Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

he

#

EN 2

ein

vw)

LA

f

Se

ib

I

Ki

ri

DTA

#

Dr:

s $

/8

F7

>

>

ed

F-

Br

AR.

\

u

er

"4

a

nj

ki

LE

=

4

ad

Te a

8

er

£

fe

a

$

NE

ve

+

di

Ex

Gehaktspies met aardappelkoekjes

hoofdgerecht - 40 min. - 4 pers.

a

100 g gewassen spinazie

en meng goed. Vorm 4 worstjes van het gehakt en steek door

1schaal rundergehakt (300 g)

elk worstje een satéprikker. 2 Schilde aardappelen enrasp

750 g kruimige aardappelen

ze grof. Snipper de uien fijn. Meng de aardappelrasp met de

2uien

helft van de ui, het ei en de bloem. Meng de rest van de ui

BOO g tomaten

met de azijn. 3 Verhit in een ruime koekenpan steeds 1 el olie.

& knoflookpers

Schep kleine bergjes van het aardappelmengsel in de pan en

4 satéprikkers

bak de aardappelkoekjes in 2-3 min. per kant goudbruin en

rasp

gaar. Houd ze warm op een bord onder een deksel en bak zo

in totaal 12 koekjes. 4 Verhit in een koekenpan de laatste 2 el

Uit de voorraadkast:

olijfolie. Bak de gehaktspiesen in 10-12 min. bruin en gaar. Snijd

1teentje knoflook

de tomaten in stukjes. Hak de rest van de spinazie grof. Meng

lei

de tomaat met de spinazie, de ui met de azijn en de extra vierge

3el bloem

olijfolie. Breng de salade op smaak. 5 Leg de aardappelkoekjes

5 el olijfolie

en de gehaktspiesen op 4 borden. Serveer met de spinazie

4 el olijfolie extra vierge

tomatensalade.

1el (wijn)azijn

voedingswaarde p.p. 588 kcal, vet 34 g, waarvan

1 Hak 25 g spinazie fijn. Doe de fijngehakte spinazie met het

verzadigd 9 g, koolhydraten 45 g, waarvan suikers 8 g,

gehakt in een kom. Pers er de knoflook boven, breng op smaak

vezels 7 g, eiwit 22 g, zout 0,2 g, groente 200 g

JUMBO 57