Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKMENU

«À

der

mg

©

>

à

À

N à

te

Pannenkoeken met

ve

spinazie en kaas

hoofdgerecht - 25 min

pee

(+10 min. oventijd) - 4 pers.

a

u

300 g bloem

2eieren

“ÈS

500 ml halfvolle melk

LE

4 el zonnebloemolie

He

2uien

1 zak gewassen spinazie (600 g)

150 g belegen boerenkaas (stuk)

72 bakje bieslook (à 20 g)

& ovenschaal (20 x 30 cm)

LS

rasp

7

&

À

4

19

y

Jet

a

(

$

50

Gebr speltmeel in

plaats van gewone bloem

voor je pannenkoeken

voor wat extra bite,

smaak en vezels.

=

nc

1 Verwarm de ovengrill voor. Meng de bloem, eieren en melk tot

kaasblokjes over de pannenkoeken. Rol de pannenkoeken op en

een glad beslag. Verhit een klein scheutje zonnebloemolie ineen

leg naast elkaar in de ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover

koekenpan en bak van het beslag 8 pannenkoeken. 2 Snipper

en gratineer 10 min. inde oven. 4 Snijd intussen de bieslook fijn.

intussen de uien. Verhit l el zonnebloemolie in een hapjespan

Haal de pannenkoeken uit de oven en strooi de bieslook erover.

en fruit de ui 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

Breng op smaak met peper. Schep in een zeef en laat uitlekken

voedingswaarde p.p. 663 kcal, vet 29 g, waarvan verzadigd

Snijd de helft van de kaas in blokjes en rasp de rest grof. 3 Vet

12 g, koolhydraten 64 g, waarvan suikers 10 g, vezels 7 g, eiwit

de ovenschaal in met de rest van de olie. Verdeel de spinazie en

33 g, zout 1,1 g, groente 200 g

JUMBO 101