Deen - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 99 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“Lekker sticky door

CLS

de sjalotten”

»

Aep

X

À

u

a

+

\

st

dn

5

%

7

A À

VE: ©

Peter

À

et

(4

66 Jaar

eff

getrouwd, vader van

1kind en opa van

2 kleinkinderen

=

Receptbeoordeling: Akki

M vu

Door de gekaramelliseerde

sjalotten wordt de pasta

lekker sticky. Omdatik niet zo

3



van ansjovis houd, hebik er

Spaghetti met gekaramelliseerde sjalotten en mo:

eentje minder gebruikt Maar

er mag best alles in, ze zijn

helemaal niet overheersend.

® cA.30 MINUTEN

BEREIDEN

1 Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Voeg

Tip van Peter:

Ö HOOFDGERECHT

de sjalotten, knoflook en 1 eetlepel balsamico toe en

Nog lekkerder met koelverse

Æ VOOR 2 PERSONEN

bak in circa 15 minuten zacht'en lichtbruin. 2. Kook

(of zelfgemaakte) spaghetti,

€? GEMIDDELD

intussen de spaghetti beetgaar. Bewaar een beetje

die neemt de saus wat beter op.

kookvocht bij het afgieten. Voeg de ansjovisfilets en

aus

omatenpuree toe aan de sjalotten en laat nog

10 minuten bakken op een lage stand, tot het een pasta

INGREDIËNTEN

wordt. Schep regelmatig om. 3. Meng intussen de sla

„6 eetl. olijfolie

en paprika in een kom. Besprenkel met de overige

- 4 sjalotten,

olijfolie en overige balsamico en breng op smaak

dr

in dunne halve ringen

met zout en peper. 4. Schep de spaghetti door de

*2 teentjes knoflook, in plakjes

sjalottensaus en voeg wat kookvocht van de pasta toe

«2 eetl. balsamicoazijn

om het geheel smeuig te maken. Breng op smaak met

«150 g spaghetti

zout en peper. Bestrooi de spaghetti met de peterselie

«4 ansjovisfilets

en scheur de mozzarella erover. Besprenkel met een

«70 g tomatenpuree

scheutje olijfolie en serveer met de salade.

… 75 g veldsla

«1 gele paprika, in blokjes

voedingswaarde per persoon

«10 g platte peterselie,

680 kcal, ver 34 q (waarvan verzadigd S 9),

fijngehakt

koolhydraten 71 g, eiwit 18 g, vezels 8 g, zout 2 q

Scan de QR-code

« } bol (buffeljmozzarella

205 g groente p.p.

om naar het

recept te gaan

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG