Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

Lekker

Gnocchi met

kruidig

tuinbonen en

Traditioneel

spekjes

worden tuinbonen

gecombineerd met

bonenkruid, de

Kook 500 gram gnocchi beetgaar

smaak hiervan lijkt

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een

een tikkeltje op tijm.

koekenpan en bak 250 gram

3NOIDOVLS IQ vUNnqgu3A

Maar ook andere

spekblokjes in circa 6 minuten

.

:

groene kruiden

knapperig. Voeg 2 rode uien

smaken erg lekker

in halve ringen en 1 geperst

5 4

bij tuinbonen:

LH

teentje knoflook toe en bak

“ bieslook

circa 2 minuten mee. Blus af met

VATA

© basilicum

100 ml witte wijn of bouillon,

= dille

Roer 300 gram bevroren

® rozemarijn

diepvriestuinbonen erdoor en

N3NOSNINIL

ak 5-6 minuten tot ze ontdooid

® oregano

= munt

en beetgaar zijn. Voeg 125 gram

= salie

crème fraîche toe en breng op

smaak met zout en peper. Schep

de gnocchi erdoor en verdeel over

4 borden. Leg een handje rucola

Er

erop en bestrooi met 50 gram

m

à

geschaafde pecorino.

_ GROEN ERBIJ

Gestoofde

tuinbonen

met little gem



Verhit 4 eetlepels olijfolie

en fruit hierin 1 gesnipperd

sjalotje circa 2 minuten. Snijd

EE

2-3 slakropjes little gem in

repen, voeg toe aan de pan

en bak 3 minuten op een lage

Æ >

stand. Voeg 200 gram gedopte

diepvriestuinbonen en 200 mi



kippenbouillon toe en smoor

Volg ons op

circa 7 minuten op middelhoge

stand, tot de bouillon bijna

f

is verdampt. Voeg 1 eetlepel

citroenrasp, 1 eetlepel

3

citroensap en een schepje

crème fraïche toe. Breng op

smaak met wat fijngehakte

bieslook, zout en peper. Serveer

direct.

Due

Scan de QR-code

om naar het

47

recept te gaan

|

Be

ele

np

À

0312071