Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

x

ed

PL

©

Zoete-aardappelsoep met

kokosmelk en naanbrood

hoofdgerecht « 25 min.

%

x

(+ 4-5 min. oventijd) - 4 pers

7

es

250 ml Mae Ploy kokosmelk

|

1 pak Rosita's naanbrood (240 g)

er

d

qui

en

N

LA

1teentje knoflook

k

500 gzoete aardappelen

=

2elolijfolie

C/

1groentebouillonblokje

2 el pijnboompitten

"

1bekertje crème fraîche (125 g)

LD:

Lee Kum Kee chiu chow chili oil

naar smaak

5

;

& blender of staafmixer

ws

ur

"il

1 Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

Schil de zoete aardappelen en snijd ze

\-

in blokjes. 2 Verhit in een (soep)pan de

>

u

olijfolie. Fruit de ui en knoflook1 min.

tot

2

..

Schep er de zoete-aardappelblokjes door.

!

=

3 Voeg het bouillonblokje met 1 L water

“Wy

F

toe en breng aan de kook. Kook de soep

15 min. zachtjes tot de zoete aardappelen

*

e

gaar zijn. Verwarm intussen de oven voor

4

2

af

5 D

tot 200 °C. Besprenkel de naanbroden



É

licht met water en bak ze 5 min. in de

10

nl

voorverwarmde oven. Verhit een droge

sf

8

koekenpan en rooster de pijnboompitten

goudbruin. Schud ze op een bord.

p

4 Pureer de soep in de blender of met

=

TE

de staafmixer. Voeg de kokosmelk toe

en verwarm nog 1 min. Breng de soep op

smaak. 5 Schep de zoete-aardappelsoep

in4 kommen. Schep in elke kom een

À

—à 4

lepel crème fraîche. Bestrooi met de

pijnboompitten en besprenkel met

chili-olie. Serveer met het

naanbrood.

D

/

Ji

voedingswaarde

p-p- 561 kcal, vet31g,

4,

Je

À

6

waarvan verzadigd

.

18 g, koolhydraten

57 g, waarvan

u

Lee Kum Kee chiu

suikers 12 g, vezels

chow chili oil

5 g, eiwit 11g, zout 2,19,

groente 138 g

170 9 3,38

JUMBO 109