Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4,

Tuinbonensalade met

-

artisjok en pecorino

ef

E

® cA.15 MINUTEN

INOIOVLS 19 VvaungduzA

ws

ö BIJGERECHT

.

:

& VOOR 4 PERSONEN

7

QQ GEMIDDELD

ZONDER VLEES OF VIS

1ae

e naam

/

KLAAR IN

oO

>}

1!

ponen Is

INGREDIËNTEN

N3NOSNINIL

15

‘dikk

Ex

u

ern

MINUTEN

«50 g blanke amandelen

®

+ 300 g diepvriestuinbonen,

ontdooid en gedopt

+75 g rucola

«1 potje artisjokharten op olie,

1%

in reepjes

+75 g pecorino of Parmezaanse

kaas

Ax

\ ciabattabrood

1 Ea

Va

| al

voor de dressing:

he

{

* 4 eetl. olijfolie

er

«asp en sap van % citroen

a ”

« 2 takjes tijm, gerist

EN

«1 klein teentje knoflook, geperst

Ten

2

Sm.

Lt

=

a

N

WY

BEREIDEN

4

L Rooster de amandelen in een

droge, hete koekenpan en hak ze

grof. Blancheer de tuinbonen circa

PA

f

2 minuten. 2. Klop de ingrediënten

À

—.

voor de dressing door elkaar en

É

breng op smaak met zout en peper.

I‘

Verdeel de rucola, tuinbonen,

|

FL

artisjokharten en amandelen

‘a!

over een schaal en besprenkel

met de dressing. Schaaf met een

È

kaasschaaf flinters pecorino boven

de salade. Serveer met de ciabatta.

8

voedingswaarde per persoon

A

SIO kcal, vet 29 g (waarvan

verzadigd 2 g), koolhydraten 41 g,

eiwit 18 g,

zels 7 g, zout 1 g

80 g groente p.p.

@

Scan de

3

omnaar

het

recept te gaan

Boodschappen

0312071

©