Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 87


Hier is pagina 87 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Deen Folder 01.03.2021

Hier is pagina 87 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 87

DIT IS HET ULTIEME RECEPT Courgettefrietjes met oregano- mayonaise \ VOOR RESTJES RISOTTO © ca. 25 MINUTEN F — co Ô HAPJE OF SNACK BA VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS | € ds INGREDIËNTEN è +] courgette LS +leidooier È *leetl. citroensap *2 theel. mosterd | «150 ml zonnebloemolie …1 klein teentje knoflook, geperst «theel oregano te g e «frituurolie ar +75 g bloem Ee = 4 BEREIDEN 1. Was de courgette en snijd in dunne frietjes. Bestrooi ? met flink zout en laat circa 15 minuten staan in een vergiet > of zeef om uit te lekken. 2. Klop intussen de eidooier E los met het citroensap en de gn mosterd. Klop druppelsgewijs == de olie erdoor tot een stevige Arancini met tapenade mayonaise ontstaat. Roer de knoflook en oregano erdoor BEREIDEN en houd apart. 3. Dep de ® cA. 20 MINUTEN courgettefrietjes droog met À HAPJE OF SNACK 1. Meng de olijven met de kappertjes en knoflook keukenpapier. Verhit de B, VOOR 4 PERSONEN Meng met de olijfolie, citroenrasp, } eetlepel frituurolie tot 170°C. Bestrooi citroensap, de basilicum en zongedroogde Q GEMIDDELD de courgette met de bloem tomaten. 2. Schep een paar eetlepels rijst in en schud overtollige bloem ® ZONDER VLEES OF VIS je hand. Maak een kuiltje en schep daarin wat eraf. Frituur de frietjes in tapenade, Duw de rijst om de vulling heen, 3-4 porties in circa 3 minuten zodat er geen vulling meer zichtbaar is en \ goudbruin en krokant. Serveer INGREDIËNTEN de rijst alles bedekt. Rol het balletje door het met de mayonaise. +100 g zwarte olijven, fijngehakt broodkruim. Herhaal stap 2 met de rest van de 4 «1 eetl. kappertjes, grof gehakt rijst en tapenade. 3. Verhit de frituurolie tot 170°C voedingswaarde per persoon » 2 teentjes knoflook, geperst en bak hierin de rijstballetjes in circa 4 minuten Bit in N 500 kcal, vet 46 g (waarvan «2 eeu. olijfolie goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. verzadigd 6 g), koolhydraten «rasp en sap van 1 citroen Serveer de arancini warm of lauwwarm. 17 g, eiwit 5 g, vezels 1 g, «2 eetl. basilicum, fijngehakt zout Ol g 3 zongedroogde tomaten Tip 60 g groente p.p. op olie, fijngehakt Lekker met mayonaise gemengd met * 500 g gekookte risottorijst zongedroogde tomaat en knoflook. of bereide risotto je Scan de QR-code om naar het +50 g fijn broodkruim voedingswaarde per persoon he | 2 recept te gaan of paneermeel 760 kcal, vet 26 q (waarvan verzadigd 3 g), Ey « frituurolie koolhydraten NS g, eiwit 12 g, vezels 6 g, zout 1} q Boodschappen 0312071

Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 87