Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
Lekker
Gnocchi met
kruidig
tuinbonen en
Traditioneel
spekjes
worden tuinbonen
gecombineerd met
bonenkruid, de
Kook 500 gram gnocchi beetgaar
smaak hiervan lijkt
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een
een tikkeltje op tijm.
koekenpan en bak 250 gram
3NOIDOVLS IQ vUNnqgu3A
Maar ook andere
spekblokjes in circa 6 minuten
.
:
groene kruiden
knapperig. Voeg 2 rode uien
smaken erg lekker
in halve ringen en 1 geperst
5 4
bij tuinbonen:
LH
teentje knoflook toe en bak
“ bieslook
circa 2 minuten mee. Blus af met
VATA
© basilicum
100 ml witte wijn of bouillon,
= dille
Roer 300 gram bevroren
® rozemarijn
diepvriestuinbonen erdoor en
N3NOSNINIL
ak 5-6 minuten tot ze ontdooid
® oregano
= munt
en beetgaar zijn. Voeg 125 gram
= salie
crème fraîche toe en breng op
smaak met zout en peper. Schep
de gnocchi erdoor en verdeel over
4 borden. Leg een handje rucola
Er
erop en bestrooi met 50 gram
m
à
geschaafde pecorino.
_ GROEN ERBIJ
Gestoofde
tuinbonen
met little gem
=»
Verhit 4 eetlepels olijfolie
en fruit hierin 1 gesnipperd
sjalotje circa 2 minuten. Snijd
EE
2-3 slakropjes little gem in
repen, voeg toe aan de pan
en bak 3 minuten op een lage
Æ >
stand. Voeg 200 gram gedopte
diepvriestuinbonen en 200 mi
dà
kippenbouillon toe en smoor
Volg ons op
circa 7 minuten op middelhoge
stand, tot de bouillon bijna
f
is verdampt. Voeg 1 eetlepel
citroenrasp, 1 eetlepel
3
citroensap en een schepje
crème fraïche toe. Breng op
smaak met wat fijngehakte
bieslook, zout en peper. Serveer
direct.
Due
Scan de QR-code
om naar het
47
recept te gaan
|
Be
ele
np
À
0312071