Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL
TIP: SLAGROOM OF KOOKROOM,
ALTIJD HANDIG OM IN HUIS
TE HEBBEN!
M
7;
a
PN
:
Pan
+
xt
&y
SLAGROOM
KLOPPEN
:
Voor mooie stevige slagroom
+.
gebruik je room met voldoende
vet, zoals die van Melkan.
Pasta met roomsaus,
+ Koel je slagroom, haal hem
doperwten en knapperige parmaham
op het laatste moment uit de
koelkast.
® ca. 25 MINUTEN
2 Blancheer de doperwten 1 minuut
« Gebruik een schone, koude
Ô HOOFDGERECHT
in kokend water met zout Giet af
kom (even omspoelen onder
en spoel onder koud water. Fruit
de koude kraan).
3 VOOR 4 PERSONEN
intussen de sjalot en dragon in het
« Voeg per 100 ml slagroom
Ì GEMIDDELD
bakvet van de ham in een paar
1 eetlepel suiker toe.
minuten glazig. Bestrooi met de
+ Begin langzaam, voor een
bloem en bak kort mee. 3 Blus af
luchtig resultaat.
INGREDIËNTEN
met de wijn en laat al roerend kort
+ Stop zodra de puntjes op je
Jl eetl. olijfolie
en zachtjes koken. Giet de slagroom
slagroom blijven staan als je
«200 g parmaham
erbij en breng opnieuw aan de
de garde eruit haalt.
of rauwe ham
kook. Kook de roomsaus 5 minuten
+300 g (diepvries}doperwten
op de laagste stand en breng op
Geen zin om te kloppen? Melkan
«} sjalot, gesnipperd
smaak met zout en peper. Schep
slagroom is er ook in spuitbus!
«\theel. gedroogde dragon
de doperwten erdoor. 4. Kook de
of Italiaanse kruiden
pasta beetgaar en schep door de
«theel, bloem
roomsaus. Verwarm nog 1 minuut.
«100 ml droge witte wijn
Verdeel de pasta met saus over
EN WAT IS
De
«500 mi Melkan verse slagroom
4 diepe borden en maal peper erover.
«300 9 pasta naar keuze, koelvers
Verkruimel de ham over de pasta en
KOOKROOM
bestrooi met de kaas.
- 50 g Melkan Goudse jong
DAN?
belegen of Parmezaanse kaas,
geraspt
Tips
- Lekker met een salade van rucola,
» keukenpapier
reepjes zongedroogde tomaat en
uienringen.
= Vervang de wijn door bouillon.
BEREIDEN
1 Verhit de olie in een koekenpan
voedingswaarde per persoon
op een lage stand en bak hierin de
975 kcal, ver 60 g (waarvan
plakken ham om en om knapperig.
verzadigd 35 g), koolhydraten 70 g,
Neem uit de pan en laat uitlekken
eiwit 33 g, vezels 6 g, zout 3,1 g
op keukenpapier.
75 g groente p.p.
0312071
D ue me)