«theel, bloem

roomsaus. Verwarm nog 1 minuut.

«100 ml droge witte wijn

Verdeel de pasta met saus over

EN WAT IS

De

«500 mi Melkan verse slagroom

4 diepe borden en maal peper erover.

«300 9 pasta naar keuze, koelvers

Verkruimel de ham over de pasta en

KOOKROOM

bestrooi met de kaas.

- 50 g Melkan Goudse jong

DAN?

belegen of Parmezaanse kaas,

geraspt

Tips

- Lekker met een salade van rucola,

» keukenpapier

reepjes zongedroogde tomaat en

uienringen.

= Vervang de wijn door bouillon.

BEREIDEN

1 Verhit de olie in een koekenpan

voedingswaarde per persoon

op een lage stand en bak hierin de

975 kcal, ver 60 g (waarvan

plakken ham om en om knapperig.

verzadigd 35 g), koolhydraten 70 g,

Neem uit de pan en laat uitlekken

eiwit 33 g, vezels 6 g, zout 3,1 g

op keukenpapier.

75 g groente p.p.

0312071

D ue me)