Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“Lekker sticky door
CLS
de sjalotten”
»
Aep
X
À
u
a
+
\
st
dn
5
%
7
A À
VE: ©
Peter
À
et
(4
66 Jaar
eff
getrouwd, vader van
1kind en opa van
2 kleinkinderen
=
Receptbeoordeling: Akki
M vu
Door de gekaramelliseerde
sjalotten wordt de pasta
lekker sticky. Omdatik niet zo
3
“
van ansjovis houd, hebik er
Spaghetti met gekaramelliseerde sjalotten en mo:
eentje minder gebruikt Maar
er mag best alles in, ze zijn
helemaal niet overheersend.
® cA.30 MINUTEN
BEREIDEN
1 Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Voeg
Tip van Peter:
Ö HOOFDGERECHT
de sjalotten, knoflook en 1 eetlepel balsamico toe en
Nog lekkerder met koelverse
Æ VOOR 2 PERSONEN
bak in circa 15 minuten zacht'en lichtbruin. 2. Kook
(of zelfgemaakte) spaghetti,
€? GEMIDDELD
intussen de spaghetti beetgaar. Bewaar een beetje
die neemt de saus wat beter op.
kookvocht bij het afgieten. Voeg de ansjovisfilets en
aus
omatenpuree toe aan de sjalotten en laat nog
10 minuten bakken op een lage stand, tot het een pasta
INGREDIËNTEN
wordt. Schep regelmatig om. 3. Meng intussen de sla
„6 eetl. olijfolie
en paprika in een kom. Besprenkel met de overige
- 4 sjalotten,
olijfolie en overige balsamico en breng op smaak
dr
in dunne halve ringen
met zout en peper. 4. Schep de spaghetti door de
*2 teentjes knoflook, in plakjes
sjalottensaus en voeg wat kookvocht van de pasta toe
«2 eetl. balsamicoazijn
om het geheel smeuig te maken. Breng op smaak met
«150 g spaghetti
zout en peper. Bestrooi de spaghetti met de peterselie
«4 ansjovisfilets
en scheur de mozzarella erover. Besprenkel met een
«70 g tomatenpuree
scheutje olijfolie en serveer met de salade.
… 75 g veldsla
«1 gele paprika, in blokjes
voedingswaarde per persoon
«10 g platte peterselie,
680 kcal, ver 34 q (waarvan verzadigd S 9),
fijngehakt
koolhydraten 71 g, eiwit 18 g, vezels 8 g, zout 2 q
Scan de QR-code
« } bol (buffeljmozzarella
205 g groente p.p.
om naar het
recept te gaan
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG