Jumbo - Folder van 07.09.2020 tot 04.10.2020 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 07.09.2020 tot 04.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bf
x
dl
„ak
NK
Ke
zit
B
Fi
lins
SA
%
%
7
F4
x
À ki
C2
dr
"ig
+”
en:
zeit
3
a
Nr
ef
Fe
ik
8
®
in
f
,
Eu
@
"=
à À
Li
ee
Spaanse gehaktballetjes met aardappeltortilla
hoofdgerecht « 45 min. 4 pers.
Jes
Fu
400 g kruimige aardappelen
2uien
1zak gewassen spinazie (400 g)
1schaal rundergehakt (300 g)
—
400 g tomaten
gehaktballetjes in 4 min. rondom bruin aan. Snidde tomaten in
stukjes. Hak 1 teentje knoflook fijn. 6 Schep de gehaktballetjes
Uit de voorraadkast:
uit de pan. Fruit de rest van de ui met de fijngehakte knoflook
8 el olijfolie
1 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee. Voeg 3 el water
6 eieren
toe. Leg de gehaktballetjes tussen de tomaten en smoor ze
3 teentjes knoflook
in 10 min. gaar. Druk met een spatel de tomaten klein. 7 Keer
de tortilla voorzichtig met behulp van het deksel en bak aan
1 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 bij 1 em.
de andere kant in 3-4 min. ook goudbruin en gaar. 8 Neem de
Snipper de uien. 2 Verhit in een koekenpan 2el olijfolie. Bak
gehaktballetjes van het vuur. Pers het laatste teentje knoflook
de aardappelblokjes in 10 min. goudgeel en gaar. Verhit ineen
boven de tomatensaus en breng op smaak met peper. 9 Laat
2e koekenpan 1 el olijfolie. Fruit de helft van de ui 1 min. Voeg
de tortilla op een schaal glijden en snijd in puntjes. Serveer met
de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en
de gehaktballetjes in tomatensaus.
het vocht verdampen. 3 Klop de eieren los. Schep de spinazie
en aardappelblokjes door het ei en breng op smaak. Verhit
voedingswaarde p.p. 59/7 kcal, vet 39 g, waarvan
ineen koekenpan 3 el olijfolie. Schenk het eimengsel met de
verzadigd 11 g, koolhydraten 26 g, waarvan suikers 6 g,
ardappel en spinazie in de pan. Leg een deksel op de pan
vezels 7 g, eiwit 32 g, zout 0,5 g, groente 250 g
en bak de tortilla op laag vuur in 20 min. gaar. 4 Doe intussen
het gehakt in een schaal. Pers er { teentje knoflook boven en
© Fruitige Spaanse rode wijn. Heerlijk bij tapas als
breng op smaak. Vorm met vochtige handen kleine balletjes.
gehaktballetjes in tomatensaus, kaas en Spaanse ham.
van het gehakt. B Verhit in een koekenpan 2el olie. Bak de
Muvriedro tempranillo 750 ml 3,99
60 JUNLBD