Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 39 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 39
4, Tuinbonensalade met - artisjok en pecorino ef E ® cA.15 MINUTEN INOIOVLS 19 VvaungduzA ws ö BIJGERECHT . : & VOOR 4 PERSONEN 7 QQ GEMIDDELD ZONDER VLEES OF VIS 1ae e naam / KLAAR IN oO >} 1! ponen Is INGREDIËNTEN N3NOSNINIL 15 ‘dikk Ex u ern MINUTEN «50 g blanke amandelen ® + 300 g diepvriestuinbonen, ontdooid en gedopt +75 g rucola «1 potje artisjokharten op olie, 1% in reepjes +75 g pecorino of Parmezaanse kaas Ax \ ciabattabrood 1 Ea Va | al voor de dressing: he { * 4 eetl. olijfolie er «asp en sap van % citroen a ” « 2 takjes tijm, gerist EN «1 klein teentje knoflook, geperst Ten 2 Sm. Lt = a N WY BEREIDEN 4 L Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Blancheer de tuinbonen circa PA f 2 minuten. 2. Klop de ingrediënten À —. voor de dressing door elkaar en É breng op smaak met zout en peper. I‘ Verdeel de rucola, tuinbonen, | FL artisjokharten en amandelen ‘a! over een schaal en besprenkel met de dressing. Schaaf met een È kaasschaaf flinters pecorino boven de salade. Serveer met de ciabatta. 8 voedingswaarde per persoon A SIO kcal, vet 29 g (waarvan verzadigd 2 g), koolhydraten 41 g, eiwit 18 g, zels 7 g, zout 1 g 80 g groente p.p. @ Scan de 3 omnaar het recept te gaan Boodschappen 0312071 ©
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 39