Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 41 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 41
a Lekker Gnocchi met kruidig tuinbonen en Traditioneel spekjes worden tuinbonen gecombineerd met bonenkruid, de Kook 500 gram gnocchi beetgaar smaak hiervan lijkt Verhit 1 eetlepel olijfolie in een een tikkeltje op tijm. koekenpan en bak 250 gram 3NOIDOVLS IQ vUNnqgu3A Maar ook andere spekblokjes in circa 6 minuten . : groene kruiden knapperig. Voeg 2 rode uien smaken erg lekker in halve ringen en 1 geperst 5 4 bij tuinbonen: LH teentje knoflook toe en bak “ bieslook circa 2 minuten mee. Blus af met VATA © basilicum 100 ml witte wijn of bouillon, = dille Roer 300 gram bevroren ® rozemarijn diepvriestuinbonen erdoor en N3NOSNINIL ak 5-6 minuten tot ze ontdooid ® oregano = munt en beetgaar zijn. Voeg 125 gram = salie crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de gnocchi erdoor en verdeel over 4 borden. Leg een handje rucola Er erop en bestrooi met 50 gram m à geschaafde pecorino. _ GROEN ERBIJ Gestoofde tuinbonen met little gem =» Verhit 4 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 gesnipperd sjalotje circa 2 minuten. Snijd EE 2-3 slakropjes little gem in repen, voeg toe aan de pan en bak 3 minuten op een lage Æ > stand. Voeg 200 gram gedopte diepvriestuinbonen en 200 mi dà kippenbouillon toe en smoor Volg ons op circa 7 minuten op middelhoge stand, tot de bouillon bijna f is verdampt. Voeg 1 eetlepel citroenrasp, 1 eetlepel 3 citroensap en een schepje crème fraïche toe. Breng op smaak met wat fijngehakte bieslook, zout en peper. Serveer direct. Due Scan de QR-code om naar het 47 recept te gaan | Be ele np À 0312071
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 41