Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 26 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 26
“Lekker sticky door CLS de sjalotten” » Aep X À u a + \ st dn 5 % 7 A À VE: © Peter À et (4 66 Jaar eff getrouwd, vader van 1kind en opa van 2 kleinkinderen = Receptbeoordeling: Akki M vu Door de gekaramelliseerde sjalotten wordt de pasta lekker sticky. Omdatik niet zo 3 “ van ansjovis houd, hebik er Spaghetti met gekaramelliseerde sjalotten en mo: eentje minder gebruikt Maar er mag best alles in, ze zijn helemaal niet overheersend. ® cA.30 MINUTEN BEREIDEN 1 Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Voeg Tip van Peter: Ö HOOFDGERECHT de sjalotten, knoflook en 1 eetlepel balsamico toe en Nog lekkerder met koelverse Æ VOOR 2 PERSONEN bak in circa 15 minuten zacht'en lichtbruin. 2. Kook (of zelfgemaakte) spaghetti, €? GEMIDDELD intussen de spaghetti beetgaar. Bewaar een beetje die neemt de saus wat beter op. kookvocht bij het afgieten. Voeg de ansjovisfilets en aus omatenpuree toe aan de sjalotten en laat nog 10 minuten bakken op een lage stand, tot het een pasta INGREDIËNTEN wordt. Schep regelmatig om. 3. Meng intussen de sla „6 eetl. olijfolie en paprika in een kom. Besprenkel met de overige - 4 sjalotten, olijfolie en overige balsamico en breng op smaak dr in dunne halve ringen met zout en peper. 4. Schep de spaghetti door de *2 teentjes knoflook, in plakjes sjalottensaus en voeg wat kookvocht van de pasta toe «2 eetl. balsamicoazijn om het geheel smeuig te maken. Breng op smaak met «150 g spaghetti zout en peper. Bestrooi de spaghetti met de peterselie «4 ansjovisfilets en scheur de mozzarella erover. Besprenkel met een «70 g tomatenpuree scheutje olijfolie en serveer met de salade. … 75 g veldsla «1 gele paprika, in blokjes voedingswaarde per persoon «10 g platte peterselie, 680 kcal, ver 34 q (waarvan verzadigd S 9), fijngehakt koolhydraten 71 g, eiwit 18 g, vezels 8 g, zout 2 q Scan de QR-code « } bol (buffeljmozzarella 205 g groente p.p. om naar het recept te gaan KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 26