Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
he
#
EN 2
ein
vw)
LA
f
Se
ib
I
Ki
ri
DTA
#
Dr:
s $
/8
F7
>
>
ed
F-
Br
AR.
\
u
er
"4
a
nj
ki
LE
=
4
ad
Te a
8
er
£
fe
a
$
NE
ve
+
di
Ex
Gehaktspies met aardappelkoekjes
hoofdgerecht - 40 min. - 4 pers.
a
100 g gewassen spinazie
en meng goed. Vorm 4 worstjes van het gehakt en steek door
1schaal rundergehakt (300 g)
elk worstje een satéprikker. 2 Schilde aardappelen enrasp
750 g kruimige aardappelen
ze grof. Snipper de uien fijn. Meng de aardappelrasp met de
2uien
helft van de ui, het ei en de bloem. Meng de rest van de ui
BOO g tomaten
met de azijn. 3 Verhit in een ruime koekenpan steeds 1 el olie.
& knoflookpers
Schep kleine bergjes van het aardappelmengsel in de pan en
4 satéprikkers
bak de aardappelkoekjes in 2-3 min. per kant goudbruin en
rasp
gaar. Houd ze warm op een bord onder een deksel en bak zo
in totaal 12 koekjes. 4 Verhit in een koekenpan de laatste 2 el
Uit de voorraadkast:
olijfolie. Bak de gehaktspiesen in 10-12 min. bruin en gaar. Snijd
1teentje knoflook
de tomaten in stukjes. Hak de rest van de spinazie grof. Meng
lei
de tomaat met de spinazie, de ui met de azijn en de extra vierge
3el bloem
olijfolie. Breng de salade op smaak. 5 Leg de aardappelkoekjes
5 el olijfolie
en de gehaktspiesen op 4 borden. Serveer met de spinazie
4 el olijfolie extra vierge
tomatensalade.
1el (wijn)azijn
voedingswaarde p.p. 588 kcal, vet 34 g, waarvan
1 Hak 25 g spinazie fijn. Doe de fijngehakte spinazie met het
verzadigd 9 g, koolhydraten 45 g, waarvan suikers 8 g,
gehakt in een kom. Pers er de knoflook boven, breng op smaak
vezels 7 g, eiwit 22 g, zout 0,2 g, groente 200 g
JUMBO 57