Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4,
Tuinbonensalade met
-
artisjok en pecorino
ef
E
® cA.15 MINUTEN
INOIOVLS 19 VvaungduzA
ws
ö BIJGERECHT
.
:
& VOOR 4 PERSONEN
7
QQ GEMIDDELD
ZONDER VLEES OF VIS
1ae
e naam
/
KLAAR IN
oO
>}
1!
ponen Is
INGREDIËNTEN
N3NOSNINIL
15
‘dikk
Ex
u
ern
MINUTEN
«50 g blanke amandelen
®
+ 300 g diepvriestuinbonen,
ontdooid en gedopt
+75 g rucola
«1 potje artisjokharten op olie,
1%
in reepjes
+75 g pecorino of Parmezaanse
kaas
Ax
\ ciabattabrood
1 Ea
Va
| al
voor de dressing:
he
{
* 4 eetl. olijfolie
er
«asp en sap van % citroen
a ”
« 2 takjes tijm, gerist
EN
«1 klein teentje knoflook, geperst
Ten
2
Sm.
Lt
=
a
N
WY
BEREIDEN
4
L Rooster de amandelen in een
droge, hete koekenpan en hak ze
grof. Blancheer de tuinbonen circa
PA
f
2 minuten. 2. Klop de ingrediënten
À
—.
voor de dressing door elkaar en
É
breng op smaak met zout en peper.
I‘
Verdeel de rucola, tuinbonen,
|
FL
artisjokharten en amandelen
‘a!
over een schaal en besprenkel
met de dressing. Schaaf met een
È
kaasschaaf flinters pecorino boven
de salade. Serveer met de ciabatta.
8
voedingswaarde per persoon
A
SIO kcal, vet 29 g (waarvan
verzadigd 2 g), koolhydraten 41 g,
eiwit 18 g,
zels 7 g, zout 1 g
80 g groente p.p.
@
Scan de
3
omnaar
het
recept te gaan
Boodschappen
0312071
©